16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți atras de mister şi necunoscut, de ceea ce vi se refuză cunoașterii. Tocmai de aceea vă lăsați sedus probabil de un partener afectiv care o face pe enigmaticul şi inabordabilul, care nu cedează uşor şi vă provoacă prin sfidare. Aveți distincţie şi rafinament, diplomaţie, calităţi care vă pot furniza un cadou sau o atenţie de ordin financiar.

Taur
Manifestați un comportament contradictoriu, greu de înţeles de către cei apropiaţi. Fie sunteți prea concesiv şi dispus la compromisuri, fie sunteți prea rigid şi rece, în fiecare dintre cazuri căutând doar să dobândiți acceptarea, acordul celorlalţi. Nu reuşiți să ajungeți la un numitor comun în privinţa unei idei rentabile de bani.

Gemeni
Un grad sporit de luciditate şi raţionament rece, puternic cerebral, s-ar putea să vă aducă în situaţia de a aşterne un teren extrem de favorabil investiţiilor şi beneficiilor financiare. E puţin probabil să se întâmple ceva brutal şi neaşteptat care să vă priveze de ceea ce aveți, fie bani sau bunuri.

Rac
Iubirea cu năbădăi poate fi subiect de referinţă azi, căci, în mod absolut inexplicabil, vă vine destul de greu să puneți în acord ceea ce simţiți şi experimentați emoţional cu felul în care acţionați, în care vă exteriorizați. În ciuda faptului că vă încearcă sentimente nobile vă comportaţi cu persoana iubită lipsit de delicateţe sau toleranţă.

Leu
Învăţați ce valoare au singurătatea şi tăcerea, că ele nu sunt altceva decât forme alternative de a trăi. O serie de vanităţi exuberante ori o jenă, o neputinţă vă pot pune într-o situaţie incomodă, mai restrictivă din punct de vedere financiar. Afectiv, puteți face cu generozitate risipă de sentimente fără să vă simţiți folosit ori secătuit de forţă şi energie.

Fecioară
Sunteți destul de ezitant, introvertit şi timorat azi, se poate să nu îndrăzniți să faceți un pas mare, să luați o hotărâre importantă decât dacă sunteți silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşiți să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să decideți singur drumul, ar fi util să ştiți că puteți beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor.

Balanţă
Dați dovadă în viaţa amoroasă de crispare, în ciuda dorinţei de intimitate şi apropiere fizică. De asemenea, s-ar părea că dați dovadă de o psihologie incomodă şi sucită, care poate complica situaţia relaţională, ori de o sensibilitate exacerbată şi impulsivităţi ce scandalizează.

Scorpion
Aveți o fire mai contemplativă, simţiți că duceți o viaţă în care sunteți mai degrabă spectator şi nu actor. Nu vă place să interveniți în mersul lucrurilor, nu vreți să vă croiți benevol drum de unul singur, preferați să vă lăsați dus de împrejurări. Din punct de vedere financiar, aveți tendinţa de a epata şi impresiona, de a afişa un tip de huzur şi belşug personal care să nu corespundă realităţii.

Săgetător
Dorința de a aduce unele modificări în casă, repararea unor lucruri ce s-au stricat, combinată cu vizita anunțată a unor persoane importante, vă face sa achiziționați unele obiecte care nu își au rostul. Dacă tot vă apucați de cumpărături, încercați să cumpărați ceva ce vă va fi de folos.

Capricorn
Aveți posibilitatea să cunoașteți o persoană nouă, dar dintr-un motiv doar de dumneavoastră știut, nu veți avea dispoziția necesară pentru asta. Din cauza stării de agitație veți da impresie greșită persoanelor din jur. Ar fi recomandat să vă mai gândiți la acțiunile personale. Cine știe, poate că aveți destul de multe lucruri în comun cu acea persoană.

Vărsător
Poate fi o zi în care să deprindeți gustul remuşcărilor, al întoarcerii la sentimente mai bune şi al iertării. Probabil regretaţi nişte afirmaţii gratuit răutăcioase, făcute la nervi, ori probabil că retrageți o serie de acuze brutale, prin care e posibil să-i fi rănit pe părinţi. În privinţa finanţelor, se pare că nu pierdeți timpul.

Peşti
Simţiți că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, alegeți să dregeți busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să deveniți mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiți în mare măsură persoanelor din preajmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS