8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se anunță multă animaţie la serviciu. Atât şefii, cât şi colegii au multe pretenţii de la dumneavoastră. Vă veți descurca onorabil cu tot ce se iveşte în segmentul profesional, dar veți fi nemulţumit de plata serviciilor pe care le prestați. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru între eforturile pe care le depuneți la locul de muncă şi ceea ce obţineți în urma acestor eforturi.

Taur
Călătoriți în scop profesional sau pentru a ajuta o rudă îndepărtată. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevăzute. Ar fi bine să selectați priorităţile şi să vă pregătiți serios pentru ceea ce aveți de făcut. Pe de altă parte, deschideţi-vă mentalul spre a accepta şi alte variante de desfăşurare a activităţilor planificate.

Gemeni
Discuţiile legate de bani vă pot pune pe gânduri. Poate fi vorba fie de plăți comune cu partenerul de viaţă sau rudele, fie de chestiuni profesionale care implică cheltuieli. Bine este să stați deoparte, în linişte, să planificați pe îndelete bugetul disponibil şi priorităţile.

Rac
Priviți atent la relaţiile parteneriale în care sunteți implicat. În primul rând, este vorba despre relaţiile profesionale care vă aduc beneficii materiale. Constatați că în ultima vreme depuneți eforturi mari, iar plata aferentă sau recunoaşterea meritelor din partea colegilor lasă mult de dorit.

Leu
La serviciu aveți mult de lucru, însă sporul lasă mult de dorit. Se pare că există o discrepanţă între ce şi cum doriți să faceți şi ceea ce vă oferă contextul acestei zile. Fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile pentru că organismul are nevoie de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi articular.

Fecioară
Tot ce ţine de segmentul sentimental are nevoie să fie restructurat, reconstruit, revigorat. Manifestați iubire faţă de cei dragi şi felul în care relaţionați cu generaţiile mai tinere e de bun augur. Dacă vă necăjesc cheltuielile comune cu persoanele cu care locuiți, analizați starea lucrurilor şi schimbați ceea ce credeți de cuviinţă.

Balanţă
În relaţiile familiale există tensiuni accentuate şi discuţii pe tonuri ridicate. Totul porneşte de la bugetul disponibil pentru reparaţii, pentru îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Aveți anumite planuri domestice, în schimb membrii familiei vor cu totul altceva.

Scorpion
Vă schimbați părerea despre unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Urmăriți de pe margine, în tăcere, ceea ce spun sau fac cei din preajmă și veți descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar dacă vă displace ceea ce vedeți sau auziți, evitați să formulați concluzii, decizii sau să vă expuneți părerile în public.

Săgetător
Gândurile vă zboară la capitolul financiar întreaga zi. Posibil să primiți ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesională desfăşurată la serviciu. Este nevoie să reformulați felul de a fi, de a vă raporta la muncă şi implicaţiile ei. Dacă doriți să dezvoltaţi încrederea că universul vă oferă tot ce aveți nevoie la momentul potrivit, vă veți simţi mult mai bine şi lucrurile se vor desfăşura mai uşor.

Capricorn
Controlaţi-vă reacţiile, pentru că este o zi în care oscilați foarte uşor în gânduri, decizii şi vorbe. Sunteți tentat să vă implicați în tot soiul de treburi, dar în special în treburile altora. Ocupați-vă pe îndelete de dumneavoastră. Energia vitală este la cote joase şi riscați să obosiți.

Vărsător
O zi în care ar fi bine să vă ocupați numai de treburi uşoare, de rutină. Discreţia, evitarea spaţiilor aglomerate şi discuţiile de taină cu cei dragi şi de încredere vă aduc alinare, dar şi informaţii preţioase. Aflați lucruri interesante despre segmentul profesional în care activați sau despre şefi şi colegi.

Peşti
Relaţiile cu prietenii vă pun pe gânduri, dar şi relaţiile cu persoanele care vă susţin în plan socio-profesional. Posibil să constataţi că cei care vă sprijineau necondiţionat până nu demult, acum fie îşi retrag sprijinul, fie vă dojenesc pentru că ar trebui să faceți lucrurile altfel. Fiți prudent şi ţineți cont de sfaturile celorlalţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS