27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă ați amânat să luați taurul de coarne în ceea ce priveşte unele măsuri radicale în carieră sau în contextul afacerii personale, acum e momentul. Aveți susţinere astrală pe zona de putere şi autoritate şi puteți fi atât de intransigent şi riguros pe cât o cere momentul, astfel încât să schimbați ceva în profunzime şi să definiți mai clar traiectoria socio-profesională.

Taur
Gândiți-vă serios la viitor şi evaluați posibilităţile pe care le vedeți la acest moment, atât în ceea ce priveşte evoluţia personală, cât şi în ceea ce priveşte unele proiecte în comun cu alţii. E o zi bună pentru a realiza obiective dificile şi pentru a obţine ceva ce ați aşteptat multă vreme, fie şi numai nişte răspunsuri sau înţelegeri ale unor întrebări existenţiale. Experienţele şi alegerile de astăzi pot însemna un mare pas înainte.

Gemeni
Nu vă aşteptați ca prietenii să sară în ajutor sau să-şi ţină promisiunile. Cu cât aveți mai puţine aşteptări, cu atât mai puţine dezamăgiri, având în vedere contextul astral care predispune la surprize şi răsturnări de situaţie în relaţii. Concentrați-vă pe ceea ce aveți nevoie ca resurse în acest moment, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunţați la mândrie şi să cereți sprijinul sau chiar să cereți o favoare.

Rac
E înceţoşată linia orizontului şi, singurul lucru pe care îl puteți face, este să aşteptaţi. Detaşarea e cea mai înţeleaptă atitudine acum, mai ales că urmează să vi se reveleze nişte răspunsuri şi adevăruri nebănuite. Ziua de astăzi are un potenţial major de consolidare a unui parteneriat şi de clarificare a unei traiectorii în această privinţă, dar trebuie să recunoaşteți şi umbrele celor cu care interacţionați.

Leu
O zi excelentă pentru a pune ordine în agendă şi pentru a aprofunda unele activităţi care vă pot aduce atât satisfacţii de tip recunoaştere şi apreciere, cât şi venituri financiare mai mari. Sănătatea ar trebui să fie prioritară, unele semnale din partea organismului făcându-şi simţită prezența, la nivel de oase şi articulaţii.

Fecioară
O zi interesantă, în care puterea interioară şi creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar dacă aveți sentimentul că veți pierde ceva, dacă faceți exact ce vreți, adevărul este că în esenţă nu pierdeți nimic valoros şi util. Lăsați la o parte frica şi inhibiţiile, e păcat să nu folosiți potenţialul de creştere, creaţie şi clarificare al acestei zile. În relaţia amoroasă se poate ajunge la o conexiune mai profundă.

Balanţă
O zi este potrivită pentru a vă acorda la realitatea exterioară, găsindu-vă echilibrul interior. Pentru asta, e posibil să fie nevoie de mai multă fermitate în a regla nişte conturi cu trecutul şi, pe ici pe colo, de mai multă intransigenţă. Chiar dacă vă place să treceți cu vederea o serie de lucruri din dorinţa de a fi pace şi armonie în jur, toate aceste reprimări vă pot veni de hac la un moment dat.

Scorpion
Intuiţia, privirea pătrunzătoare şi comunicarea mai mult nonverbală decât verbală vă revelează o serie de răspunsuri şi vă clarifică multe subiecte asupra cărora erați confuz. Prietenii şi persoana iubită sunt sursă de inspiraţie şi sprijin. În schimb, în sfera muncii şi sănătăţii, e necesar să fiți mai atent decât de obicei şi mai flexibil.

Săgetător
Renunţați la ceva, câştigați altceva. Cam aşa stau lucrurile astăzi şi totul pare să se învârtă în jurul banilor şi a acumulărilor materiale. Sunt şanse de valorizare a unor resurse interioare şi abilităţi personale, astfel încât să vă creşteți veniturile sau să faceți investiţii profitabile. E momentul să profitaţi de această conjunctură astrală pentru a vă consolida fundaţia financiară.

Capricorn
Sunteți într-un moment de reevaluare a drumului personal şi al aspiraţiilor. În mod sigur, schimbări de destin fundamentale se petrec în această perioadă, chiar dacă acum par insesizabile. De fapt, fiecare gând, intenţie, cuvânt şi acţiune contribuie la această nouă traiectorie şi la definirea unor noi obiective pe termen lung. E esenţial să vă documentați, să cercetați şi să observați cu atenţie tot ce se petrece în jur.

Vărsător
Această zi e precum o oglindă în care să priviți în profunzime, o oglindă a conştiinţei. Dacă sunteți atent la detalii şi aveți curajul să puneți întrebări tranşante şi directe, aveți ocazia să eliberați nişte blocaje în care ați persistat poate chiar ani de zile. Chirurgie cu laser pe subconştient, cam aşa s-ar traduce energia pe care o simțiți în aceste zile.

Peşti
Aveți ocazia, pe de o parte, să vedeți ce nu funcţionează în anumite relaţii şi proiecte care le implică pe acestea, iar pe de altă parte, energia zilei vă ajută să creați conexiuni mai profunde cu unii apropiaţi. De fapt, aveți posibilitatea şi deschiderea să vedeți ceva ce nu ați văzut până acum şi să înţelegeți totul dintr-o perspectivă mult mai profundă şi spirituală, de ce nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS