21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Planificaţi-vă atent treburile de la serviciu, dar şi pe cele personale de acasă. Posibil să aveți puţin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea ocupați-vă doar de priorităţi. Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi, la nevoie, să cereți sfatul unor specialişti în sănătate. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a analiza pe îndelete climatul din segmentul profesional.

Taur
Cheful de distracţii şi aventuri continuă să vă însoţească şi astăzi. Astfel, foarte uşor pot apărea discuţii aprinse cu ceilalţi, pentru că păreți neserios în rezolvarea sarcinilor care vă revin. Controlaţi-vă reacţiile şi fiți prudent în relaţii. De la o banală glumă, cei dragi se pot supăra pe dumneavoastră cel puţin o lună de acum încolo.

Gemeni
Cu greu vă desprindeți de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvaţi-vă atent treburile de la serviciu. Este posibil să apară neplăceri din cauza neatenţiei. A două parte a zilei vă aduce alături persoana iubită sau copiii. De asemenea, se conturează întâlniri şi discuţii agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervaţi-vă momente de relaxare!

Rac
Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte şi conversaţii multe cu rudele sau prietenii apropiaţi. Totuşi, avalanşa de informaţii care se vehiculează în preajmă vă poate obosi. Selectați subiectele discutate şi reţineți sau notați doar ce intră în sfera de interes. După-amiază se întrezăresc activităţi domestice, alături de membrii familiei.

Leu
Ziua vă poate aduce noutăţi legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt veşti bune, însă deocamdată respingeți tot ce apare din partea şefilor sau a autorităţilor în general. Feriți-vă de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puţin sau deloc.

Fecioară
Chiar dacă sunteți implicat în multe treburi, v-ar prinde bine un tratament de înfrumuseţare sau îngrijire corporală. Gândurile vă zboară mai mult la distracţii, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile personale.

Balanţă
Sunt momente excelente pentru a vă alcătui planuri pe termen lung. De asemenea, vă puteți ocupa de reorganizarea garderobei, de a lua legătura cu prietenii sau rudele de la care nu mai aveți vești sau pur şi simplu puteți hoinări prin locurile preferate. Stările de spirit traversează o gamă largă, existând riscul dispersării în activităţi obositoare.

Scorpion
Se recomandă discreţie, activităţi de rutină şi relaţionarea doar cu persoanele dragi şi de încredere. Energia vitală este la cote joase, astfel că aveți nevoie de odihnă şi detaşare de forfota cotidiană. Posibil să apară neplăceri din partea unui prieten sau a unei persoane care vă promisese ajutor profesional la serviciu. Aveți răbdare şi încredere în propriile forţe.

Săgetător
La serviciu se anunţă şedinţe fulger. Şefii vor dori explicaţii, iar colegii ajutor substanţial din partea dumneavoastră. Este bine să vă rezolvați mai întâi sarcinile de lucru şi să pregătiți atent discursurile pentru şefi. Vorbiți strict, direct şi la obiect. A doua parte a zilei vă aduce în preajmă prietenii, dar sunt şanse să apară şi admiratori.

Capricorn
Este o zi în care mentalul vă este răscolit. De aceea, evitați activităţile intelectuale, discuţiile ample sau luarea deciziilor importante. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a renunţa la idei, concepţii sau filozofii de viaţă care s-au dovedit de-a lungul timpului perimate. Rezervați-vă momente de relaxare, plimbați-vă în aer liber sau lecturați cărţi amuzante.

Vărsător
Evitați planurile de investiţii, achiziţionarea unor bunuri scumpe sau ajutorarea materială a altora. Sunt momente bune doar pentru plăți minore. Neplăcerile legate de bugetul disponibil ţin astăzi doar de capricii. Cineva din anturajul apropiat vă poate oferi idei bune pentru a vă mări veniturile.

Peşti
Pot apărea momente bune de relaţionare cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Chiar dacă în fundal există animozităţi, astăzi sunt şanse de reconciliere. Totul este să fiți deschis la dialogul cu ceilalţi. De asemenea, ar fi bine să vă implicați mai mult în activităţile comune cu alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS