14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Bizarul domneşte la locul de muncă şi în relaţiile profesionale, de aceea fiți prudent şi ţineți cont de faptul că nu este ceea ce pare la prima vedere. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre o colaborare. Mărul discordiei îl reprezintă banii şi bunurile comune. Primiți bani, sprijin material considerabil, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură.

Taur
La serviciu există animozităţi, nereguli ce nu merită tolerate în continuare. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizați o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neaşteptate condiţiile de muncă şi de aici şi salarizarea. Se recomandă prudenţă, întrucât în umbră se ţes conflicte surprinzătoare de către cine vă aşteptaţi mai puţin.

Gemeni
Relaţiile cu cei dragi îşi vor schimba dinamica, poate nu aşa cum ați dori. La prima vedere, ceva trebuie schimbat fie în atitudinea faţă de iubire şi implicaţiile ei, fie faţă de persoana iubită sau de copii. Relaţiile cu generaţiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri şi de neînţeles. La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă.

Rac
Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepţiilor privitoare la familie, la relaţiile cu neamurile, fie aveți şanse să rezolvați chestiuni patrimoniale care trenează demult. Sunt posibile răsturnări de situaţie şi de aici, lucrurile să iasă total altfel decât v-ați dorit. Prudenţă, răbdare şi încredere că totul se desfăşoară spre binele dumneavoastră!

Leu
Situaţii interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Vreți, nu vreți, vă veți desprinde de unii din varii motive. Dialogurile cu ceilalţi sunt deosebite, atât prin natura subiectelor discutate, cât şi prin controversele care vor apărea din te miri ce. Ar fi bine să vorbiți puţin, strictul necesar, evitând să divulgați planurile personale. Unii vă pot înţelege greşit, pentru că există probleme de comunicare.

Fecioară
Multe cheltuieli, dar sunt şanse să primiți bani, o primă sau favoruri substanţiale de la locul de muncă. Pot reveni în atenţie achitarea unor facturi vechi, reglarea unor datorii şi planurile de investiţii, gândite mai demult. Ar fi bine să vă rezumați la strictul necesar în privinţa cheltuielilor.

Balanţă
Ocupați-vă pe îndelete de dumneavoastră și stabiliţi-vă obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări şi nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepţiile, ideile, planurile ticluite mai demult şi până la toate tipurile de relaţii în care sunteți implicat. Sănătatea este vulnerabilă şi pot reveni afecţiuni vechi, legate de sistem renal, picioare, sistem limfatic sau coloana vertebrală.

Scorpion
Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecţiuni vechi, cu aspecte cronice. Fiți prudent, îngrijiți-vă corespunzător şi aveți încredere că veți depăşi totul cu bine. Informaţiile obţinute pe căi neobişnuite vor fi uimitoare. Notați într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în suflet şi la momentul potrivit cu siguranţă vă va fi util.

Săgetător
Relaţiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârşi fără echivoc. Şanse mari de a finaliza un proiect profesional şi diverse activităţi comune cu prietenii, cu susţinătorii din segmentul socio-profesional. Este bine să fiți precaut şi să urmăriți atent firul evenimentelor. Lăsați discuţiile ample şi luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile.

Capricorn
Întâlniri cu persoane oficiale, cu şefi, aflarea unor informaţii deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Răsturnările de situaţie pot fi uimitoare, dar totuşi nu este ceea ce pare. Comunicarea este deficitară şi multe dintre cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să vă gândiți deja la alt loc de muncă.

Vărsător
Se vor ivi şanse bune de a călători în ţinuturi îndepărtate, de a dialoga cu oameni erudiţi sau de a vă implica în studii şi cercetări. Însă, este dificil să vă racordați la asta acum şi aici. Pentru că mentalitatea se modifică, gândurile sunt confuze şi vă poate fi greu, uneori, să ţineți pasul cu cei din preajmă. Ocupați-vă numai de priorităţi, iar la nevoie cereţi sprijinul celorlalţi.

Peşti
Este nevoie să vă ocupați de cheltuieli, de achitarea facturilor şi poate chiar de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor plăţi. Se recomandă prudenţă, discernământ şi răbdare pentru a rezolva tot ce ţine de bani, bunuri, investiţii, documente. Final de etapă de câştig de la şi prin alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS