Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Începeți să fiți din ce în ce mai interesat de informaţiile care vă parvin; uneori, aveți senzaţia că acestea vin fie dintr-un trecut de poveste, fie dintr-un viitor utopic. Aveți parte de surprize frumoase aduse din partea prietenilor. Evitați să vă autosacrificați sau să vă negați dorinţele. Acceptați în jur şi persoane pe care în mod normal nu le-ați lua în seamă, pentru că veți avea multe de învăţat de la aceste persoane.

Taur

Ar trebui să vă fie returnat ceea ce ați pierdut, fie un câştig, fie o mărire de salariu, fie o avansare la locul de muncă sau o laudă nespusă la timpul potrivit. Se pare că aveți nevoie de dragoste adevărată, de compania unei persoane care să vă semene și este posibil ca aceasta să apară cât de curând. Se anunţă o perioadă bună, petrecută alături de prieteni dragi, de familie, dar și de colegii care vă apreciază foarte mult.

Gemeni

Se pare că intuiţia nu vă trădează nici de această dată; vă preocupă din ce în ce mai mult segmentul de viaţă rezervat carierei şi vă pregătiți pentru o nouă reuşită. În cazul în care sunteți implicat într-o relaţie la distanţă, comunicarea cu această persoană decurge excelent. Evitați să fiți foarte empatic cu cei din jur. La birou, relațiile cu șefii încep să fie din ce în ce mai încordate, așa că nu întindeți coarda.

Rac

Şansele de a călători sunt mari, iar capacitatea de a înţelege sensul ascuns al lucrurilor este amplificată. Nu vă mulţumiți cu o primă explicaţie, pentru că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Apar noi oportunităţi în viaţa dumneavoastră, în special în ceea ce priveşte bunurile pe care le împărțiţi cu alte persoane (partenerul de viață, spre exemplu) şi carieră.

Leu

Chiar dacă intenţiile sunt bune, se pare că sfârşiți prin a exagera atunci când vă preocupați de soarta celorlalţi. Sfaturile sunt binevenite, însă luați în calcul faptul că şi dumneavoastră puteți greşi şi analizați de două ori o situaţie înainte de a acţiona. În acelaşi timp, evitați excesele, mai ales cele culinare. Dragostea nu vă lipsește și va fi asemenea unui elixir al tinereţii, așa că profitați.

Fecioară

Oricât de fascinante ar părea persoanele care intră acum în viaţa dumneavoastră, oricât de minunate simţiți a fi momentele petrecute împreună cu acestea, încercați să nu vă luați angajamente pe termen lung. Este valabilă şi viceversa, respectiv lipsa motivaţiei de a păstra relaţiile pe care le aveți. Restabiliți-vă graniţele şi vizualizați clar limitele care vă separă de restul lumii.

Balanţă


Momentele de inspiraţie maximă sau situaţiile cele mai plăcute intervin exact atunci când vă aşteptaţi mai puţin şi cu ajutorul cui nu credeți. Eliminați cu uşurinţă separarea între muncă şi plăcere şi le îmbinați cu rafinament atunci când este cazul. Este momentul să vă ocupați şi de imagine, lăsându-vă inspirat de ceea ce vi se întâmplă zi de zi.

Scorpion

Aveți nevoie mai mult decât oricând de sfatul unei persoane apropiate, fie că este vorba de partenerul de viață sau de cineva care vă consiliază de mult timp. Se anunță o schimbare în bine în ceea ce priveşte rutina zilnică. Cuvintele pe care le rostiți au o greutate mai mare decât de obicei. Distracţia nu va lipsi zilele astea, mai ales dacă vă petreceți timpul liber în compania prietenilor și cunoscuților.

Săgetător

Aveți nevoie de echilibru şi de stăpânire de sine mai mult ca oricând. Veți găsi puterea de a depăşi orice fel de obstacol, stăpânindu-vă pornirile impulsive. Lupta pentru succes se amplifică, la fel şi şansele de a vă conecta la noi surse de inspiraţie. Unele dintre temerile avute se pot accentua, însă cu credinţă veți depăşi orice fel de demoni, mai ales pe cei pe care singur i-ați „hrănit“.

Capricorn

Se pare că a sosit momentul pentru a rezolva multe dintre problemele pe care le-ați avut în ultima perioadă şi care păreau pecetluite pe vecie. Afacerile sunt favorizate, la fel şi înţelegerile sau asocierile. Pe măsură ce timpul trece, spontaneitatea de care veți da dovadă va atrage pe mulţi de partea dumneavoastră. Modul în care comunicați cu cei din jur se va schimba radical.

Vărsător

Este posibil să primiți mai mulţi bani decât până acum pentru munca depusă, condiţia fiind aceea de a nu vă lansa în proiecte utopice. Nici farmecul nu vă lipseşte, acesta fiind încă un avantaj în a obţine tot ceea ce v-ați propus. Cu toate acestea, este posibil să fiți minţit de cei care au pretenţia a fi oameni de încredere, prieteni sau persoane care pretind a vă proteja.

Peşti

Nivelul de energie va creşte, claritatea în gândire e tot mai mare, iar „dramul de noroc“ de care aveți nevoie va fi prezent în fiecare acţiune întreprinsă. Cu cât mai multă atenţie lucrați, cu atât mai eficient veți fi. În cazul în care vreți să întreprindeți ceva nou, e de preferat să mai așteptați. Alegeți să vă petreceți sfârşitul zilei alături de cei dragi. Deciziile şi identitatea vă pot fi subminate când vă aşteptaţi mai puţin.Comenteaza acum

Alte stiri

23 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi în formă şi capacitatea de comunicare este excelentă. Treceţi la punerea în aplicare a planurilor pe care le pregătiţi de ceva timp, mai ales că este posibil să beneficiaţi de sprijinul moral şi financiar al

Sumarul ediției de sâmbătă, 11 martie 2017

Actualitate

» Prins conducând cu 240 km/h pe A3 Bucureşti – Ploieşti
» Olt: Circulaţie restricţionată pentru vehiculele de mare tonaj pe DN 64, în comuna Găneasa
» IPJ Vâlcea: Zece percheziţii în trei zile, în zona de nord a judeţului
» Vâlcea: Percheziţii la Brezoi şi Câineni, la suspecţi de spargeri de locuinţe, tâlhărie şi înşelăciune
» Cinci persoane blocate în zăpadă pe Transalpina, recuperate de jandarmi
» 90 de pistoale neletale cu gaz, găsite lângă o şosea de la marginea Piteştiului
» Mehedinţi: O fetiţă de două luni a decedat în ambulanţă, în drum spre spital
» Spania: Imigranţi irakieni, descoperiţi într-un camion frigorific condus de un român
» Germania: Un centru comercial din Essen, închis din cauza unor indicii de posibil atac terorist
» Şofer scos din maşină cu focuri de armă, în centrul Bucureştiului
» Atenţionare de ploi şi vânt puternic în acest weekend, pentru sudul, estul şi centrul ţării
» Peste 3.400 de cazuri de rujeolă la copii, la nivel naţional
» O parte din gunoiul ridicat de pe străzile Orşovei, depozitat pe faleza Dunării

Interviu

» O craioveancă îşi va face licenţa în psihologie şi criminologie la Londra

Publireportaj

» Căldură întreaga viaţă cu o singură investiţie

Local

» Starea de alertă a deblocat situația deșeurilor la Orșova

Dolj

» Cruzime fără limite: Căţea gestantă găsită spânzurată la Breasta
» Doi bărbaţi, răniţi într-un accident la ieşirea din Balş
» Lecția miliardelor de euro din Europa, predată la Craiova
» Întreruperi energie electrică de luni
» Șofer de cisternă, suspectat că a furat 2.300 de litri de carburant
» Doljean condamnat pentru falsificare de monedă, prins în Marea Britanie
» Cioroiaşi, loc încărcat de istorie

Gorj

» Gorj: Un profesor din Cărbuneşti, arestat la domiciliu pentru că a făcut sex cu o elevă de 12 ani

Olt

» Olt: O bătrână de 93 ani a fost salvată din fântână de vecinul său

Sport

» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (10-13 martie)
» Fotbal / Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova, scor 0-0. Alb-albaștrii au obținut maximum posibil pe terenul campioanei en-titre
» Baschet (m): Craiova a învins Dinamo în lupta pentru play-off
» Meciul de Fed Cup cu Marea Britanie va fi la Mamaia
» Handbaliștii craioveni joacă la Timișoara
» Începeți cu victorie!
» Filieșenii au pierdut greu cu liderul (galerie foto)
» Stoican: Vreau să debutăm cu dreptul
» Turneu semifinal de volei la „Odobleja“

Educatie

» Studenții din Bănie pot obține burse de studiu în străinătate

Magazin

» Aromoterapia poate fi introdusă în spitale pentru tratarea stresului şi a insomniei
» Bancul zilei
» Horoscopul săptămânii viitoare

Top