11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Datorită faptului că sunteți foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supăra serios, pentru că îi neglijați mult în ultima vreme. Surprizele se pot ţine lanţ în segmentul amoros, de aceea fiți prudent şi ţineți cont de persoanele în care ați investit sentimente profunde.

Taur
Suferiți mult din dragoste și nu pentru că așa vă este destinat, ci pentru că aveți tendința să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, iar atunci când întâlniți sufletul pereche nu îl acceptați foarte ușor. Trebuie să învățați să vă acceptați mai întâi pe dumneavoastră, apoi să oferți iubire doar acelor persoane care sunt dispuse să primească și să aprecieze cu adevărat ce aveți de oferit.

Gemeni
Vă luați la harță cu persoanele din anturajul apropiat. Alegeţi-vă cuvintele cu grijă, fiți prudent cu informaţiile pe care vreți să le spuneți şi feriți-vă să dați sfaturi. Aveți idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notați într-un jurnal şi să le spuneți şi altora în zilele următoare.

Rac
Nemulţumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obţineți de pe urma muncii, vor atinge astăzi cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei vă vor destabiliza bugetul şi astfel şi starea de spirit. Detaşați-vă, aveți răbdare şi selectați atent priorităţile.

Leu
Este o zi minunată pentru a vă reorganiza programul cotidian, activităţile personale şi pentru a relaţiona cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să reveniți asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu, să vă răzgândiți asupra unor călătorii sau să vă gândiți mai bine la abordarea unor programe de instruire personală.

Fecioară
La prima vedere sunteți retras, discret şi cu greu relaţionați cu ceilalţi. Se pot accentua afecţiunile cardiovasculare. Dozați-vă eforturile şi feriți-vă de dispute. Meditând la evenimentele în care sunteți implicat ați putea avea revelaţii deosebite legate atât de oamenii apropiaţi, cât şi de veniturile din munca desfăşurată într-un colectiv.

Balanţă
Sunt posibile surprize din partea prietenilor sau a persoanelor care vă susţin în domeniul profesional în care activați. Cu puţin efort şi bunăvoinţă gestionați onorabil orice situaţie ivită. Gâlceava porneşte de la felul de a relaţiona cu ceilalţi şi, mai ales, de la felul în care vorbiți. Foarte uşor îi deranjați pe alţii, atât cu tonul vocii, cât şi cu remarcile făcute.

Scorpion
Sunteți foarte solicitat de către şefi, dar şi de colegii de muncă. Fiți prudent, pentru că, în aparenţă, toţi sunt amabili, vă ridică în slăvi, dar în umbră îşi urmăresc numai interesele lor. Chiar există risc de conflicte majore la locul de muncă, care foarte curând vor ieşi la iveală.

Săgetător
O zi în care disputele filozofice pot fi frecvente. Că este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alegeţi-vă cu grijă vorbele şi lăsați-i şi pe ceilalţi să-şi spună părerile. Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a plănui o călătorie sau un program de activităţi culturale alături de cei dragi.

Capricorn
Dinspre segmentul profesional s-ar putea să primiți bani, bunuri sau favoruri, chiar în mod neaşteptat. Cheltuielile comune cu alţii sunt o temă importantă a zilei, aşa încât, mai întâi stabiliţi-vă priorităţile financiare. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi, a unor datorii sau poate va trebui să luați legătura cu instituţii financiare din varii motive.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi se poate ajunge la conflicte în toată regula. Este vorba, mai ales, despre mentalităţi, dar şi despre faptul că una se gândeşte, alta se spune şi cu totul altceva se înţelege. Evitați discuţiile contradictorii şi emiterea unor judecăţi pripite. Surprizele predomină în acest segment de viaţă, aşa încât ar fi bine să luați lucrurile aşa cum vin.

Peşti
Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să vă îngrijiți ceva mai mult. Tentaţia de a vă ocupa de cât mai multe treburi deodată este păguboasă. Cereți ajutorul celorlalţi pentru a rezolva priorităţile. Pe cât posibil, evitați consultaţiile şi intervenţiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS