17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Intervin astăzi cheltuieli datorită implicării în acţiuni comune cu alţii. Pe de o parte trebuie să cheltuiți din bugetul personal sume destul de mari, însă, pe de altă parte, s-ar putea să primiți bani, bunuri, favoruri sau chiar informaţii preţioase dinspre segmentul financiar. Popularitatea de care vă bucuraţi va permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Taur
Se recomandă atenţie în relaţiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discuţii pe teme vechi, respectiv legate de modul în care v-ați îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări. Concentrați-vă pe acest segment şi valorificați din plin şansele de îndreptare şi/sau dezvoltare.

Gemeni
Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile spre locul de muncă, unde poate fi vorba despre sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat vă va oferi informaţii deosebite despre segmentul profesional, iar familia face o echipă extraordinar de eficientă cu dumneavoastră, pentru îndeplinirea unor obiective.

Rac
Din punct de vedere mental sunteţi deosebit de eficient. Folosiți-vă de intuiţia extraordinară şi de abilitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor, pentru a deveni conştient de unele adevăruri incomode, dar preţioase. Astăzi, Luna în Scorpion vă ambiţionează şi vă ajută să vă concentrați asupra unor scopuri clare.

Leu
Chiar dacă unele activităţi desfăşurate astăzi vă consumă multă energie sau vă scot din zona de confort, totuşi este o zi cu multe revelaţii şi răspunsuri, mai ales legate de familie, casă, siguranţă. Aşadar, puneți întrebări neîncetat, cereți sprijin când aveți nevoie şi fiți gata să folosiți resursele aflate la îndemână.

Fecioară
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, ajung la dumneavoastră tot felul de ştiri şi informaţii… În aparenţă ceilalţi sunt amabili, iar ceea ce auziți pare adevărat, dar ţineți cont că în umbră se ţes intrigi care foarte curând vor ieşi la iveală. Discreţie şi prudenţă!
Balanţă
În culisele segmentului profesional în care activați există conflicte ascunse, discuţii tăinuite între colegi care au ca ţintă locul dumneavoastră de muncă, aşa că ar fi bine să aflați discret şi să nu dați curs tensiunilor. Totuşi, sunt şanse să găsiți soluţii excelente pentru ameliorarea tensiunilor profesionale şi/sau pentru o situaţie financiară.

Scorpion
Este o zi în care vă veți simţi mai bine, mai ales în relaţiile cu ceilalţi. Indiferent de provocările survenite, dacă aveți să vă temperați emotivitatea şi dorinţa excesivă de control veți reuşi să depăşiți totul cu bine. Planificaţi-vă activităţi noi pentru următoarele patru săptămâni, dar aveți în vedere, în primul rând, îngrijirea sănătăţii şi apoi segmentul socio-profesional în care activați.

Săgetător
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează cu condiţia să nu exageraţi. Oricât ați dori să vă implicați în activităţi comune cu alţii, şansele de reuşită sunt mici, pentru că energia vitală este la cote joase. Ziua este potrivită discreţiei, activităţilor uşoare, de rutină şi relaţionării numai cu persoanele apropiate.

Capricorn
Este o zi în care sunteți înconjurat de prieteni, de oameni care doresc să vă sprijine în demersurile socio-profesionale. Pe lângă discuţiile serioase pe teme diverse este loc suficient şi pentru distracţii sau activităţi specifice unor hobby-uri. Totuşi, protejaţi-vă rezervele materiale şi aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Vărsător
Eforturile de a oferi o imagine clară vizavi de intenţiile sau planurile personale şi profesionale pot fi puţin apreciate de auditoriu. Unii nu vă pot înţelege, alţii nu au răbdarea să vă asculte. Mergeți pe drumul ales de dumneavoastră, dar fără să faceți prea multe valuri. Veţi avea ocazia de a vă largi cercul de prieteni, dar şi de a va consolida vechile prietenii.

Peşti
Vă este greu să părăsiți o zona confortabilă a vieţii, chiar dacă conştientizați faptul că vă dăunează. Depuneți eforturi să vedeți şi celelalte faţete ale realităţii, pentru că asta vă va aduce beneficii minunate. S-ar putea ca o schimbare la locul de muncă să fie imperios necesară pentru a progresa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS