8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
O perioadă benefică pentru activităţi culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii şi documentări. Chiar dacă unele dintre intenţii vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele favorabile. Ceva din mentalitate se va schimba definitiv în aceste zile, în sensul că vă veți redefini multe dintre concepţiile pe care le aveți acum.

Taur
Banii şi bunurile comune cu alţii reprezintă temele principale. Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale. Temerile sunt majore, însă ar fi bine să selectați datoriile, cheltuielile prioritare, să vă ocupați de ele şi apoi să trasați un plan financiar pe termen lung.
Gemeni
Relaţiile parteneriale, atât relaţia matrimonială, cât şi o relaţie de afaceri sau colaborare profesională vor cunoaşte o revigorare definitivă. Finaluri neaşteptate, concluzii bulversante, desprinderi din relaţii şi situaţii toxice! Este vremea marilor schimbări relaţionale, astfel că nu vă veți mai putea ignora nevoile sufleteşti.

Rac
Foarte interesant şi important ce se petrece la locul de muncă în aceste zile. Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informaţii bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfăşoară de foarte mulţi ani. Gestionaţi corect emoţiile, evitați luarea deciziilor importante şi doar priviți la cum se desfăşoară lucrurile.
Leu
Segmentul amoros vă dă multe bătăi de cap. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stați de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămuriți animozităţile şi să trasați alte planuri de viitor.

Fecioară
Acasă în familie se conturează schimbări importante. Pe de o parte este vorba despre locuinţa propriu-zisă, în sensul că se pot finaliza lucrări de reparaţii, se pot vinde sau achiziţiona bunuri patrimoniale sau se poate cădea la pace cu neamurile vizavi de moşteniri sau plăți comune. Însă, pe de altă parte, relaţiile cu membrii familiei îşi vor modifica termenii şi condiţiile de desfăşurare de acum încolo.
Balanţă
Foarte dinamice sunt în aceste zile relaţiile cu anturajul apropiat. Discuţii, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanţe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obţinerea unor acte, documente oficiale, personale sau profesionale. Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relaţiile şi situaţiile în care sunteți implicat.

Scorpion
Energia de care beneficiați vă susţine să începeți o nouă etapă de viaţă. Mai întâi este nevoie să finalizați etape vechi, relaţii şi situaţii nemulţumitoare. Sunteți mânat de idealuri nobile, de gânduri măreţe, însă numai singur puteți decide ce este mai bine de acum încolo. În plan financiar se conturează schimbări importante.
Săgetător
Este o perioadă foarte importantă, deoarece aveți şanse mari să vă reconfigurați întreaga viaţă. Debarasați-vă de concepţiile, ideile, relaţiile şi situaţiile care nu au dat roade până acum şi orientați-vă spre noi orizonturi. Cineva din anturajul prietenilor vă poate ajuta foarte mult să vă trasați planuri noi, dar, mai ales, să vedeți care sunt punctele albe din etapa actuală în care vă aflați.

Capricorn
Energia vitală este la cote joase, de aceea fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile. Poate ar fi bine, în limita posibilităţilor, să vă luați câteva zile libere, să stați mai mult în natură alături de cei dragi. Revelaţiile obţinute datorită contextului astral din aceste zile vă vor oferi explicaţii foarte clare vizavi de relaţiile şi situaţiile în care sunteți implicat.

Vărsător
Relaţiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorinţele înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Veți simţi foarte clar că este momentul să renunţați la persoanele şi ideile care v-au obstrucţionat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum. Anturajul prietenilor şi al susţinătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit.

Peşti
Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziţia în cadrul unui grup de lucru, relaţiile cu şefii, cu oficialităţile, relaţiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Acum este un moment de bilanţ al situaţiei profesionale şi al statutului social.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS