17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dorinţa de rafinare sufletească este foarte accentuată. Vă gândiți la studii filozofice sau la cursuri de limbi străine. Componentei educaţionale ar fi bine să-i acordați atenţie sporită. În a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru sau participarea la o discuţie pe teme spirituale.

Taur
Aspectele băneşti sunt tema principală a acestei zile. Este vorba despre banii pe care îi datorați altora: taxe, impozite, credite sau bunuri împrumutate. Veşti legate de moşteniri sau partaje. Verificați periodic documentele financiare, deoarece poziţia socială şi imaginea în ochii celorlalţi pot avea de suferit.

Gemeni
Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice astăzi. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă facă reproşuri, dar aveți răbdare şi ascultați-i doleanţele. Pe de altă parte, bine ar fi să vă gândiți la parteneriatele sau colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Poate că la unele dintre acestea ar trebui să renunțaţi.

Rac
Vă gândiți doar la activităţile de la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de tensionate, dar depăşiți cu bine orice neplăcere. Sănătatea vă poate da bătăi de cap. Ocupați-vă doar de treburile uşoare şi dozaţi-vă eforturile. Evitați pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Cele mai recomandate activităţi sunt cele culturale, dar şi odihna.

Leu
O zi interesantă, deoarece cheful de distracţii şi aventuri este accentuat. Relaţiile cu persoana iubită pot cunoaşte suişuri şi coborâşuri. Pe de o parte vă doriți petreceri, dar pe de alta, abordați un aer prea serios faţă de cei din jur. Încercați să echilibrați dorinţele sufletului cu acţiunile exterioare. Unii ar putea avea ceva neplăceri legate de copii.

Fecioară
Momente bune pentru a face curăţenie generală, reparaţii curente sau a aranja grădina. Relaţiile cu membrii familiei fluctuează mult, dar sunt momente pasagere. Dorul de copilărie şi personajele ei vă poate cuprinde pe neaşteptate. Bine ar fi să vă ocupați mai îndeaproape de sufletul dumneavoastră şi să evitaţi grijile legate de serviciu şi sănătate.
Balanţă
S-ar putea să fiți mai mult pe drumuri, astăzi. Chiar dacă vă gândiți la călătorii în ţinuturi îndepărtate, se pare că aveți mai mult succes la cele în apropierea casei. Fiți prudent în relaţiile sentimentale! Evitați discuţiile contradictorii şi ţineți cont şi de dorinţele celorlalţi. O rudă apropiată vă poate da veşti alarmante.

Scorpion
Primiți cadouri, recompense sau veşti legate de salarizare. Sunteți tentat să mergeți la cumpărături, dar evitați cheltuielile extravagante. Energia vitală este la cote scăzute, aşa încât dozaţi-vă eforturile. Chiar dacă sufletul tânjeşte după aventuri şi iubire, astrele vă sfătuiesc să găsiți un echilibru între dorinţele frivole şi nevoile reale.

Săgetător
Aveți chef de viaţă şi o mare dorinţă de a vă ocupa de tot şi toate. Cu toate că stările de spirit pot fluctua destul de mult, veți reuşi să depăşiți orice moment. Recomandabil este să faceți o reevaluare a propriei fiinţe. Poate o vizită la un centru de îngrijire corporală sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi foarte bune. Spre seară stați la o şuetă cu prietenii.

Capricorn
Sunteți destul de obosit şi nu prea aveți chef de ceilalţi. Sunt momente bune pentru a fi singur şi de a vă gândi la noi direcţii de viaţă. Sănătatea este precară pe segmentele sistemului digestiv. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale decât în cazuri ce nu suportă amânare. Conflicte mocnite în desfăşurare între colegii de serviciu.

Vărsător
Zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia pot fi agreabile, chiar dacă din când în când vor mai apărea şi note discordante. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată, dar bine ar fi să lăsați combativitatea deoparte şi să încercați să-i respectaţi doleanţele. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente.

Peşti
Cariera profesională şi relaţia cu şefii sunt subiectele zilei. Sunt posibile neînţelegeri, reproşuri din partea celorlalţi, dar sunt situaţii pasagere. Totuşi, fiți prudent cu imaginea pe care le-o creați altora despre dumneavoastră. Beneficiați de multă energie şi chef de toate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS