22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi importantă pentru că veți obţine concluzii deosebite în ceea ce priveşte desfăşurarea relaţiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel că ar fi bine să evitați discuţiile şi deciziile majore. Relaţiile cu străinătatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifica de acum încolo, pentru că într-un anume fel vă vor înşela încrederea.

Taur
Capitolul financiar marchează un final de etapă. Vă achitați nişte datorii, rezolvați chestiuni financiare comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Este un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor şi relaţiilor în care sunteți implicat.

Gemeni
Energia zilei vă oferă imbolduri de a opera ajustările necesare în relaţiile parteneriale. Se pare că veți lua hotărâri ferme atât în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, cât şi relaţiile profesionale. Aveți senzaţia că vi se ridică un val de pe ochi şi percepeți totul prin alte simţuri decât cele obişnuite lumii fizice.

Rac
Ar fi minunat să vă luați liber şi să vă ocupați doar de activităţi uşoare, plăcute sufletului. Este posibil să vă simţiți obosit, ba chiar să vă necăjească unele afecţiuni vechi. Pe cât posibil, oblojiți-vă singur şi evitați consultaţiile şi analizele medicale. În sfera muncii este agitaţie, fiind nevoie să lucrați mai mult singur.

Leu
Sunteți focalizat mai mult pe relaţiile cu ceilalţi şi pe activitățile socio-profesionale și s-ar putea să primiți reproşuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acordați atenţie sporită relaţiilor sentimentale, deoarece se pot încinge mult spiritele în plan amoros. Există şi varianta să se finalizeze o relaţie de iubire veche.

Fecioară
Eforturile vă sunt atrase atât de segmentul profesional, cât şi de cel familial. Sunt şanse deosebite să finalizați dispute familiale, să faceți demersurile necesare îmbunătăţirii condiţiilor din spaţiul de locuit sau chiar să achiziţionați o casă, un teren sau alte obiecte necesare casei. Opriți-vă din iureşul cotidian şi apropiați-vă mai mult de membrii familiei.

Balanţă
Se întrezăresc multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Tensiunile mentale şi sufleteşti sunt accentuate încă de la primele ore ale zilei. Vorbiți puţin şi feriți-vă de a vă expune intenţiile sau de a emite judecăţi la adresa altora. Pe de altă parte, remarcile celorlalţi, informaţiile în aparenţă banale, păţaniile povestite vă sunt utile în diverse moduri.

Scorpion
Se pot accentua nemulţumirile vizavi de câştigurile pe care le obţineți din activitatea profesională desfăşurată. Aveți şanse deosebite de a studia pe îndelete situaţia din segmentul profesional în care activați. Provocarea momentului constă în a vă şlefui concepţiile vizavi de muncă, plată, colegi.

Săgetător
Sunt momente deosebite pentru a vă gândi pe îndelete la dumneavoastră, la cum ați dori să se desfăşoare viaţa de acum încolo şi de a lua decizii clare în acest sens. Evitați tentaţia de a vă implica în treburi care nu vă privesc sau care vă consumă bani sau bunuri. Aveți succes numai în acele activităţi care vă ajută să vă dezvoltaţi din toate punctele de vedere.

Capricorn
Detaşați-vă de tot, ocupați-vă numai de treburi uşoare şi îngrijiți-vă. Oboseala îşi va spune cuvântul, alături de accentuarea unor afecţiuni vechi. Aveți nevoie să vă schimbați stilul de viaţă, poate chiar şi relaţiile sau activitatea profesională pe care o desfăşurați. În acest sens, vă poate ajuta cu sfaturi şi informaţii deosebite un prieten apropiat.

Vărsător
Zi importantă pentru relaţiile cu prietenii, protectorii şi susţinătorii din segmentul profesional în care activați. Se conturează discuţii vizavi de felul în care fie vă îndepliniți sarcinile de la serviciu, fie legat de modul în care vă raportați la cei care v-au susţinut demersurile profesionale.

Peşti
Se recomandă prudenţă la serviciu, mai ales în relaţiile cu şefii şi cu reprezentanţii oficiali ai unor instituţii cu care trebuie să colaborați astăzi. Primiți reproşuri vizavi de felul în care vă îndepliniți sarcinile de lucru sau vizavi de felul în care gestionați, folosiți banii şi bunurile materiale de la serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS