6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Dialoguri cu şefii, cu oameni importanţi din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activităţi şi situaţii inedite care vă pun în rol principal pe scena vieţii publice. Prudenţă în vorbe şi gesturi, deoarece unii vă pot observa şi semnala orice abatere de la norme. De mare folos vă sunt prietenii şi protectorii din sfera profesională.

Taur
Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei perioade. Se conturează activităţi de anvergură în sfera profesională, întâlniri şi dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune şi frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipseşte cu desăvârşire.

Gemeni
Desco-periți plăți pe care trebuia să le faceți cândva şi din varii motive ați uitat de ele. Rezolvați orice restanţă financiară şi evitați să vă implicați în datorii noi. Planurile de investiţii pe termen lung mai trebuie să aştepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor veți avea revelaţii asupra rolului unor oameni care, aparent, vă pun beţe în roate.

Rac
Relaţionați cu multă lume în aceste zilele, mai ales cu oameni din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente şi veți fi nevoit să prezentați diverse teme, să formulați opinii şi chiar să-i ascultaţi pe alţii. Contradicţiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detaşați-vă și evitați implicarea emoţională în problemele altora.

Leu
Revin în atenţie sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectați priorităţile, dozați-vă eforturile, apelați la colegii de încredere să vă ajute la nevoie, deoarece organismul este obosit. Se pot accentua afecţiuni ale sistemului osos şi ale stomacului, de aceea fiți prudent şi îngrijiți-vă corespunzător.

Fecioară
Relaţiile sentimentale vă acaparează atenţia şi eforturile, fiind vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să reformulați opiniile privitoare la iubire, implicaţiile ei şi felul în care vă manifestați sentimentele faţă de cei dragi. Rezervați momente de meditaţie interioară, plimbați-vă în natură şi stați de vorbă cu oameni dragi şi de încredere.

Balanţă
Este nevoie să acordați timp şi resurse materiale familiei şi spaţiului de locuit. Membrii familiei pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuţie relocarea familiei într-un alt oraş. Tendinţa de a vă impune ideile şi opiniile în faţa celor dragi aduce tensiuni şi oprobiul celorlalţi. Alegeţi-vă cuvintele cu grijă, ascultați ce vi se spune şi, la final, decideți împreună cu membrii familiei.

Scorpion
Sunteţi nevoit să rezolvați demersuri legate de acte, care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile şi comunicarea sunt viciate, de aceea fiți prudent şi selectiv în vorbe şi gesturi. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Săgetător
Este rost să primiți bani sau favoruri dinspre locul de muncă, dar şi cineva drag vă poate oferi cadouri deosebite. Totuşi, interesul este legat de veniturile pe care le obţineți în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulţumirile financiare persistă, dar hiba este la felul în care priviți partea materială a vieţii. Deocamdată, traversați o perioadă în care vă puteți bizui cu succes pe ceea ce aveți şi pe simţurile extrasenzoriale.

Capricorn
Aveți energia necesară pentru a opera în viaţă schimbări care să vă plaseze pe alte coordonate, alături de alţi oameni, în alte situaţii. Depinde numai de dumneavoastră să gestionați corect stările pe care le experimentați acum. Apar cheltuieli, dar este posibil să primiți salariul, un bonus sau favoruri importante.

Vărsător
Sunteți concentrat mai mult pe treburile personale în aceste zile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi articular, dar şi sistemul digestiv este vizat. Prudenţă, calm, răbdare, toleranţă! Aveți nevoie de odihnă prelungită, conştientă şi de o dietă potrivită constituţiei. Remodelaţi-vă personalitatea şi felul în care vă raportați la evenimentele din preajma dumneavoastră.

Peşti
Activităţile comune cu aceste persoane vă vor solicita mult şi bine, de aceea fiți prudent. Unii vin spre dumneavoastră foarte bine mascaţi cu intenţii nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua, fiind nevoie să vă odihniți şi să vă ocupați de treburi uşoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS