16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuiți sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli, gândiți-vă bine înainte. Fie că dați bani pentru alții sau pentru nevoile personale, nemulțumiri interioare tot apar, pentru că există o mare problemă în domeniul muncii pe care o desfășurați.

Taur
Iată o zi în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluționați unele conflicte şi confruntări de clan. Aveți o stare bună, vă simţiți bine cu gândurile proprii, sunteți împăciuitor şi tolerant, aveţi un ton conciliator. O stare de sănătate peste medie v-ar putea determina să fiți exuberant, exaltat, chiar excesiv.

Gemeni
S-ar părea că înregistrați unele câştiguri, că aveți parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de obicei. Vă mişcați mai liber atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţineți cont de prea multe reguli şi limitări. Şi când e vorba de iubire acţionați mânat de primul impuls.

Rac
Sunteți destul de imprudent şi impulsiv, de emoţional în demersurile profesionale, dar şi sentimentale care cer stăpânire de sine şi gândire la rece, raţiune pură. E de aşteptat să întâmpinați piedici ori şicane diverse, atât individual, cât şi într-un efort de echipă, dacă sunteți preocupat de a vă consolida bugetul sau relaţia afectivă. Folosiți-vă intuiţia.

Leu
Azi trăiți cu convingerea că puteți să vă cunoaşteți mai bine în mijlocul oamenilor decât retrăgându-vă în singurătate sau meditând şi punând distanţă. Vă simţiți tensionat, sub presiune, şi simţiți nevoia unor confesiuni personale sau să le ascultaţi păsurile altora poate avea un efect relaxant, căci vă regăsiți în istoriile lor de viaţă.

Fecioară
Aveți succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Sunteți atras și de modalități noi de a obține competențe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă. Dacă aveți de susținut examene, probe sau interviuri, alegeți-vă cu grijă vorbele. Prietenii sau colegii de muncă vă oferă ajutoare substanțiale.

Balanţă
Simţiți nevoia să vă disputaţi întâietatea în cuplu. V-ar putea fi pusă în discuţie şi autoritatea, trebuind să-l lămuriți pe celălalt de ce luați hotărâri de unul singur în chestiuni care vă privesc pe amândoi. Ar trebui să înţelegeți că vă bucurați în viaţa sentimentală exact de atâta putere şi autoritate câtă ați reuşit să câştigați de drept din partea celuilalt.

Scorpion
În ciuda timidităţii şi a temerilor care vă încearcă ați putea fi preocupat de gloria personală. Parcă vreți să demonstrați lumii ceva, deşi nu vă aflați în cea mai bună situaţie de a o face. Vă lipsește stăpânirea de sine, controlul şi decența, destoinicia şi dovada concretă a competenţelor tocmai în domeniul în care ați vrea să vă afirmați.

Săgetător
V-ați propus să desfăşurați astăzi multe activităţi, mai ales la serviciu. Organismul este slăbit, are nevoie de îngrijiri şi de odihnă. Nu forţați nota şi dozați-vă eforturile şi dialogurile cu ceilalţi. Întâmpinați multe neplăceri din partea colegilor şi a persoanelor din anturajul apropiat. Fiți înţelegător, acceptați şi părerile altora și apelați la sprijinul cuiva de încredere.

Capricorn
O zi perfectă pentru a vă asuma o serie de iniţiative administrative şi organizatorice la domiciliu. Vă mobilizați toată forţa fizică năvalnică de care dispuneți pentru a face curăţenie generală sau a redecora casa. În viaţa amoroasă vi se pot dărâma nişte mituri amăgitoare şi nici financiar nu prea vă aflați în graţiile astrelor.

Vărsător
E posibil să vă acomodați destul de bine la priorităţile şi necesităţile partenerului de viaţă, să simţiți nevoia să-i faceți confesiuni şi mărturisiri sincere, să-i oferiți sprijin şi susţinere afectivă. Totuşi, e posibil să condiţionați în mare parte iubirea pe care o dăruiți, să aveți aşteptări exagerate şi cereți însutit în schimbul a ceea ce oferiți.

Peşti
Nu e necesar să mai dramatizați unele situaţii create în familie. Puteți constata că o atitudine iertătoare şi binevoitoare, înţelegătoare şi tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Realizați că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative, şi dregeți busuiocul adoptând o atitudine sinceră şi mai spăşită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS