27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Berbecii nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au noroc la bani şi nu vor trebui să se streseze prea mult ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare din anturaj, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener. Cei singuri au ocazia unui flirt interesant.

Taur
În această săptămână pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Acestea vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale. Singurele emoţii sunt legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior. Bani vor şi lua, vor şi împărţi în jur. În dragoste, revine pasiunea pentru cei cuplaţi, însă cei singuri trebuie să se ferească de tentaţii.

Gemeni
Pe Gemeni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, schimbarea fiind de proporţii. Cei cuplaţi se vor bucura de susţinerea şi atenţia partenerului în această problemă, iar cei singuri ar putea vedea în această şansă posibilitatea de a se apropia de cineva.

Rac
Dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. La muncă, vor avea numeroase ocazii de a se remarca, nu trebuie decât să profite. În privinţa banilor, ar fi bine să evite să facă datorii.

Leu
Leii au toate şansele să întâlnească iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire la fel ca în filme, iar cei cuplaţi îşi vor redescoperi partenerul. În viaţa lor vor exista în continuare discuţii şi gânduri neplăcute legate de subiectul banilor. Profesional, săptămâna va fi extrem de încărcată.

Fecioară
Fecioarele ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Se vor ocupa şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale care le va încânta.

Balanţă
Balanţele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. Cele cuplate au îndoieli legate de viitorul relaţiei lor, iar cele singure își doresc o relație. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri, care se pot transforma în adevărate duşmănii. Balanţele să fie foarte atente cum sunt interpretate vorbele şi acţiunile lor.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care le pot da un sfat bun, îi încurajează să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub forma unor tachinări, a unor conversaţii care îi vor stimula şi le vor aprinde imaginaţia. Tot de dragoste se va lega şi proiectul unei călătorii.

Săgetător
Profesia îi va preocupa foarte tare pe Săgetători în această perioadă ca sursă de venit. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că săptămâna aceasta vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite. Cei cuplaţi trebuie să fie atenţi să nu-şi neglijeze partenerul, există riscul unor stări conflictuale serioase.

Capricorn
Capricornii se pot îndrăgosti fulgerător și cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice. În viaţa profesională vor fi extrem de activi, chiar că vor străluci, ceea ce va fi unul din efectele mulţumirii sentimentale.

Vărsător
Pentru Vărsători există riscul unor infecţii sau răceli care le-ar putea destabiliza temporar programul, dar reușitele din alte domenii îi vor ajuta să găsească energie să depăşească rapid problemele de sănătate. Se recomandă o atenţie mai mare decât de obicei la tot ce ţine de documente şi birocraţie: greşelile făcute acum vor avea consecinţe majore!

Peşti
Peştii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase, starea lor bună se va reflecta şi la locul de muncă, această schimbare de dispoziţie fiind legată de o veste bună legată de bani. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt, însă celor cuplaţi li se va pretinde să repare nişte greşeli mai vechi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS