22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți toate şansele să probați teoria magnetică a dragostei, să fiți martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de sex opus. Trăiți probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, e posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe situație.

Taur
E de aşteptat să descoperiți cât de mult v-ar afecta să nu vă mai simţiți comod, să nu vă mai găsiți locul. Viaţa dumneavoastră interioară are un centru căruia să-i rămâneți fidel, iar acesta este familia. Puteți să preferați să stați acasă sau să ajungeți cât mai curând în confortul domestic, să vă refaceți şi să savurați liniştea, să vă ştiți în lipsa oricărui program impus.

Gemeni
Sunt posibile dispute şi conversaţii aprinse în familie. Pricina o poate constitui o sumă de bani cheltuită fără rost sau lipsa unei sume de bani absolut necesare. Vi se poate reproşa că nu aduceți în casă bani pe măsura puterilor, că pierdeți vremea sau munciți prea puţin. Recuperați în schimb în plan afectiv, căci persoana iubită pare să vă înţeleagă şi să vă accepte exact aşa cum sunteți.

Rac
Poate fi o zi mai mult a strădaniilor, în care, supraîncălzit şi supraturat, acţionați ineficient, fără a puncta ori bifa concret din obiective. E posibil să acţionați cumva primitiv faţă de persoana iubită. Profesional-financiar, dacă reuşiți să vă lăsați ghidat de intuiţie şi să vă detaşați de cursul evenimentelor, ați putea menţine controlul.

Leu
Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Se conturează posibilități noi de câștig. Pe de altă parte, există riscul să aflați despre întârzierea unor plăți ce ar fi trebuit făcute demult, de către cei dragi, iar acum trebuie achitate cu dobândă substanțială.

Fecioară
Se anunţă destul de multă neglijenţă şi grabă în activităţile desfăşurate la domiciliu ori s-ar putea vorbi de imprudenţă legat de tot ceea ce mişcă în perimetrul casei. Poate fi vorba de o serie de accidente casnice, de defecţiuni tehnice care să pericliteze bunul mers al gospodăriei.

Balanţă
Dornic să impresionați un potenţial partener afectiv, s-ar putea să vă raportați eronat la un sistem de valori. Aveți obsesia luxului sau nevoia acută de a epata şi a face paradă de bunurile deţinute. E posibil să dați impresia că vă ridicați la un nivel de trai cu mult peste posibilităţile reale.

Scorpion
Dispuneți de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. E posibil ca un voluptuos simț al umorului ori ironia fină să vă condimenteze discursul, să vă sporească vizibil carisma. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului.

Săgetător
S-ar putea să trăiți cu impresia că există împrejurări în care egoismul este firesc, că vă face bine să vă gândiți la ce nevoi ați avea. O aşa mentalitate dăunează probabil oricărei inţiative de grup – nu sunt avantajate proiectele desfăşurate în cadrul familiei ori ideile care se vor ingenioase ori rentabile băneşte.

Capricorn
Apele se pot învolbura astăzi în relaţia cu persoana iubită datorită unei senzualităţi supradimensionate, scăpate de sub control. E posibil ca satisfacţia cărnii şi plăcerile trupeşti să contureze triunghiuri amoroase tensionate şi crize gălăgioase de gelozie. Sunteți slăbit şi indispus fizic, iar dacă sentimental lucrurile se denaturează mai grav, nu aveți chef nici de explicaţii amănunţite ale derapajelor amoroase.

Vărsător
S-ar putea să fie una dintre zilele în care abandonați orice predispoziţie defensivă. Nu vă mai temeți şi nu vă mai închideți în lumea personală, nu mai sunteți permanent în gardă şi gata de ripostă de îndată ce celălalt face o mişcare aparent ameninţătoare. Păreți suficient de motivat să vă deschideți cu onestitate şi simplitate către o relaţie afectivă nouă.

Peşti
Tranziţia prin care ați trecut în ultima vreme a fost foarte interesantă, dar trebuie să fiți foarte atent şi să nu credeți că marile schimbări vin obligatoriu cu mari îmbunătăţiri. Trebuie să acţionați, dacă vreți să aveți o viaţă mai bună şi să vă îmbunătăţiți statutul financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS