Horoscopul de weekend

Autori


Berbec

Uneori trăiți din amintiri, pe care le considerați mult mai preţioase decât ceea ce vă oferă prezentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viaţa cândva, s-ar putea să pierdeți din vedere şansele excelente care vă apar în cale. Da, trecutul e frumos, merită folosit ca sursă de energie pozitivă, dar de data aceasta închideți acel capitol şi priviți atent la ceea ce aveți chiar aici şi acum la dispoziţie.

Taur

Numai de dumneavoastră depinde să restabiliți echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. Știți care este leacul acestei situaţii şi veți descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adoptaţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptați cu stările depresive ale celor din jur, spuneți nu condiţiilor impuse de alţii.

Gemeni

Lumea apelează cu încredere la dumneavoastră pentru că aveți reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Veți analiza la rece situaţia de faţă şi vă veți exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Ascultaţi părerile tuturor celor implicați, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea.

Rac

Stați ce stați în umbră, dar şi când ieşiți în faţă şi vă exprimați punctul de vedere vă remarcați într-o aură cu totul specială, pentru că emiteţi o idee strălucită ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Sunteți primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiți bine pregătit şi aveți încredere în forţele proprii.

Leu

Lucrurile cele mai bune se petrec departe de casă sau vin de la distanţă. Ori vă bate gândul să plecați la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine o veste profitabilă, care vă poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt ceva mai costisitoare, fie că investiți în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumpărați un bilet scump pentru o destinaţie mult visată.

Fecioară

Sunteți ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care vă ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, veți aluneca pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşiți din astfel de medii, pentru că prezenţa lor vă taie tot elanul pentru ce vroiați să faceți.

Balanţă


Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltaţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau de recunoaşterea adevărului, veți vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei sentimentale şi o aşază pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte și vă inspiră amândurora securitate şi durabilitate.

Scorpion

Vi se pare incorect că cineva îşi oferă serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are el de oferit vi se cuvine cumva, de aceea vă deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii. Mai bine încercați să vă descurcați singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el va cere dublu nu ar fi deloc cea mai bună idee.

Săgetător

Nu sunteți întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoaşteți singur asta, înainte de a veni altcineva să vă descrie în cuvinte dezonorante. Dacă vă simţiți cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu vă mândriți, aveți acum şansa de a îndrepta situația. Bucurați-vă că nu apar sancţiunile, ci doar vi se dă şansa de a vă recupera imaginea.

Capricorn

Poate chiar energia în exces e principalul inamic al planurilor, pentru că nu o investiți în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorificați în proiecte de anvergură, în competiţii importante, în lupta de a vă remarca, o canalizați spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlaţi-vă acest bagaj de energie şi ţineți cont de cei care vă spun s-o lăsați mai moale.

Vărsător

Înarmați-vă cu tot arsenalul de energie şi de resurse, pentru că sunteți pe cale să intrați într-o competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce vă doriți. Merită efortul, merită să trageți tare, chiar şi peste puteri, deoarece la final vă aşteaptă răsplata maximă. Nu trebuie să vă temeți nici de competitori, nici de armele la care vor apela rivalii, pentru că aveți un as excelent în mânecă.

Peşti

Pentru că în trecut ați mai avut un moment similar celui de acum, vă lipseşte curajul să mai încercați o dată, ca nu cumva să repetaţi greşeala. În loc să vă temeți să acţionați, ar trebui să arătaţi că ați învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştiți să gestionați mult mai bine problema. Fiți înțelept și asumați-vă erorile trecutului.Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2018

Horoscop

Berbec Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispuneţi în faţa unei noi provocări ce vi se deschide înainte. Fiţi corect în aprecieri, nu supraestimaţi, dar nici nu subestima ceea ce puteţi face, ca să nu treziţi mai târziu în faţa

Sumarul ediției de vineri, 30 iunie 2017

Actualitate

» Donald Tusk, mesaj către premierul Mihai Tudose: Am înceredere că veţi respecta statutul de drept şi veţi continua lupta împotriva corupţiei
» Atentie, cad pomi!
» Edulife, ediţia 5 la final
» BAC-ul, ultima zi
» Franța: Turnul Eiffel a fost evacuat din cauza unui pachet suspect
» Ioan Munteanu, lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, trimis în judecată
» Rusia anunță că își suspendă participarea la bugetul Consiliului Europei
» Bărbatul din Argeș acuzat de terorism a fost arestat preventiv
» Primarul Clujului, Emil Boc, i-a pus pe constructorii unui pod să stea sub el la inaugurare, pentru a verifica rezistenţa lucrărilor
» Prima şedinţa a Guvernului Tudose va avea loc astăzi, la ora 15.30
» Parlamentul german a legalizat căsătoriile între persoane de același sex
» CCR discută pe 12 iulie contestația fostului premier Sorin Grindeanu
» Temperaturile excesive influenţează traficul rutier
» Prima şedinţă a noului Guvern are loc astăzi
» România fierbe la temperaturi caniculare
» Ceremonie de comemorare la MApN pentru cei trei militari morţi în acidentul din Argeș
» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din Oltenia şi din ţară
» DIICOT cere arestarea argeșeanului suspectat de terorism

Publireportaj

» Dumagas Transport îşi măreste echipa!

Local

» Restricţii de circulaţie în judeţele Olteniei cauzate de Codul Roşu şi Portocaliu

Dolj

» Craiova “ia foc”, la peste 70 de grade Celsius la nivelul asfaltului
» Craiova: A început a doua etapă de deratizare pe domeniul public din acest an
» Dolj: Sancțiuni de 37.300 lei și tarife de 2000 de euro în 24 de ore la ACI Calafat
» Dolj: Peste 3.800 de candidați, la ultima probă a bacalaureatului
» Craiova: Incendiu de vegetaţie la Balta Craioviţei
» Craiova: Incendiu la o casă de pe strada Rozelor
» Dolj: Acțiuni pentru prevenirea activităților de comerț ilicit
» Atelier de lut, la Muzeul Olteniei Craiova
» Polițiștii cercetează o craioveancă pentru refuz recoltare probe biologice
» Doljean salvat dintr-o fântână
» Trei judeţe din Oltenia, sub Cod Roşu de caniculă
» Craiova: Accident grav pe Calea Bucureşti
» Tencuiala blocului „Lumea copiilor“ s-a prăbușit pe o mașină
» Trei mașini, distruse de un plop

Gorj

» Gorj: Pompier model, pensionat după 25 de ani de activitate
» Gorj: 187 de absenţi la ultima probă a Bacalaureatului
» Gorj: Bătrân de 70 de ani, decedat din cauza caniculei
» Gorj: Accident cu patru victime la Albeni

Olt

» Olt: Finalul probelor de la Bacalaureatul 2017. Încă un eliminat și 153 absenți
» UPDATE – Olt: Trafic blocat pe E 574, din cauza unui incendiu de vegetație
» Circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone, interzisă în Slatina

Mehedinţi

» Mehedinţi: Acţiuni de prevenire a incendiilor în timpul campaniei de recoltare a cerealelor păioase
» Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi

Vâlcea

» Vâlcea: Un infractor care a părăsit un spital de psihiatrie din Timiş, depistat de poliţişti
» Vâlcea: Manifestări culturale la 198 de la naşterea lui Nicolae Bălcescu

Sport

» Fotbal / CS Universitatea Craiova a confirmat transferul lui Mihai Roman
» Fotbal / FC Ufa, următoarea oponentă a Craiovei din Austria. În acest amical ar putea debuta și Mihai Roman, ultima noutate din lotul lui Mangia
» Lupte: Două craiovence, pe podium la Europene. Aur pentru Ștefania Priceputu, bronz pentru Alexandra Anghel

Sanatate

» Criză de sânge în spitale – Centrul de Transfuzie are nevoie de personal și aparatură nouă

Educatie

» Absolvenţii de liceu susţin astăzi ultima probă a examenului de bacalaureat

Top