10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Părinţii vă reproşează azi mici accese de lene, indolenţă şi e greu să cădeţi la pace şi să vă conformaţi ordinelor primite. Altfel, aveţi un simț dezvoltat al prieteniei, părând înţeles în mod tacit că fiecare are dreptul să gândească aşa cum vrea. Sunt lucruri pe care probabil le apreciază la dumneavoastră persoana iubită, care vă fac să creşteți în ochii ei.

Taur
Prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice. Descoperiți ce uşor vă reveniți dacă acceptaţi alături oameni cu tonus pozitiv. Căutați persoanele potrivite care să vă ajute să reveniți și fugiți de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme. Optimiştii vă vor ridica moralul şi vă vor readuce la lumină, ca atare trebuie să alegeți cu grijă anturajul.

Gemeni
Vă simţiți ca un copil care priveşte prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treceți. Trageți cu ochiul puţin să vedeți ce e dincolo, dar rămâneți totuşi afară, nu aveți cum să intrați deocamdată. Trebuie să găsiți o cale să fiți lăsat să intrați, să fiți acceptat, să vi se deschidă poarta, deci eforturile de integrare şi de adaptare vă aparţin.

Rac
Sunteți sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jur, nu vă puteți abţine să nu vă puneți în pielea lor. Realizați că ați trecut prin astfel de situaţii, care v-au durut la momentul respectiv, dar ați depăşit cu brio şi ați învățat o nouă lecţie. Împărtăşiți din experienţa bogată de viaţă, le spuneți celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că ați fost ca ei cândva.

Leu
Visați la momentul în care veți culege roadele unui proces îndelungat la care contribuiţi. Sigur veți ajunge la capăt, pentru că investiți tot ce aveți mai bun pentru aceste rezultate. Cereți ajutor divin, în situaţia în care vă aflați, pentru că o să vedeți că şi de acolo vor veni o serie de informaţii ajutătoare.

Fecioară
Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ați scăpa de o mare povară! Poate apărea o sumă de bani exact când aveați mai mare nevoie de ea, de aceea încheiați ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu.

Balanţă
Sfatul pe care îl primiți astăzi de la un prieten va avea efecte grozave dacă vă folosiți imediat de el. Deschide o perspectivă nouă în planurile pe care le construiți, pentru că e, de fapt, un stimulent, o încurajare care vine exact când aveați mai mare nevoie de o vorbă bună. El devine exemplul că se poate, pentru că vă împărtăşeşte din experienţa sa cu privire la un eveniment similar.

Scorpion
Aveți nevoie de ceva care să vă inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să vă auziți gândurile cele mai profunde. Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea efect. Aduceți-vă aminte de una din activităţile care vă fac plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care vă aflați.

Săgetător
E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi scoate la iveală ce aveți mai bun şi, pentru că vreți să vă remarcați, veți lupta pentru dreptul la succes! Şi alţii visează aceleaşi lucruri: şi ei au pus ochii pe premiul cel mare.

Capricorn
Vă simţiți neglijat, dat la o parte, dar exagerați totuşi. E doar o uşoară depresie care vă dă târcoale şi aveți tendinţa de a vă izola de lume. Sunteți cel care fuge de oameni, nu ceilalţi vă dau afară din lumea lor, ca atare, trebuie să ieşiți un pic în întâmpinarea lor.

Vărsător
Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia din familie. Apar certuri cu partenerul, cu părinţii şi copiii, aproape că nici nu stați prea mult între pereţii casei, pentru că planează o energie care nu face nimănui plăcere.

Peşti
Atmosfera este relaxată şi prietenoasă, vă simţiți bine printre cei care vă ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de-o viaţă. Sunteți apreciat pentru simpla prezenţă care face bine unui prieten ce vă ducea dorul şi vă tot invită ba la o discuţie, ba la o cafea… Aveţi acum ocazia de a sta de vorbă şi a recupera timpul cât nu aţi fost împreună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS