16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vreţi să vă avântaţi spre noi începuturi. Intuiţia este stimulată, vin mesaje către dumneavoastră şi accesați tot felul de informaţii care vă ajută să vă limpeziţi mintea. Cel mai important însă este să vă ascultaţi corpul şi să înţelegeți încotro vă îndeamnă prin greutatea sau uşurinţa pe care o simţiți cu fiecare iniţiativă.

Taur
Astăzi puneţi accentul pe interior, pe înţelegerea mai profundă a realităţii pe care ați creat-o. E momentul introspecției, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care v-ați îndepărtat în ultima vreme. Folosiți aceste zile pentru orice demers care simţiți că vă poate ajuta în sensul relaxării.

Gemeni
O zi ca o poartă către noi posibilităţi, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care vă inspiră să închideți unele capitole şi să păşiți în noi spaţii şi experienţe. Dacă aveți curajul să vă ascultaţi, dacă sunteți gata să spuneți DA ideilor, propunerilor şi revelaţiilor din această perioadă, e posibil să deschideți un drum nou în ceea ce priveşte proiectele, relaţiile şi viaţa socială.

Rac
Există potenţial de înnoire şi iniţiativă în ceea ce priveşte cariera, statutul profesional, zona de putere şi autoritate. Prin urmare, e esenţial să fiți prezent, să faceți alegeri în funcţie de intuiţie şi nu în funcţie de contexte sociale sau păreri auzite de la alţii. Acum e momentul să vă manifestați autonomia fiinţei, să porniți pe drumul dumneavoastră şi să îmbrăţişați succesul pe care îl meritaţi.

Leu
Vă e din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis şi ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vreți ceva nou, vreți să vă mişcați într-un spaţiu altfel, să creați ceva diferit, o viaţă nouă cu mai mai multă deschidere, acţiune, mişcare, inspiraţie, bucurie.

Fecioară
Se deschide o cale nouă spre abundenţă, prin transformare interioară. Transformarea interioară uneori pare să fie provocată de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relaţionale sau alte experienţe aşa-zis provocatoare.

Balanţă
În relaţiile familiale există tensiuni accentuate şi discuţii pe tonuri ridicate. Totul porneşte de la bugetul disponibil pentru reparaţii, pentru îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Aveți anumite planuri domestice, în schimb membrii familiei vor cu totul altceva.

Scorpion
Energia acestei zile este una a înnoirii, schimbării, reinventării. Este vizată zona muncii, a serviciului, a calităţilor şi cunoştinţelor pe care le puneți în slujba altora. E momentul să vă întrebați ce vă opreşte să creați cu mai multă uşurinţă… Ce gânduri, ce convingeri şi puncte de vedere vă ţin pe loc?

Săgetător
Contextul astrologic vă susţine, reprezentând un avânt de care aveați nevoie. E ca o trezire la viaţă, la o viaţă nouă. Zona vizată de prezenţa Lunii în Berbec este cea a creativităţii, iubirii, inspiraţiei, inocenţei. Prin urmare, e necesar să descătuşați potenţialul creator, să vă uitaţi ce talente ați reprimat şi să le scoateţi la lumină, să fiți conştient de puterea care stă mereu în inima dumneavoastră.

Capricorn
Când nu vă aşezați în calea lor, dorinţele sufletului se împlinesc. Iată tema acestor zile, pentru dumneavoastră. E momentul să conştientizați că uneori e mai bine să lăsați lucrurile să curgă, să vă lasați în voia curentului, fără a încerca să controlați şi să organizați totul în cel mai mic detaliu.

Vărsător
Această zi conţine o energie extraordinară în ceea ce priveşte schimbul de informaţii, curiozitatea fiindu-vă mentor. Nu vă rămâne decât să triați tot ce vine spre dumneavoastră şi să vă dozați energia alegând conştient cu cine vorbiți, cu cine vă întâlniți, cât, în ce condiţii. De asemenea, e important să împărtăşiți ideile doar când şi cui simţiți că poate adăuga valoare acestora.

Peşti
Schimbări şi noi începuturi în zona finanţelor şi a afacerilor. Este un moment revelator, care se poate concretiza într-o schimbare benefică de direcţie, dacă sunteți deschis, dispus să vă consolidați încrederea în dumneavoastră şi să vă vedeți aşa cum sunteți cu adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS