10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Când erați tânăr, umanitatea şi generozitatea păreau nelimitate. V-ați simţit foarte implicat în ceea ce îşi doreau ceilalţi şi vroiați să ştiți ce este în neregulă cu ei. Astăzi vă veți putea aminti aceste vise mari şi poate fi timpul să faceți unele dintre acele vise să devină realitate. Ar fi benefic dacă ați putea să vă conectați la munca pe care o faceți zi de zi pentru a putea trăi.

Taur
Puteți să vă creşteți dramatic şansele de câştig prin punerea unor planuri mai vechi în aplicare, deci, încercați să vă dedicați ceva timp pentru a pune în ordine priorităţile pe care le aveți. Gândiți-vă la ceea ce este cel mai bine pentru responsabilităţile comunităţii, dar aveți grijă să terminați şi unele lucruri importante ce au rămas neterminate.

Gemeni
Cu toate că este o zi plină de emoţie, nu vă veți plictisi nici un minut, iar rutina de zi cu zi va fi destul de interesantă. O excursie la un muzeu, magazin de artă sau chiar o cafenea ar fi o modalidate foarte bună de a vă motiva absenţa de la anumite activităţi.

Rac
Din păcate, treceți printr-o perioadă de conflict şi de tensiune în viaţa de familie, în special în cazul în care fraţii sunt adevărata cauză a conflictelor. Este timpul să vă ocupați de aceste probleme odată pentru totdeauna. Ar fi frumos să construiți o nouă relaţie cu ei. Convocați o şedinţă de familie şi încercați să puneți cărţile pe masă.

Leu
Sunteți în stare să faceți tot ceea ce vreți, iar lucrurile vor merge bine pe măsură ce începeți să culegeți roadele deciziilor importante pe care le-ați luat în trecut. Familia este fericită şi sănătoasă, iar succesul vă încurajează să faceți unele planuri de viitor. De asemenea, vă permiteţi să aşteptaţi cu nerăbdare unele zile mai bune pentru dumneavoastră şi partener.

Fecioară
Trebuie să fiți mai spontan şi să vă opriți din a organiza viaţa altor oameni. Veți vedea că nu este atât de greu să lăsați lucrurile să se întâmple la fel. Neaşteptatul are, de asemenea, un farmec mai aparte. Sunteți un sclav al rutinei şi trebuie să vă recăpătaţi încrederea celor din jur. Oamenii vor dori să vadă mai multă originalitate în personalitatea dumneavoastră.

Balanţă
Sunteți muncitor şi vă aşteptaţi ca şi cei din jurul dumneavoastră să fie la fel. Astăzi vă veți dori să aruncați o privire la relaţiile personale şi cele de muncă. Nu vă fie teamă să separați binele de rău şi să le arătaţi celor din jur ce fel de persoană sunteți.

Scorpion
Uitați-vă peste unele erori în orientare sau posibile greşeli ce le-ați întâlnit în zilele trecute. Este posibil să aveți unele probleme de comunicare cu cei din jur, ceea ce vă face să nu fiți atent la ce se spune în jur. Nu vă simțiți frustrat, relaxați-vă şi încercați să vedeți totul ca pe o distracţie. Încercați să fiți observator pentru o zi şi vedeți ce se întâmplă.

Săgetător
În momentul de faţă există o mare cantitate de energie electrică în aer, mai ales în viaţa de acasă. Ignorați acele persoane care încearcă să vă provoace şi nu vă implicați în unele conflicte ce ar putea degenera în unele scandaluri aprinse. Mergeți undeva unde să fiți singur şi încercați să vă reenergizați prin ascultarea adevăratelor dorinţe, sentimente şi instincte.

Capricorn
Dacă oamenii spun că sunteți încăpăţânat când de fapt sunteți doar hotărât, lăsați-i să vorbească şi faceți în continuare ceea ce faceți de obicei. Cu toate acestea, atunci când credeți că sunteți determinat să fiți încăpăţânat veți dori să ascultaţi şi părerile celorlalţi. Ei nu vă vor spune să vă calmați pentru că sunt geloşi, ci fiindcă chiar le pasă de dumneavoastră.

Vărsător
Este timpul să vă confruntaţi cu anumite lucruri pe care le-ați negat de ceva timp. Aveți timp destul pentru a găsi răspunsurile la întrebări aşa că puteți încerca să vă relaxați. Nu sunteți primul care trebuie să se ocupe de problemele vechi şi nu vă temeți deoarece nu vor fi aşa de ruşinoase precum credeți. Încercați să fiți mândru de persoanele care vă sunt alături deoarece ele vă vor susţine mereu când aveți probleme.

Peşti
Vă sperie faptul că viaţa vă alunecă printre degete şi nu o puteți încetini. Dar nu viaţa vă joacă feste. Vă simţiți lăsat pe dinafară, dar nu vă faceți griji deoarece sunteți plin de energie. Încercați să credeți că acest sentiment de gol este ca un fel de purificare sau aveți nevoie de o adevărată pauză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS