6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Multe dintre concepţii se vor modifica în aceste zile. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiţi sau lecturând o carte, vă veți hotărî să abordați cu totul altfel viaţa, relaţiile cu ceilalţi şi evenimentele în care sunteți implicat. Totuşi, concluziile la care veți ajunge vă pot crea un disconfort emoţional. Focusați-vă pe partea plină a paharului şi învăţați din aspectele neplăcute.

Taur
Apar ceva chestiuni parteneriale, pe care le puteți soluţiona foarte bine dacă sunteți deschis la cooperare şi progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore alături de partenerul de viaţă, de rude sau de colaboratori. Ceva legat de locul de muncă, probabil salarizarea sau condiţiile de muncă, vă va răsturna planurile financiare.

Gemeni
Traversați o perioadă în care aveți mult de lucru, dar şi plata aferentă compensează bine efortul depus. Fiți prudent în privinţa cheltuielilor. Segmentul partenerial se animă prin reluarea unor discuţii cu partenerul de viaţă. Sunt posibile separarea, divorţul şi demersurile necesare acestora. Recomandabil este să fiți cât mai obiectiv şi să renunțaţi la ceea ce nu vă mai este de folos.

Rac
Relaţiile amoroase vă preocupă mult, însă depinde numai de dumneavoastră cum gestionați lucrurile în acest segment. Tendinţa este de a vă rătăci în detalii neimportante. Concentrați-vă pe ceea ce este util acum şi pe ceea ce poate aduce beneficii în viitor. Dialoguri şi activităţi cu persoana iubită şi cu copiii.

Leu
Segmentul domestic şi relaţiile cu membrii familiei sunt active în aceste zile. În umbră mocnesc conflicte și este bine să fiți prudent şi să evitaţi escaladarea situaţiilor dificile. Lucrurile se vor lămuri peste ceva vreme. Relaţiile amoroase şi cele cu copiii sunt foarte importante acum, pentru că se vor lămuri animozităţi şi se vor trasa direcţii noi. Prudenţă, răbdare, toleranţă!

Fecioară
Călătorii pe distanţe scurte, dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat, demersuri personale şi profesionale se întrezăresc la începutul perioadei analizate. Acasă, în familie, apar schimbări importante, fie în spaţiul locativ, fie în relaţiile cu membrii familiei. Prudenţă şi răbdare! Spre finalul săptămânii se conturează un final de etapă sentimentală.

Balanţă
Cheltuieli cotidiene, primiți bani, cadouri sau favoruri. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli profesionale, pentru locul de muncă sau pentru şefi şi colegi. Se recomandă prudenţă, deoarece în plan profesional există conflicte deschise. Sunt posible discuţii aprinse cu oficialităţile, situaţii tesnionate la locul de muncă, fiind şanse de a vi se deteriora imaginea publică sau poziţia în cadrul unui grup de lucru.

Scorpion
Selectați priorităţile, trasați planuri personale şi profesionale pe termen lung, evitând să vă amestecați în treburile altora. Dinspre segmentul financiar se conturează venituri din colaborări sau din partea partenerului de viaţă. Însă, informaţiile privitoare la sumele care vi se cuvin sau la viitorul câştigurilor sunt neplăcute.

Săgetător
Aveți nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultaţie medicală de rutină este binevenită. În intervalul 5 – 7 iulie sunteți solicitat destul de mult de către ceilalţi şi de către îndatoririle pe care le aveți. Dozaţi-vă eforturile şi selectați priorităţile, întrucât vulnerabilizările fizice şi emoţionale vor continua. Este posibil să fiți nevoit să schimbați termenii şi condiţiile de desfăşurare a unor relaţii parteneriale.

Capricorn
Discuţiile cu prietenii şi cu persoanele influente din segmentul socio-profesional în care activați sunt importante în această perioadă. În mod special primiți informaţii deosebite privitoare la îmbunătăţirea veniturilor şi investiţiilor personale. Se recomandă prudență în relațiile cu șefii și autoritățile.

Vărsător
Sunteți solicitat la locul de muncă pentru că veți fi nevoit să participați la dezbateri importante cu şefii, cu autorităţile sau să participați la reuniuni importante în scop profesional. Alegeţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile, pentru că există riscul să fiți înţeles greşit. Unii colegi vă pot pune beţe în roate în activităţile profesionale pe care le desfăşurați.

Peşti
Este rost de călătorii, de dialog cu persoane aflate în străinătate, dar şi de implicare în studii şi cercetări diverse. Este posibil ca, datorită copiilor sau persoanei iubite, să întâmpinați neplăceri în realizarea planurilor de călătorie sau de studii. Ascultați şi părerile celorlalţi, iar apoi gândiți-vă pe îndelete şi comparați cu opiniile personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS