17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Going in style“, un jaf în stil mare

„Going in style“, un jaf în stil mare

Cu greu ne-am putea imagina pe cei trei seniori onorabili ai cinematografiei, toți deținători de Oscar în palmares, Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin, pe același platou de filmare, interpretând rolurile a trei tâlhari, jefuitori de bancă.
Ei bine, cam aceasta este pe scurt povestea comediei regizate de Zach Braff: „Going in style“, în traducere: „Jaf cu stil“.
Willie, Joe și Al sunt trei prieteni din copilărie, care duc o viață liniștită de pensionar, până când află că economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare. Ajung în situația în care nu își mai pot plăti facturile.
Situația devine și mai disperată pentru Willie, interpretat de Morgan Freeman, care descoperă și faptul că suferă de insuficiență renală și are nevoie urgentă de un transplant.
Și în cazul lui Joe, personajul lui Michael Caine, ghinioanele se țin lanț. Nici nu apucase să digere bine vestea că a rămas fără bani, că primește o notificare potrivit căreia, în mai puțin de 30 de zile, urma să rămână fără adăpost, atât el, cât și fiica și nepoata sa.
Tot Joe, în timp ce se afla la bancă și încerca să rezolve problemele financiare, devine, fără voia sa, martorul unui jaf inopinat, efectuat de trei indivizi mascați.
Dată fiind situația în care se afla și inspirat de experiența jafului, Joe vine cu ideea să își facă singuri dreptate și să jefuiască, alături de prietenii săi, chiar banca ce le cauzase prejudiciul. Cei doi au fost sceptici la început, însă până la urmă au acceptat.
Astfel, pensionarii lasă jocurile de bingo la o parte și pun la cale un plan extrem de periculos, pentru niște persoane de vârsta a treia.
Se „înarmează“ cu arme cu gloanțe oarbe, fac rost de niște măști care să le acopere fețele, ba chiar exersează jaful într-un magazin alimentar și trec la treabă.
Cum socoteala de acasă nu se potrivește de fiecare dată cu cea din târg, trio-ul de pensionari întâmpină tot felul de piedici și sunt puși în situații limită.
Nu ratați o comedie de excepție și rezervați-vă din timp un loc în sala de cinematograf. Mai multe informații, programul complet și rezervări găsiți pe: www.colourscinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS