Horoscop

Autori


Berbec

Sunteți pus într-o situaţie penibilă ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi, vă simţiți excedat de o dorinţă exprimată de cineva din familie. În rest, vă arătaţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii superioare într-o poveste de amor. Sunteți optimist şi rezistent fizic și reuşiți să ajungeți acolo unde alţii se împotmolesc.

Taur

O zi cu multe dialoguri, atât la serviciu, cât și în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și informații este benefic, oferindu-vă soluții viabile pentru situațiile-problemă în care vă aflați. Evitați să povestiți prea mult despre neplăcerile personale. Unii ar putea interpreta greșit cele spuse și asta v-ar necăji profund.

Gemeni

Aveți tendinţa de a vă pierde în anchete şi investigaţii în privinţa unui partener de afaceri, să suspectați orice şi să vă îndoiți de toate, blocând orice iniţiativă de a pune la bătaie bani sau bunuri. Vă puteți satisface în schimb cu brio interesele de ordin afectiv, căci sunteți entuziast şi ați depăşit o posibilă stare de melancolie şi lirism exagerat.

Rac

O zi în care acţionați ineficient, fără a puncta ori bifa concret din obiective. E posibil să acţionați cumva primitiv sau nerafinat, pasibil de gafe faţă de persoana iubită. Profesional-financiar, dacă reuşiți să vă lăsați ghidat de intuiţie şi să vă detaşați de cursul evenimentelor, ați putea menţine controlul, evita derapajele şi munca în zadar.

Leu

Azi probați teoria magnetică a dragostei, sunteți martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de sex opus. Trăiți probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, e posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe dumneavoastră, extrem de optimist şi încrezător în ceea ce vreți să faceți.

Fecioară

Mulți vor dori să stea de vorbă cu dumneavoastră astăzi, mai ales prietenii. Se pare că deschiderea spre domeniile practice și observarea atentă a detaliilor vă face un bun sfătuitor, dar și un personaj respectat. În mod special aveți succes în medierea conflictelor parteneriale sau în reorientarea profesională a celor care se află în impas. Și, de asemenea, aveți de învățat din cele discutate.

Balanţă


În plan profesional, e posibil să ratați startul într-un demers ce presupune hotărâre, prezenţă de spirit şi incisivitate pentru că vă încearcă azi o anumită doză de pasivitate, de lentoare sau de absentare din cotidian. Totodată, probabil că nu puteți interveni şi acţiona în timp util în tot felul de chestiuni de muncă.

Scorpion

O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării vă pune serios pe gânduri. Veștile de peste mări și țări vă vor face să vă schimbați fie planurile de călătorie, fie modul de a relaționa cu persoanele străine cunoscute. Vocea interioară vă spune care sunt metodele și mijloacele potrivite în această perioadă vizavi de relațiile cu străinătatea. Spre seară, relaxați-vă cu o piesă de teatru.

Săgetător

Experimentați azi o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, e posibil să fiți pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu vă iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale v-ați câştigat doza de libertate necesară, nu sunteți pretenţios şi nu aveți aşteptări exagerate.

Capricorn

Într-o astfel de zi, nimic nu pare să respecte legile naturii şi ritmul firesc al vieţii, vitregite fiind în mod special iniţiativele de orice fel sau demersurile legate de un început, de un debut. În relaţiile cu membrii familiei sunt posibile manevre intempestive, brutale şi un curaj prost înţeles, dar şi indispoziţii minore şi capricii de moment. Totuşi, azi se pot corecta nişte neajunsuri financiare.

Vărsător

S-ar putea să fie una dintre zilele în care abandonați orice predispoziţie defensivă. Nu vă mai temeți şi nu vă mai închideți în sine, nu mai sunteți permanent în gardă şi gata de ripostă de îndată ce celălalt face o mişcare aparent ameninţătoare. Sunteți suficient de motivat să vă deschideți cu onestitate şi simplitate către o relaţie afectivă nouă sau să aduceți prospeţime în cea consacrată.

Peşti

Persoana iubită și relațiile cu copiii au prioritate astăzi. Sunt posibile discuții aprinse, pe seama faptului că sunteți mult prea ocupat cu propria persoană și cu treburile personale, iar când vine vorba de iubire, deveniți superficial. Aveți șanse să înțelegeți dincolo de cuvinte ceea ce doresc concret cei dragi și cum puteți ameliora orice diferend.Comenteaza acum

Alte stiri

25 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi
24 aprilie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să luaţi o hotărâre importantă în legătură cu evoluţia unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Sunt şanse ca decizia pe care o luaţi astăzi să se dovedească inspirată. Puteţi realiza tot ce v-aţi propus pentru
23 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi în formă şi capacitatea de comunicare este excelentă. Treceţi la punerea în aplicare a planurilor pe care le pregătiţi de ceva timp, mai ales că este posibil să beneficiaţi de sprijinul moral şi financiar al

Sumarul ediției de joi, 9 martie 2017

Actualitate

» Statele Unite trimit încă 400 de militari în Siria
» Senatorul PSD Cornel Resmeriţă şi deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu ar putea să îşi piardă mandatele, după deciziile definitive privind conflictul de interese
» Inspecţia Judiciară: 4 procurori şi 12 judecători, sancţionaţi disciplinar în 2016
» Medicul Șerban Brădişteanu, fost senator PSD, nu poate justifica 4 milioane de euro din avere. Banii vor fi confiscaţi
» Un tir încărcat cu 24 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN7, în Argeş
» ANAF are atribuții de administrare și colectare pentru venituri bugetare de 212,5 miliarde de lei, în 2017
» Donald Tusk, reales președinte al Consiliului European, în ciuda obiecțiilor Poloniei
» Încă un torţionar, trimis în judecată. El este acuzat de uciderea a 102 persoane
» Fiul lui Bercea Mondial, condamnat definitiv la 9 ani închisoare pentru șantajarea lui Mircea Băsescu
» Protest în faţa Parlamentului, anunţat pentru duminică seară
» UPDATE – Italia: Doi români răniţi, în urma prăbuşirii unui pod pe o autostradă
» SIE caută să angajeze 85 de ofiţeri
» Leul s-a apreciat față de euro şi dolarul american
» Federația Rusă, notificată de autoritățile de la Chișinău cu privire la tratamentul abuziv asupra oficialilor moldoveni în Rusia
» Vâlcea: Reţinut după ce a înşelat o bătrână de 85 de ani
» Havrileț (ANRE): Prețul gazelor va crește cu 5-6% de la 1 aprilie pentru consumatorii casnici
» Klaus Iohannis i-a decorat cu Ordinul Naţional Steaua României pe Emeric Ienei şi pe Cristian Ţopescu
» Coaliţia pentru Familie vrea să organizeze referendumul pentru familia tradiţională la sfârşitul lunii mai
» Cioloș: Luăm în calcul foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid

Publireportaj

» HELLA Driving Technology Day

Local

» Prima împădurire, un eșec în Mehedinți

Dolj

» Skoda reclamată ca furată din parcare, ziua în amiaza mare
» Cum s-au repartizat banii pentru localităţile şi drumurile din Dolj
» Cimino a scăpat în instanță de controlul judiciar
» Se schimbă regulile de evaluare a directorilor de școli
» Cât plătesc craiovenii pentru reabilitarea blocului?
» Record de înmatriculări auto în județul Dolj
» Carpen, istoria unei aşezări străvechi
» Cum împarte Primăria Craiova banii din 2017
» Un cămin de bătrâni din Dolj a majorat taxa cu până la 70%
» Dolj: Se întrerupe pentru 24 de ore funcţionarea Staţiei de tratare a apei de la Işalniţa
» Craiova: Biblioteca “Aman”, prezentă la Târgul de Turism al Oltenei
» Wizz Air aduce a doua aeronavă la Craiova, care va asigura zborurile către Madrid, Köln și Liverpool

Gorj

» O instanţă a suspendat acordul de mediu pentru Cariera Lupoaia
» Colocviile Brâncuşi la Târgu Jiu: „Brâncuşi eternul“
» Şedinţă de lucru pentru redeschiderea Transalpinei
» Tone de gunoi, pe marginea drumurilor naţionale
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Film documentar despre Ecaterina Teodoroiu, lansat la Târgu Jiu
» PREMIERĂ în România: Instanţa suspendă acordul de mediu pentru cariera Lupoaia, salvând 500 ha de pădure

Vâlcea

» Ministrul Economiei: “Angajaţii Oltchim nu pleacă acasă, chiar dacă se vinde combinatul”
» Vâlcea: Arme şi minuţie deţinute ilegal de către doi bărbaţi

Sport

» Burlacu și Șolopa, încrezători că pot învinge Dinamo
» Podărenii țintesc punctele cu Aninoasa
» Euforia, o problemă
» Fotbal / Paul Răducan, la Repriza de Sud (Update: video)

Bani & Afaceri

» Fiscul a încasat mai puțini bani în ianuarie și mai mulți în februarie

Magazin

» Clara Zetkin, comunistă şi activistă germană, a inventat Ziua Internaţională a Femeii
» Horoscop
» Bancul zilei

Top