Horoscop

Autori


Berbec

Ziua favorizează relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Ocupați-vă de treburile uşoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt şanse de a declanşa conflicte gratuite. Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranţă faţă de confortul domestic sau de nevoile casei. Fiți prudent şi nu vă lăsați dus de valul majorităţii! Pentru dumneavoastră, casa şi familia trebuie să fie pe primul loc.

Taur

Discuţii şi întâlniri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să obosiți la un moment dat, pentru că avalanşa de informaţii sau de persoane care vă cer sfaturi este dificil de controlat. Fiți prudent şi alegeţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile! Unii v-ar putea eticheta drept cine nu sunteți. Spre seară, rămâneți în liniştea şi confortul casei, alături de cei dragi.

Gemeni

Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fiți nevoit să cheltuiți fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubită sau pentru copii. Se recomandă prudenţă, întrucât sunt posibile pierderi, furturi şi cheltuieli nejustificate. Cerinţele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dați curs. Rezumați-vă la strictul necesar şi feriți-vă de propunerile celorlalţi!

Rac

Este dificil să vă intre cineva în voie, de aceea controlați-vă stările şi nu învinuiți pe alţii pentru neplăcerile existente. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajmă pare distorsionat. Aveți răbdare și cu dumneavoastră, şi cu ceilalţi! Sunt momente pasagere în care ar fi bine să vă ocupați numai de treburi uşoare şi bine cunoscute.

Leu

Priviți în jur şi observați frumuseţea din fiecare fiinţă. Visarea la o lume ideală, în care toţi oamenii se înţeleg şi se ajută reciproc vă relaxează şi vă desprinde de grijile cotidiene. De aceea, pentru că energia vitală este fluctuantă, rezervaţi-vă momente pentru o plimbare în aer liber, pentru o discuţie amicală cu cineva drag sau pentru a vă alcătui planuri de viitor.

Fecioară

Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional veți constata că participați la un dialog al surzilor. Părerile sunt foarte împărţite, subiective şi cu greu se ajunge la un consens şi acela cumva forţat. Nu vă bazați pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Ascultaţi-vă vocea interioară şi ţineți cont de ceea ce vă spune.

Balanţă


Sunteți în prim-planul scenei profesionale, astfel că veți fi nevoit să participați la discuţii importante cu şefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalităţi. Chiar dacă, la prima vedere, totul pare fără rost, cu puţină răbdare veți observa că aveți multe de învăţat din cele discutate şi petrecute astăzi. Spre seară, formulați concluzii pentru evenimentele de astăzi.

Scorpion

O discuţie cu cineva aflat în străinătate vă răscoleşte mult, probabil pentru că informaţiile primite contravin planurilor alcătuite mai demult sau mentalitatea este foarte diferită de a persoanei cu care vorbiți, şi asta vă bulversează mult. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să puneți bază pe cele discutate sau petrecute astăzi. Relaxați-vă şi bucurați-vă de toate!

Săgetător

O zi în care ar fi bine să vă ocupați de activităţi financiare, de genul achitarea datoriilor, relaţionare cu instituţii financiare sau planificarea bugetului pentru următoarele săptămâni. De evitat semnarea documentelor şi luarea deciziilor importante, pentru că vor interveni modificări serioase în următoarele zile. Detaşați-vă de grijile cotidiene!

Capricorn

Relaţiile cu ceilalţi sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul că fiecare este ocupat cu treburile personale şi nu pot fi atenţi la dumneavoastră sau la acţiunile voastre comune. De aceea, nu puneți bază pe cele discutate astăzi sau pe gesturi făcute în grabă sau în necunoştinţă de cauză. Luați lucrurile aşa cum sunt şi aveți răbdare să se aşeze peste câteva zile.

Vărsător

Ziua aduce treburi de rutină la serviciu, dar şi acasă aveți de făcut multe şi mărunte. Selectați priorităţile şi aveți încredere că le veți rezolva cu bine. Pe de altă parte, în fundal ar putea persista senzaţia de mers în gol, indiferent ce ați face. Relaxați-vă şi lăsați lucrurile să-şi urmeze cursul. Evitați deciziile majore şi eforturile care vă depăşesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Peşti

Din cauza cheltuielilor şi a veniturilor pe care le obţineți de la un loc de muncă sunt posibile discuţii aprinse cu persoana iubită sau copiii. Cei dragi vor dori probabil să profite ceva mai mult de pe urma agoniselii, aspect păgubos pentru dumneavoastră. Fiți prudent şi chibzuit.Comenteaza acum

Alte stiri

19 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o capacitate de comunicare foarte bună, care vă ajută să lămuriţi neînţelegerile şi să dezamorsaţi eventualele conflicte. Vă sfătuim să ...
17 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Ar fi bine să nu vă faceţi un program foarte precis pentru azi, fiindcă pot surveni evenimente neaşteptate care vă obligă să vă modificaţi programul de mai multe ori. Este posibil să faceţi câteva drumuri scurte în interes profesional
13 aprilie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt minunate, deosebite, aducându-vă noutăţi legate de propria dezvoltare personală. Luaţi aminte la ce vi se spune, chiar dacă uneori nu vă place ce auziţi. Controversele vor fi la ordinea zilei, ...

Sumarul ediției de joi, 4 mai 2017

Actualitate

» Alb-albaștrii – și gazde, și oaspeți la Pitești
» Mihai Manole, numit director general interimar al societății CFR Marfă
» Franţa: Obama îl susține pe Macron la alegeri
» Unitatea 1 de la Cernavodă va fi reconectată vineri dimineața la Sistemul Energetic Național
» MAE anunţă actualizarea listei cu ţările care necesită vaccinarea obligatorie împotriva polio-virusurilor
» Iohannis a promulgat legea referitoare la programul-pilot de acordare a unei mese calde elevilor și preșcolarilor
» CCR, în legătură cu respingerea sesizării Avocatului Poporului: Motivele invocate constituie probleme de aplicare, interpretare și legiferare
» Republica Moldova primeşte ajutor de 100 milioane de euro de la Uniunea Europeană
» Profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, dată afară de la şcoală unde preda
» Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis: Dragnea induce în eroare şi interpretează după bunul plac procedurile administrative
» Zbor Tarom anulat pe ruta Madrid-Bucureşti după ce un avion a aspirat o pasăre în motor
» Curtea Constituţională respinge ca inadmisibilă sesizarea pe articolul care le interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului (surse)
» Legea RCA: Comisiile din Camera Deputaţilor au primit 327 de amendamente
» Parlamentul Bulgariei a aprobat noul guvern condus de către Boiko Borisov

Local

» Comuna Căzăneşti – loc pitoresc, umbrit de probleme

Dolj

» Elevul acuzat de propagandă jihadistă face închisoare
» Fermierii, aşteptaţi să îşi depună cererile pentru subvenţii şi în weekend
» Trei edificii din Parcul „Nicolae Romanescu“, sărite de la reabilitare
» Olguța Vasilescu, anchetată pentru conflict de interese
» Trei olteni premiaţi la Gala Mentor în Educație
» Trei olteni la Gala Mentor
» Miss Royal Models
» Cu sicriul la Waterpark
» Craiova: Expoziție de grafică la sediul Alianţei Franceze
» Tânărul din Craiova acuzat de propagandă jihadistă, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare
» Craiova, pe harta europeană a operei
» Craiova: Premiera spectacolului „Dacă am gândi cu voce tare” de la Teatrul Naţional se amână pentru duminică

Gorj

» Două variante pentru podul provizoriu peste râul Jiu, la Turcineşti
» Depozite ilegale de gunoi, depistate de Garda de Mediu în mai multe localităţi
» Bunurile Primăriei Săcelu, scoase la vânzare de Finanţele Publice
» Padoc nou construit la Rovinari
» Gorj: Gospodării inundate la Lihulești
» Gorj: Bătrânul ars la Căminul din Suseni a murit
» Gorj: Concurs de protecţie civilă dedicat elevilor
» Gorj: Trei exploatări forestiere s-au ales cu activitatea suspendată pentru că taiau păduri fără lipsa autorizaţiei de mediu
» Gorj: Poliţia din Rovinari are un nou şef
» Gorj: O femeie a suferit mai multe leziuni după ce a fost atacată de un cerb

Olt

» Marș pentru o elevă de 16 ani, a cărei viață depinde de un tratament de 60.000 euro

Vâlcea

» Oltchim a produs anul trecut 88.026 tone de dioxid de carbon şi a cheltuit 18,3 milioane lei pentru protecţia mediului
» Vâlcea: Unui şofer i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze
» Vâlcea: Maşină furată din Sibiu, găsită la Drăgăşani. La volan se afla un craiovean
» Dermatologii olteni se reunesc la Olănești

Sport

» Marius Duriță: Trebuie să câștigăm cu Voluntari II

Educatie

» Ce posturi vacante au rămas în școlile din Dolj

Magazin

» Care sunt semnele că suferi de anxietate
» Horoscopul de weekend
» Bancul zilei
» REŢETA DE WEEKEND – TIGAIE „MIC DEJUN“

Opinii

» #Ziuapefaţă. Aceşti borfaşi au nevoie de o lecţie: Ori ei, ori noi

Top