6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă cramponați de un banal hop, pentru că astfel de momente sunt fireşti în procesul în care sunteți implicat. Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, veți descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a vă mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat.

Taur
Ați ajuns într-un punct în care vă permiteți să vă aplecați asupra celor din jur. Nu mai sunteți preocupat doar de propria persoană, doar de dorinţele personale, ci aveți starea necesară de a dărui, de a da sfaturi. Ați acumulat deja atâta experienţă de viaţă încât sunteți în stare să învățaţi şi pe alţii.

Gemeni
Găsiţi-vă ceva timp şi pentru sufletul dumneavoastră, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde vă puteți permite să inspirați aer curat şi să vedeți cerul. E ca o reconectare la sursa primordială de energie, pe care nu o puteți găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu.

Rac
Unii vor fi tentaţi să vă încerce limitele suportabilităţii şi vă vor ataca, vă vor critica și judeca, dar reuşiți să vă păstrați calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna acest ton e cel care va echilibra orice situaţie neplăcută. Nu puneți la inimă, sunteți deschis şi generos în gesturi calde, toţi vor dezarma în faţa dumneavastră.

Leu
Trăiți cu convingerea că puteți să vă cunoașteți mai bine în mijlocul oamenilor decât retragăndu-vă în singurătate. Vă simțiți tensionat sub presiune și simțiți nevoia unor confesiuni personale sau să ascultați păsurile altora, căci vă regăsiți în istoriile de viață cu tâlc ale lor.

Fecioară
Ieşiți afară, pentru că aerul proaspăt şi cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea în care vă aflați. Fie că e o stare de depresie care vă paşte, fie că e o problemă de sănătate, nu de vitamine aveți nevoie, ci de lumină cât mai multă, care să vă invadeze mintea şi sufletul.

Balanţă
Fiți foarte atent la sfaturile pe care le primiți, pentru că ele pot fi startul către o direcţie complet nouă. Nu vă bazați doar pe propriile idei şi soluţii, soluțiile cele mai bune vin de la cei care au trecut prin situaţia cu care vă confruntaţi acum. Ei au încercat deja toate posibilităţile.

Scorpion
Jucați un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolate, confuze, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care sunt blocate şi aşteaptă de undeva o soluţie. Ați învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii și a venit vremea să transmiteţi mai departe informaţiile.

Săgetător
Nu vă apucați de sarcina pe care o aveți în plan fără să fiți sigur că ați înţeles perfect ce aveți de făcut. Sunteți tentat să porniți fără să vă informați suficient şi riscați să dați piept cu un moment critic. Nu se ajunge repede sau uşor la rezultate, dar dacă vă documentați cu seriozitate, lucrurile vor progresa foarte bine.

Capricorn
Ceva vă spune să nu duceți mai departe ce ați început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amânați, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin. Ascultați-vă vocea interioară.

Vărsător
Chiar dacă de multe ori preferați să nu interveniți, de data aceasta succesul apare numai dacă vă integrați într-un grup cu acelaşi interes. Toţi urmăriţi acelaşi lucru, deci vă puteţi uni forţele pentru a ajunge unde vă doriţi. Aveți norocul să găsiți un grup în care vă simţiți bine, iar comunicarea şi cooperarea merg ca pe roate.

Peşti
Ați stat o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai priviți de pe margine, ca şi cum nu v-ar afecta personal. Ba da, vă priveşte şi simţiți nevoia să interveniți rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii. După ce vă veți implica direct, veți descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS