6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Uneori trăiți din amintiri, pe care le considerați mult mai preţioase decât ceea ce vă oferă prezentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viaţa cândva, s-ar putea să pierdeți din vedere şansele excelente care vă apar în cale. Da, trecutul e frumos, merită folosit ca sursă de energie pozitivă, dar de data aceasta închideți acel capitol şi priviți atent la ceea ce aveți chiar aici şi acum la dispoziţie.

Taur
Numai de dumneavoastră depinde să restabiliți echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. Știți care este leacul acestei situaţii şi veți descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adoptaţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptați cu stările depresive ale celor din jur, spuneți nu condiţiilor impuse de alţii.

Gemeni
Lumea apelează cu încredere la dumneavoastră pentru că aveți reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Veți analiza la rece situaţia de faţă şi vă veți exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Ascultaţi părerile tuturor celor implicați, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea.

Rac
Stați ce stați în umbră, dar şi când ieşiți în faţă şi vă exprimați punctul de vedere vă remarcați într-o aură cu totul specială, pentru că emiteţi o idee strălucită ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Sunteți primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiți bine pregătit şi aveți încredere în forţele proprii.

Leu
Lucrurile cele mai bune se petrec departe de casă sau vin de la distanţă. Ori vă bate gândul să plecați la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine o veste profitabilă, care vă poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt ceva mai costisitoare, fie că investiți în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumpărați un bilet scump pentru o destinaţie mult visată.

Fecioară
Sunteți ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care vă ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, veți aluneca pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşiți din astfel de medii, pentru că prezenţa lor vă taie tot elanul pentru ce vroiați să faceți.

Balanţă
Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltaţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau de recunoaşterea adevărului, veți vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei sentimentale şi o aşază pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte și vă inspiră amândurora securitate şi durabilitate.

Scorpion
Vi se pare incorect că cineva îşi oferă serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are el de oferit vi se cuvine cumva, de aceea vă deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii. Mai bine încercați să vă descurcați singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el va cere dublu nu ar fi deloc cea mai bună idee.

Săgetător
Nu sunteți întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoaşteți singur asta, înainte de a veni altcineva să vă descrie în cuvinte dezonorante. Dacă vă simţiți cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu vă mândriți, aveți acum şansa de a îndrepta situația. Bucurați-vă că nu apar sancţiunile, ci doar vi se dă şansa de a vă recupera imaginea.

Capricorn
Poate chiar energia în exces e principalul inamic al planurilor, pentru că nu o investiți în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorificați în proiecte de anvergură, în competiţii importante, în lupta de a vă remarca, o canalizați spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlaţi-vă acest bagaj de energie şi ţineți cont de cei care vă spun s-o lăsați mai moale.

Vărsător
Înarmați-vă cu tot arsenalul de energie şi de resurse, pentru că sunteți pe cale să intrați într-o competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce vă doriți. Merită efortul, merită să trageți tare, chiar şi peste puteri, deoarece la final vă aşteaptă răsplata maximă. Nu trebuie să vă temeți nici de competitori, nici de armele la care vor apela rivalii, pentru că aveți un as excelent în mânecă.

Peşti
Pentru că în trecut ați mai avut un moment similar celui de acum, vă lipseşte curajul să mai încercați o dată, ca nu cumva să repetaţi greşeala. În loc să vă temeți să acţionați, ar trebui să arătaţi că ați învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştiți să gestionați mult mai bine problema. Fiți înțelept și asumați-vă erorile trecutului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS