6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veți avea parte de succes în tot ceea ce faceți. Există posibilitatea să semnați unele documente importante şi să încheiați noi contracte. Partenerul de viaţă vă propune să încercați să rezolvați o problemă mai veche pe care ați tot amânat-o. Ar fi indicat să aveți grijă cum vă veți comporta cu cei din jur, astfel încât să evitaţi o ceartă cu o persoană importantă.

Taur
Situaţia financiară ar putea fi o piedică în realizarea unor planuri pe care le-ați făcut de ceva vreme. Se pare că v-ați săturat de monotonia de zi cu zi şi vă gândiți să faceți o nouă schimbare sau să înnoiți anumite obiecte din locuinţă. Încercați să ascultaţi şi ideile partenerului de viaţă pentru a putea realiza tot ceea ce v-ați propus.

Gemeni
Se pare că prietenii apropiaţi pun la cale o excursie în unele locuri nemaipomenite şi vă vor invita să vă alăturați grupului. Ar fi bine să nu refuzați invitaţia deoarece vă veți simţi minunat şi veți putea uita pentru câteva momente de toate problemele. Partenerul de viaţă va fi încântat de idee şi va dori să vă recompenseze cu o surpriză plăcută.

Rac
Vă gândiți să începeți o afacere pe cont propriu, dar se pare că veți întâmpina unele dificultăţi, ceea ce vă va face să apelați la ajutorul unui specialist. Există posibilitatea ca finalizarea unui proiect predat recent să vă aducă o sumă de bani substanţială. Veți reuşi să rezolvați unele probleme financiare şi veți fi tentat să cumpărați un cadou special pentru persoana iubită.

Leu
În această zi ar fi bine să aveți grijă pe ce veți cheltui banii deoarece riscați să risipiți o sumă importantă de bani pe ceva ce nu merită. Există posibilitatea să fiți criticat de persoana iubită pentru deciziile pe care le veți lua în această zi. Ar fi bine să nu dați curs acelor discuţii pentru a evita o ceartă.

Fecioară
Se pare că în această zi, şefii vă vor propune o colaborare ce pare destul de tentantă. Ar fi indicat să nu vă grăbiți în a lua o decizie fără să analizați cu atenţie toate aspectele acestei colaborări. Puteți încerca să vă sfătuiți cu persoana iubită astfel încât să fiți sigur pe decizia pe care o veți lua.

Balanţă
Poate ar trebui să lăsați puţin problemele de la serviciu şi să vă concentrați mai mult pe nevoile persoanei iubite, astfel încât să nu se simtă neglijată. La locul de muncă riscați să fiți pus într-o situaţie penibilă în care veți fi nevoit să alegeți între o şansă de a câştiga mai bine şi relaţia cu un coleg vechi.

Scorpion
Problemele de la serviciu v-au cam epuizat şi vă este destul de greu să vă concentrați pe ceea ce trebuie să faceți. Poate ar fi mai bine să vă luați o zi liberă pentru a vă putea odihni şi pentru a scăpa de stresul acumulat. Încercați să petreceți mai mult timp cu persoana iubită astfel încât să nu aveți parte de unele critici.

Săgetător
Ideea de a face unele modificări vă încântă la maximum şi veți fi dispus să cheltuiți o sumă importantă de bani pentru a vă îndeplini visele. Există posibilitatea ca partenerul de viaţă să nu fie încântat de această alegere şi să încerce să vă facă să vă răzgândiți. Ar fi indicat să fiți înţelegător şi să ţineți cont şi de dorinţele persoanei iubite.

Capricorn
Dacă zilele trecute vă confruntați cu unele probleme financiare, astăzi aveți şanse mari să faceți unele schimbări pe plan financiar. Există posibilitatea să semnați noi contracte de muncă ce vă vor ajuta să vă îmbunătăţiți veniturile. Încercați să evitaţi orice fel de speculaţii şi veți avea parte de succes în tot ceea ce veți face.

Vărsător
Astăzi este o zi bună să îmbunătăţiți relaţiile cu prietenii, dar şi relaţia cu persoana iubită. Este posibil ca un amic din copilărie să vină să vă propună o colaborare într-un proiect destul de avantajos. Se pare că în acest proiect este nevoie de experienţă şi că veți câştiga destul de bine astfel încât veți reuşi să vă rezolvați anumite probleme financiare.

Peşti
Există posibilitatea să fiți în momentul şi locul nepotrivit astfel încât veți fi nevoit să aplanați un conflict între două cunoştinţe. Ar fi bine să vă faceți înţeles şi să găsiți o soluţie prin care toată lumea să fie mulţumită. Vă puteți baza pe intuiţie deoarece capacitatea de comunicare vă va ajuta să rezolvați orice problemă veți întâlni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS