21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți răbdare și observați atent evenimentele şi relaţiile în care sunteți implicat și o să obțineți informaţii. Asta v-ar ajuta să găsiți soluţii viabile şi să înţelegeți mersul real al acestora. Aveți tendinţa de a vă afunda în rezolvarea aspectelor materiale ale vieţii cotidiene. Însă, în paralel, ţineți cont şi de revelaţiile avute pe măsură ce se desfăşoară evenimentele sau discuţiile.

Taur
Vă descurcați foarte bine atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui să vă ocupați de relaţia cu partenerul de viaţă, care probabil necesită îmbunătățiri pe anumite zone ale vieţii de cuplu. Pe de altă parte, vor apărea solicitări importante şi din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Gemeni
Aveți multe de făcut, dar şi spor. Atât la serviciu, cât şi acasă aveți susţinători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să îl depuneți personal. Selectați priorităţile şi ocupați-vă numai de acestea. Posibil să întâmpinați niscaiva neplăceri legate de sănătatea sistemului uro-genital.

Rac
Este o zi excelentă pentru a vă ocupa de copii, de persoana iubită, dar şi de hobby-uri. Chiar dacă la orizont se ivesc nori în relaţiile sentimentale, cu puţin efort şi bunăvoinţa veți depăşi totul cu bine. Sunt momente prielnice destăinurilor faţă de cei dragi. Ascultați şi părerile sau doleanţele lor, veți fi surprins cât de multă nevoie au de dumneavoastră şi cât de uşor este să-i ajutaţi.

Leu
Sunteți tentat să vă afundați în chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile vor reveni numai acasă, la cei dragi. Opriți-vă din iureşul cotidian şi lăsați-vă ancorat în treburile gospodăreşti şi dialogurile cu membrii familiei. Astfel veți pune la punct planuri domestice importante, dar vă veți îmbunătăţi şi relaţiile familiale.

Fecioară
Multă lume roieşte în preajma dumneavoastră. Pe de o parte, rudele şi prietenii apropiaţi doresc să vă întâlnească, fie pentru a vă cere ajutorul în chestiunile lor personale, fie pur şi simplu pentru a tăifăsui banalităţi.

Balanţă
Informați-vă din diferite surse vizavi de alimentaţia de sezon, dar şi despre ce anume vi se potrivește cel mai bine. În acest sens, este posibil să cheltuiți sume considerabile de bani. Pe de altă parte, s-ar putea să primiți bani sau măcar veşti bune despre salarizarea de la locul de muncă.

Scorpion
Rezervați-vă momente liniştite şi gândiți-vă pe îndelete cum ați dori să fie viaţa de acum încolo. Aveți şanse minunate de a alcătui planuri de viaţă noi, care se vor materializa încet, dar sigur. Relaţionați mai greu cu ceilalţi, pentru că sunteți orientat mai mult spre dumneavoastră. De aceea vorbiți strictul necesar şi luați contact numai cu acele persoane de care aveți nevoie.

Săgetător
Aveți nevoie de odihnă, departe de zgomotul cotidian. Dar, pentru că se pot ivi contexte solicitante, ar fi bine să vă planificați atent activităţile zilei. Alegeți-le pe acelea care presupun efort mental şi fizic minim. Eventual, la nevoie, cereți sprijinul celor apropiaţi. Chiar ar fi minunat dacă lăsați totul deoparte şi vă ocupați numai de dumneavoastră.

Capricorn
Multe aspecte interesante aflați astăzi de la prieteni, dar şi de la persoanele care vă susţin în demersurile socio-profesionale. Este bine să ascultaţi, să reţineți cele auzite, dar să vorbiți puţin sau strictul necesar. Evitați destăinurile şi emiterea judecăţilor la adresa altora.

Vărsător
Considerați că astăzi sunteți pe o scenă şi toată lumea aşteaptă o prestaţie pe măsură. Atât acasă, printre membrii familiei, cât şi la serviciu aveți de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes, ba chiar s-ar putea să fiți nevoit să-i ajutaţi pe alţii. Totuşi, ar fi bine să vă dozați eforturile şi să selectați priorităţile, pentru că există riscul să vă implicați în situaţii care vă depăşesc.

Peşti
Este o zi în care s-ar putea să vă schimbați multe concepţii despre lume şi viaţă. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar şi curentele religioase la modă sunt preocupări mai mult sau mai puţin afişate faţă de ceilalţi. Chiar s-ar putea să întâlniți persoane interesate de aceleaşi subiecte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS