5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Merită să intrați în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că veți descoperi o mulţime de păreri diferite, dar de care vă veți putea folosi la un moment dat. Nu le considerați conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci veți vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă.

Taur
Încercați să vă descurcați singur în proiectul la care lucrați, pentru că nu e recomandabil să spuneți tuturor ce aveți de gând să faceți. Cineva ar putea să vă fure ideile şi să vă treziți mai târziu că ieşiți al doilea într-o competiţie de idei, în timp ce câştigătorul jubilează pe seama ideilor furate de la dumneavoastră.

Gemeni
Nu vă displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu vă mai bateţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care vă ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşiți să vă bucurați de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a vă recăpăta buna dispoziţie.

Rac
Aşa cum îi vedeți pe colaboratori, la fel vă privesc şi ei pe dumneavoastră, semn că v-ați găsit nişte companioni buni cu care sunteți pe aceeaşi lungime de undă. Vă apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, vă ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea.

Leu
Sunteți persoana potrivită să preluați frâiele unei acţiuni pentru că aveți real talent de lider. Ceilalţi vă vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere. Ştiți ce spuneți, aveți curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci aveți toate calităţile adecvate unui conducător. Nu trebuie să vă sperie această postură.

Fecioară
Nu vă grăbiți să porniți într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispuneți. Este momentul cel mai bun să stați şi să chibzuiți profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care luați startul.

Balanţă
Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută, care aruncă în aer tot ce ați construit până acum. Vă plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie că aceasta vă destabilizează complet. Va fi greu să vă recăpătați calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ați avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi, mai ales, greu de ţinut sub control.

Scorpion
Permiteţi-vă un moment de linişte totală, eventual în izolare şi linişte, pentru a vă gândi la ce vreți cel mai mult în acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a vă aduce aminte care sunt dorinţele în acest moment. Poate ați uitat să cereți, poate ați uitat să ridicați ochii de la cărarea pe care mergeți, pentru că v-ați lăsat doborât de griji care nu vă reprezintă.

Săgetător
Familia vă este alături trup şi suflet într-un moment ca de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună şi cei dragi vi se alătură cu bucurie, cu entuziasm, cu energie pozitivă, îndreptând toată dragostea lor. E un moment superb, cu o intensitate emoţională imensă, care se resimte arareori în viaţă: la căsătorii, la venirea pe lume a unui copil, la o mare reuşită în plan personal.

Capricorn
Nu prea vă puteți baza pe prieteni astăzi. Dacă cereți ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerați prieteni de nădejde, azi veți descoperi că se face cam gol în jur. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor dumneavoastră, ceea ce vă pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie.

Vărsător
Amintirile vă ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Deveniți nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoateţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci.

Peşti
Nu vă grăbiți să trageți o concluzie, pentru că încă nu ați descoperit toate căile de a ajunge acolo unde doriți. Stați puţin şi cântăriți cât de multe opţiuni aveți la dispoziţie şi o să fiți uimit de bogăţia de soluţii. Aşteptați, culegeți noi şi noi informaţii, ascultați ce vă împărtăşesc şi alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS