13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesională reprezintă temele principale de astăzi. Totodată puteți achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine să analizați cu atenție lucrurile înainte de a face investiţii majore cu efecte pe termen lung. Există oameni în preajmă care vă pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Taur
Relaţia cu partenerul de viaţă este tensionată şi are nevoie de modificări, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale, este posibil să neglijați serios această relaţie, astfel că discuţiile aprinse, acuzele chiar şi ultimatumurile pot fi prezente.

Gemeni
Se pare că vă afundați în treburile de rutină fie ale casei, fie ale locului de muncă. Alegeți-le pe cele prioritare şi uşoare, deoarece organismul este obosit şi are nevoie de îngrijiri speciale. Consultaţiile şi analizele medicale sunt teme de luat în calcul. Pe de altă parte, o discuţie cu cineva de încredere te poate revigora.

Rac
Relaţiile sentimentale vă provoacă mult astăzi. Nemulţumirile vizează bugetul şi programul comun. Pe de altă parte, ar fi bine să fiți deschis la sugestiile şi dorinţele celor dragi. Este timpul să lăsați conservatorismul deoparte şi să acceptaţi şi alte faţete ale realităţii. Faptul că ceilalţi vă oferă prea puţină afecţiune sau atenţie nu înseamnă că vă apreciază mai puţin.

Leu
Se întrezăresc activităţi de anvergură în spaţiul domestic. Discuţiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparaţiile şi reamenajările necesare casei. Însă, pe de altă parte, se vor aduce în atenţie şi planurile pentru primăvară care urmează încet, dar sigur. Posibil ca datorită unor responsabilităţi profesionale să vă implicați ceva mai puţin în segmentul familial.

Fecioară
Se întrezăresc dialoguri şi întâlniri cu prieteni şi rude apropiate. Schimbul de informaţii vehiculat astăzi va fi benefic pentru toată lumea şi, mai ales, va avea efecte pe termen lung. Profitați de forţa celor aflate şi gândiți-vă, pe îndelete, la planurile de viitor.

Balanţă
Veniturile cresc astăzi destul de mult. Este posibil să luați salariul, o primă sau cei dragi vă pot oferi cadouri şi favoruri substanţiale. Însă, pe de altă parte sunt şanse bune să descoperiți variante noi de câştig dintr-o activitate profesională. Aveți încredere în intuiţie şi stați de vorbă cu cei care vă pot oferi sfaturi viabile.

Scorpion
Este o zi minunată pentru dumneavoastră, chiar dacă domină stări de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a vă debarasa de relaţii şi situaţii care v-au epuizat experienţele pentru dumneavoastră. În paralel, foarte uşor puteți trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate şi o forţă de care arareori dispuneți.

Săgetător
Ziua vă predispune la meditaţii interioare, reflecţii asupra vieţii şi la o mare dorinţă de a evada în lumi paralele. Mentalul vă este agitat, astfel că ar fi bine să evitaţi subiectele solicitante şi relaţiile care vă obosesc. Sunt posibile discuţii aprinse cu rudele şi cu pretenii apropiaţi, pe tema sănătăţii. Fiți prudent, odihniți-vă şi respectați sfaturile specialiştilor în sănătate.

Capricorn
Prietenii vă provoacă mult astăzi. Însă şi unele persoane din mediul profesional în care activați vor dori multe de la dumneavoastră. Faptul că aceste persoane vă solicită frecvent este posibil să reacţionați destul de vehement. Controlaţi-vă stările de spirit şi alegeți-vă cuvintele cu grijă. Pe undeva, remarcile unora vizavi de dumneavoastră au un sâmbure de adevăr.

Vărsător
Sunteți foarte solicitat în plan socio-profesional, astfel că ar fi bine să vă pregătiți minuţios pentru discuţii cu şefii, şedinţe programate în grabă sau întâlniri cu diverse oficialităţi. Aveți carismă, forţă în cuvinte şi o prezenţă de spirit care vor fi remarcate şi apreciate de toată lumea.

Peşti
Schimbările de dispoziţie se datorează multitudinii de informaţii care vor veni astăzi spre dumneavoastră într-un ritm alert. Posibil ca planurile de călătorie sau de studii să fie zădărnicite de factori greu de înţeles şi depistat acum. Ar fi bine să vă adaptați noilor situaţii ivite şi să aşteptaţi alte momente favorabile pentru realizarea dorinţelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS