6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ocupați-vă de chestiunile financiare, în mod special de banii şi bunurile comune cu ceilalţi. Veți avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totuşi, fiți prudent, întrucât discordia vă poate crea neplăceri greu de estimat şi controlat. Tentaţia de a profita de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

Taur
S-ar putea să fiți nevoit să vă ocupați de chestiuni ce privesc viaţa de cuplu. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de dinamică şi se recomandă multă prudenţă. Se pot strica definitiv relaţii vechi. Dacă sunteți implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori.

Gemeni
Se pare că aveți foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relaţiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspundeți la provocări. Se pot declanşa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Ocupați-vă de treburile uşoare şi odihniți-vă mai mult. Evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil.

Rac
Cheful de distracţii şi aventuri vă va face remarcat în anturaj astăzi. Relaţiile sentimentale sunt tensionate şi se pot rupe definitiv. Fiți prudent şi evitați conflictele cu cei dragi. Pentru alţii, copiii şi problemele lor alcătuiesc subiectul principal al zilei. Spre seară, astrele vă recomandă să vă ocupați de un hobby.

Leu
Ziua aceasta vă aduce în atenţie casa, patrimoniul şi relaţiile familiale. Sunt momente bune de a vă ocupa de curăţenii generale, reparaţii curente sau vă puteți gândi la achiziţionarea unei locuinţe noi. Verificați sursele de apă din spaţiul locativ. Mentalul cotidian se află într-un con de umbră, recomandabilă fiind evitarea deciziilor majore.

Fecioară
Se pare că sunteți mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente, dar şi tensioante. Gândirea şi comunicarea sunt defectuoase, aşa încât nu luați de bune informaţiile pe care le primiți astăzi. Componenta educaţională este accentuată.

Balanţă
Sunt șanse să primiți cadouri, recompense sau se poate rediscuta remuneraţia primită de la un loc de muncă. Tentaţia cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fiți prudent şi cheltuiți strictul necesar. Recomandabil este să verificați bugetul de venituri şi cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult.

Scorpion
O zi dinamică! Beneficiați de multă energie, aşa încât bine este să vă ocupați pe îndelete de treburile personale. Combativitatea este la cote înalte. Fiți prudent, încercați să evitaţi conflictele. Dozaţi-vă eforturile şi nu puneți la suflet chiar totul. Spre seară pot apărea probleme legate de bani. Verificați bugetul de venituri şi cheltuieli.

Săgetător
Fiți cât mai retras! Sufletul are nevoie de odihnă şi introspecţie. Sunt posibile stări neplăcute, dar evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperiți diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Nu dați frâu liber primului impuls de a rupe relaţii vechi.

Capricorn
Prietenii şi protectorii sunt subiectele favorizate. Se pare că primiți multă susținere din partea acestora, dar vi se şi cere un fel de plată. Unele relaţii mai vechi se pot strica definitiv. Evitați conflictele, comunicați strictul necesar şi discerneți cu atenţie ce relaţii doriți să păstrați în continuare în viaţa dumneavoastră.

Vărsător
Interesantă zi la capitolul carieră. Sunt posibile discuţii contradictorii cu un şef, de aceea fiți prudent şi ascultați cu atenţie ce vi se spune. Există varianta îmbunătăţirii statutului social sau, în funcţie de caz, pot apărea şi neplăceri. Familia vă este alături, dar nu cum vă doriți. Bine ar fi să găsiți un echilibru între activităţile sociale şi treburile gospodăreşti.

Peşti
Abordați relaţiile cu străinătatea şi studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afara graniţelor ţării pot cunoaşte turnuri neaşteptate. Dacă sunteți nevoit să călătoriți, verificați atent toate detaliile şi plecați doar dacă este absolut necesar. Gândirea şi comunicarea sunt defectuoase, aşa încât evitați semnarea actelor, examenele şi interviurile importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS