10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să luaţi o decizie în ceea ce priveşte folosirea calităţilor şi experienţei în modul cel mai eficient cu putinţă. Altfel spus, e timpul să vă uitaţi înapoi, să vă amintiți care vă este potenţialul, ce abilităţi ați dezvoltat în timp. Apoi, în cunoştinţă de cauză, puteți lua nişte decizii pe termen lung.

Taur
Vă aflați într-un moment de răscruce, în faţa unui nou început. Schimbare majoră de percepţie, de atitudine, de abordare a relaţiilor şi obiectivelor pe termen lung. Evenimentele şi revelaţiile din ultimele săptămâni se cristalizează acum în alegeri ferme. Realizați că e nevoie să renunţați la ceva sau la o parte din dumneavoastră pentru a merge mai departe.

Gemeni
E timpul să priviți spre trecut doar cu scopul de a învăţa din el şi nu pentru a vă ascunde în spatele lui. Aceste zile sunt un prilej excelent de vindecare, atât emoţională, cât şi fizică, prin smerenie, iertare, întărire a relaţiei cu Dumnezeu. E posibil ca, în urma acestui proces purificator, să apară idei şi soluţii noi, care să vă aşeze pe un nou drum, inclusiv profesional.

Rac
Dacă un drum se blochează, acceptați situaţia aşa cum este şi aşteptați să vedeți unul nou, întrucât acela este potrivit pentru dumneavoastră acum. Este şi un moment de învăţare din experienţe şi relaţii vechi, din etapele parcurse până acum. E posibil să vi se deschidă noi orizonturi, să apară noi susţinători.

Leu
Sunteți într-un proces de schimbare şi reorientare în profesie şi carieră. Chiar dacă încă nu vă e clar cum arată noul drum sau încă vă temeți să-l acceptaţi, ceva nou se apropie. Nu e nevoie decât să aveți răbdare, să vă ascultaţi, să îmbrăţişați experienţele noi, să fiți atent la ce vi se propune sau vi se revelează.

Fecioară
În aceste zile, dorinţele, planurile şi obiectivele capătă noi nuanţe şi forme. Realizați că unele dorinţe pur şi simplu nu vă mai reprezintă şi necesită să fie înlocuite cu altele, care corespund nivelului de evoluţie. Pentru asta, s-ar putea să vă simţiți inspirat să începeți un curs de specializare.

Balanţă
Zona resurselor puse în comun cu alţii, a asocierilor, dar şi a transformării personale se află acum sub lupă. În aceste zile, probabil se va închide un capitol din viaţă, într-unul din domeniile enumerate mai sus, lăsând loc altuia nou. Ori se rupe o colaborare, ori se blochează o sursă de venit.

Scorpion
Vă aflați într-un moment de triere, de decizie hotărâtă. Poate fi vorba despre încheierea unui capitol relaţional, a unui contract, a unei colaborări. Bilanţul făcut în ultimele zile, sentimentele şi trăirile, mesajele venite se ordonează acum şi iau forma unor alegeri constructive şi benefice.

Săgetător
După o perioadă lungă de încrâncenare în ceea ce priveşte derularea unui proiect profesional sau încercarea de a păstra o poziţie sau un loc de muncă, a venit momentul să vă schimbați percepţia, să priviți lucrurile dintr-un unghi nou. Căpătați o înţelegere mai profundă asupra evenimentelor şi parcursului de până acum şi, în sfârşit, vedeți şi soluţiile adecvate pentru a părăsi un context tensionat.

Capricorn
A venit vremea să luați o pauză, să vă opriți din încercarea de a menţine o relaţie sau un proiect în viaţă, în pofida dificultăţilor şi piedicilor întâmpinate. Chiar dacă ceva sau cineva va pleca, e o ocazie să vă simţiți uşurat, întrucât se creează ceva mai mult spaţiu pentru creativitate, inspiraţie şi relaxare.

Vărsător
Această zi poate fi resimţită ca o frână, care vă forţează să vă opriți puţin din tot ce ați iniţiat, profesional sau în alte direcţii. E răgazul de care aveți nevoie pentru a vă potoli setea de linişte şi armonie, dar şi pentru a vă îngriji eventualele răni provocate de ultimele evenimente.

Peşti
Şi pentru dumneavoastră este un moment de răgaz, atât de necesar pentru a pune cap la cap informaţiile asimilate în ultimele luni, cât şi pentru a evalua lucid relaţiile, anturajul. Acum tot ce aveți de făcut este să înlesniți comunicarea cu cei din jur, să fiți receptiv, atent. Multe adevăruri vi se vor revela şi multe intenţii ale celorlalţi vă vor deveni clare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS