16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se prefigurează schimbări importante în plan relaţional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există şi posibilitatea renunţării la unele relaţii vechi care nu mai funcţionează corect. Renunţați fără resentimente la situaţiile parteneriale nepotrivite şi deschideţi-vă sufletul pentru noutăţi.

Taur
Fiți atent la sănătate, pentru că sunt posibile probleme serioase, mai ales la sistemul renal şi la coloana vertebrală. Dozaţi-vă eforturile şi la nevoie cereți ajutorul celorlalţi pentru treburile planificate. Se conturează un nou început în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbarea condiţiilor de muncă, despre abordarea unei activităţi noi sau chiar a unui nou loc de muncă.

Gemeni
Foarte animat este sectorul sentimental. Sunt posibile discuţii aprinse cu persoana iubită, copiii sau cu persoanele mai tinere decât dumneavoastră. Totuşi, cu puţin efort şi bunăvoinţă veți ajunge să vă înţelegeți bine cu toată lumea. Secretul reuşitei constă în a avea răbdare să ascultaţi şi părerile altora, să le respectaţi şi să evitaţi critica fără rost.

Rac
Sunt posibile multe schimbări în casă şi familie. Ziua vă aduce şanse deosebite de a vă ocupa cu succes de treburile gospodăreşti şi de a sta de vorbă cu membrii familiei. Reamenajați spaţiul de locuit, reparați tot ce trebuie, aprovizionați cămara cu alimente şi alcătuiți şi o listă cu priorităţile gospodăreşti pentru următoarele săptămâni.

Leu
Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante. Demarați un program de instruire personală sau profesională, susţineți examene, probe sau interviuri, comunicarea fiind un atu de care ar trebui să profitaţi din plin. Folosiți cuvinte alese, gesturi naturale şi exprimaţi-vă sincer punctele de vedere. Multitudinea de informaţii care vă înconjoară vă oferă idei bune pentru a rezolva diverse.

Fecioară
Totul roieşte în jurul banilor. Se pare că va trebui să cheltuiți sume consistente, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Tendinţa de a cheltui este mare şi ar trebui controlată. De reţinut că există persoane în preajmă care doresc în secret să profite de pe urma dumneavoastră. Rezervaţi-vă momente de liniştite şi planificaţi-vă bugetul pentru următoarele săptămâni.

Balanţă
Este o zi în care ar fi bine să vă gândiți la dumneavoastră, la situaţiile în care sunteți implicat şi la relaţiile cu ceilalţi. O să vă fie greu să vă ocupați de programul obişnuit. Îndreptaţi-vă eforturile numai spre priorităţi, evitați spaţiile aglomerate şi odihniți-vă mai mult. Feriți-vă de ideile şi sfaturile altora, sunteți cel mai bun regizor al vieţii personale.

Scorpion
Sunt momente excelente pentru a alcătui planuri noi de viaţă. Posibil să se accentueze unele afecţiuni specifice aparatului respirator, umerilor, braţelor sau mâinilor. Dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă numai de priorităţi. Spre seară, un prieten apropiat vă poate oferi informaţii deosebite. Odihniți-vă şi mâncați sănătos!

Săgetător
Se conturează surprize în relaţiile cu prietenii. Sunt momente bune pentru a vă desprinde de unii şi de a vă apropia de alţii de o cu totul altă calitate. Discuţiile purtate cu diverse persoane vă vor ajuta să luați deciziile corecte. Deocamdată ascultați ce vi se spune, evitați să divulgați intenţiile sau să emiteţi păreri despre alţii sau acţiunile lor.

Capricorn
Sunt posibile multe schimbări importante în plan profesional. Dialogurile cu şefii, mai ales, vă vor aduce lămuriri vizavi de mersul lucrurilor la locul de muncă, pentru următoarele săptămâni. Este rost de a primi o funcţie de conducere sau sarcini de lucru noi. Gândiți-vă pe îndelete la situaţiile profesionale ivite şi evitați asumarea responsabilităţilor care vă depăşesc.

Vărsător
Sunteți animat de idealuri înalte. Vreți să discutaţi cu oameni deosebiţi, faceți planuri de a vă instrui în domenii spirituale, ba chiar depuneți eforturi în acest sens, informându-vă şi sfătuindu-vă cu cei dragi. Mentalul vă este confuz, aşa încât fiți prudent şi selectaţi-vă priorităţile. Evitați să vă închideți într-un turn de fildeş, pe motiv că alţii vă plictisesc cu subiecte banale.

Peşti
Minunate oportunităţi se conturează la orizontul financiar comun cu alţii. Deocamdată verificaţi-vă bugetul de venituri şi cheltuieli şi alcătuiți o listă de priorităţi. La nevoie, sfătuiți-vă cu specialişti în chestiuni financiare, dar ţineți cont şi de nevoile sau doleanţele celor dragi. Spre seară, retrageți-vă într-un loc liniştit şi meditați pe seama evenimentelor petrecute astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS