Horoscop

Autori


Berbec

Aveți toate şansele să probați teoria magnetică a dragostei, să fiți martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de sex opus. Trăiți probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, e posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe dumneavoastră, optimist şi încrezător în ceea ce vreți să faceți.

Taur

Constatați azi consolidarea laturii sensibile a personalităţii: vă puteți manifesta mai primitor şi protector, le puteți purta de grijă celor dragi mai mult decât o făceați până acum. V-ați putea transforma pentru o zi într-un soi de erou, preocupat de binele şi siguranţa celorlalţi.

Gemeni

Sunteți prea suspicios ca să încheiați un târg financiar. Aveți tendinţa de a vă pierde în anchete şi investigaţii în privinţa unui partener de afaceri, să suspectați orice şi să vă îndoiți de toate, blocând orice iniţiativă de a pune la bătaie bani sau bunuri. Vă puteți satisface în schimb cu brio interesele de ordin afectiv.

Rac

E posibil să vă parvină unele avantaje materiale ori plăți la termen sau în avans unele compensaţii ori stimulente băneşti. Ştiți probabil să cheltuiți drămuit firavele resurse băneşti de care dispuneți, să nu satisfaceți nişte capricii financiare costisitoare ale persoanei iubite. În plus, probabil că reuşiți să scăpați de prejudecăţi într-o afacere de familie.

Leu

Sunteți pus într-o situaţie penibilă ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi. În rest, vă arătaţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii într-o poveste de amor. Sunteți optimist şi rezistent fizic, reuşiți să vedeți în colţuri ale existenţei unde alţii se împotmolesc.

Fecioară

Aveți obsesia eului propriu, manifestați pretenţia că întreg universul se redistribuie, se organizează în jurul intereselor şi ambiţiilor personale. Vedeți în fiecare persoană întâlnită în cale o sursă de profit, exploatați fiecare relaţie interpersonală în sensul dobândirii unui avantaj material.

Balanţă


Dornic să impresionați un potenţial partener afectiv, s-ar putea să vă raportați eronat la un sistem de valori. Aveți obsesia luxului sau nevoia acută de a epata şi a face paradă de bunurile deţinute. E posibil să dați impresia că vă ridicați la un nivel de trai cu mult peste posibilităţile reale. Faptul că găsiți insuportabile criticile, nu face decât să complice deja situaţia de fapt în cuplu.

Scorpion

V-ar putea lipsi claritatea şi limpezimea în gândire şi în chestiunile cu aplicabilitate imediată la domiciliu ori în spaţiul privat, personal. Vi s-ar putea reproşa de către cei apropiaţi că sunteți dominat de dorinţa de a vă satisface vanităţi mari, că ţineți să dați tonul la tot ceea ce se petrece în casă.

Săgetător

Experimentați o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, e posibil să fiți pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu vă iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale v-ați câştigat doza de libertate necesară.

Capricorn

Vi se pot dărâma câteva mituri, vi se poate spulbera iluzia trufaşă că totul vă este permis. Orice acţiune mai invazivă, brutală sau barbară are consecinţe imediate, în plan personal mai ales, unde e posibil să vi se ceară să învăţați a atinge echilibrul într-o iubire agitată şi cu năbădăi. În raport cu părinţii reuşiți probabil să exploatați predispoziţia către dialog şi confidenţe, către mărturisiri oneste.

Vărsător

Atenţie la accesele colerice şi de nervozitate izbucnite în raport cu membrii familiei. E posibil să aflați azi că nu puteți să vă purtați chiar cum vă vine, că este nevoie să respectaţi un cod minim de politeţe, oricât de familiar v-ar fi cei cu care interacţionați. În plan afectiv însă, echilibrul de forţă pare restabilit şi funcţional.

Peşti

V-ați putea lăsa sedus de mirajul unor tranzacţii imobiliare, putând aduce în discuţie valorificarea unui teren sau a unei locuinţe. Probabil că vă fac nişte calcule realiste şi găsiți suficiente argumente pentru a opera nişte schimburi avantajoase de bunuri sau valori.Comenteaza acum

Alte stiri

25 iunie 2018

Horoscop

Berbec La locul de muncă şi în afaceri este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. În a doua parte a zilei, un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită,
22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.

Sumarul ediției de luni, 6 martie 2017

Actualitate

» Francezii renunţă la votul electronic de teama atacurilor cibernetice
» Parchetul General: Produsele Hexi Pharma au fost necorespunzătoare atât sub aspectul concentrației, cât și al eficienței
» PÎCCJ: Compania Hexi Pharma și directorul general Flori Dinu, trimiși în judecată
» Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier produs acum o săptămână la Londra a murit
» Senat: Proiectul privind numirea directorului SIE de către Parlament, la propunerea președintelui, respins
» APIA a început plata subvențiilor în sectorul zootehnic
» Legea de aprobare a Ordonanței 9, adoptată în plenul Senatului
» ANAF taie din sporul de suprasolicitare acordat inspectorilor anti-fraudă. Bugetul, principala cauză
» Şerban Nicolae (PSD) a depus un amendament prin care condamnaţii pentru luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu pot fi graţiaţi
» Senat: OUG 9/2017, pe ordinea de zi a ședinței de plen a Senatului
» UE creează primul său cartier general militar, care va fi operațional în curând
» CE dă undă verde construcţiei a două noi reactoare la centrala nucleară din Paks, Ungaria
» Români implicaţi într-un accident în Ungaria
» Salariile inspectorilor ANAF scad, iar poliţiştii organizează proteste
» Doljean cercetat pentru conducere fără permis

Publireportaj

» CJ Gorj, întâlnire cu mediul de afaceri pentru oportunităţi de finanţare europeană
» AutoExpres Service, un partener serios pentru maşina ta

Local

» Pădurea Strehareț din Slatina, pusă la pământ sub ochii autorităților
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia

Dolj

» Femeia incendiată de iubit, omorâtă din gelozie
» Nepăsarea primăriei pune în pericol oamenii din Bordei
» Tinereţe după gratii: „Am fost arestat pentru tâlhărirea băiatului cu pizza“
» Primăria Craiova cere 2.000.000 de euro de la firma prietenilor lui Dragnea
» Lege ignorată în Dolj – Proprietarii de câini refuză să îi microcipeze și să îi vaccineze
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Încuratul cailor
» Craiova: Furnizarea gazului va fi oprită pe strada Dorobanţilor, în data de 7 martie
» Lansare de carte: „Noaptea părului liber”, de Maria Dinu
» Craiova: Locuitorii de pe 43 de străzi beneficiează, începând de astăzi, de sistemul de colectare selectivă a deșeurilor
» Razie pe şoselele din Dolj
» Dolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală și sustragere de material lemnos

Gorj

» Fetiţă desfigurată de un câine comunitar
» Stadionul Municipal va fi gata în vară
» Primăria pregăteşte repartizarea locuinţelor sociale
» Facilităţi şi spectacole de Ziua Femeii
» Gorj: Patru bătrâne de o sută de ani fiecare, premiate de autorităţi
» Gorj: 48 de incendii de vegetaţie uscată în trei zile
» Gorj: Fetiţă muşcată de faţă de un câine comunitar
» Gorj: Dosar penal pentru un bărbat care ar fi incendiat o vie

Mehedinţi

» Mehedinţi: Cercetat penal pentru braconaj
» Mehedinţi: A furat o maşină, s-a urcat băut la volan şi a fost prins de poliţişti după o urmărire pe străzile din Severin

Vâlcea

» Vâlcea: Prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau un autobuz
» Vâlcea: Peste 7 kg de cananbis bani şi arme, confiscate în urma a 16 percheziţii

Sport

» Alb-albaștrii încep lupta pentru podium. Programul play-off-ului (UPDATE)
» Pugilistele craiovene au câștigat zece medalii la Cupa României
» Fotbal / Isăilă: Trebuie să formăm repede o nouă selecționată Under-21

Sanatate

» Reconstrucția mamară după mastectomii este gratuită
» Multe medicamente vitale pentru copiii bolnavi de cancer lipsesc

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top