11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan domestic vor apărea schimbări, care la prima vedere par uşor de realizat. Indiferent că este vorba despre casă, activităţi gospodăreşti sau relaţii cu membrii familiei şi rudele, lucrurile vor sta altfel de acum încolo.

Taur
Mentalul este bulversat astăzi, fiind posibil să vă fie greu să comunicați, să desfăşurați activităţi intelectuale sau să relaţionați cu ceilalţi. Tot ce ţine de gândire, comunicare, călătorii este vulnerabil. Dozați-vă eforturile, controlați-vă reacţiile şi vorbiți strictul necesar.

Gemeni
Se conturează finalul unei etape de câştig la locul de muncă. Primiți o sumă de bani restanţă şi informaţii despre modificarea regimului muncii şi a plăţii aferente. Evitați să vă hazardați în planuri financiare care acum, pe moment, promit mult, dar au puţine şanse de realizare.

Rac
Marcantă zi, pentru că energia astrală vă determină să schimbați multe în viaţă. Bine ar fi să vă controlați reacţiile, să evitaţi contactul cu ceilalţi şi să vă retrageți în locuri liniştite. Gândiți-vă, pe îndelete, la situaţia în care vă aflați şi depistați punctele slabe. Cu răbdare, iertare, acceptare a tot şi toate puteți realiza acele schimbări de care aveți nevoie acum, ca să faceți un salt evolutiv important.

Leu
Chiar dacă este începutul săptămânii, fiți discret şi desfăşurați numai activităţi de rutină. Posibil să vă simţiți obosit, neliniştit şi dornic de a vă plimba în aer liber. Energia zilei vă predispune să vă implicați în activităţi de anvergură, discuţii ample sau să luați decizii majore.

Fecioară
Ziua marchează schimbări importante în relaţiile cu prietenii şi protectorii din segmentul profesional. Este bine să vă ţineți la distanţă de aceste persoane, mai ales că sub masca bunăvoinţei vor veni mulţi în preajmă să vă ofere sprijin.

Balanţă
Posibil să se declanşeze schimbări importante în segmentul profesional. Este vorba despre asumarea unor responsabilităţi noi, pe termen lung, de legarea unor relaţii importante la nivel înalt cu persoane oficiale, deosebite.

Scorpion
Ziua vă aduce o perspectivă mentală deosebită, însă veți realiza acest lucru abia spre seară. Dialogurile şi evenimentele din preajmă vă oferă o mulţime de revelaţii. Este bine să vă dozați eforturile, să evitaţi dialogurile ample, deciziile majore şi asumarea responsabilităţilor pe termen lung.

Săgetător
În segmentul financiar se conturează o etapă nouă de câştig de la şi prin alţii. Apar informaţii noi referitoare la banii şi bunurile pe care le administrați şi folosiți împreună cu alţii. Posibil să existe şi pierderi sau finalizarea unor colaborări, în urma celor aflate pe căi mai puţin obişnuite.

Capricorn
Importantă zi la capitolul relaţii parteneriale, pentru că vă poate aduce finalul unor asemenea relaţii. Controlați-vă reacţiile, stările interioare şi vorbele! Există riscul să provocați neplăceri gratuite celor din preajmă. Aveți încredere că tot acest tumult cotidian vă ajută să faceți loc în viaţă unor oameni noi, deosebiţi, alături de care veţi desfăşura parteneriate de bună calitate.

Vărsător
La locul de muncă se finalizează o etapă importantă. Energia zilei vă ajută să abordați cu totul altfel de acum încolo activităţile profesionale şi relaţiile de muncă. Totodată, se pot accentua afecţiuni ale segmentelor capului, sistemului digestiv şi stomacului. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că există risc crescut de erori.

Peşti
Posibil ca de astăzi încolo să vă hotărâți ferm să vă puneți în valoare mai mult, neţinând cont de îndrumările celorlalţi. Sunt momente potrivite detaşării de cei dragi, poate chiar să finalizați o relaţie amoroasă care vă împiedică să progresați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS