12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu vă simţiți tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jur vă influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ați putea scăpa de anturajul nefast în care ați nimerit, sunt şanse să salvați multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativiști, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Taur
Sunteți într-o pasă bună, mai tonic și mai optimist ca de obicei. Parcă ați fi la un început de drum într-o relație promițătoare, pentru că aveți în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieșind proiecte deosebite. Aveți contacte frecvente și importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru carieră, deci fiți atent la impresia pe care o lăsați.

Gemeni
Nu puneți la suflet contradic-țiile care se încing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoană, ci doar dispute pentru supremație sau lupte pentru obținerea unei poziții superioare. Lăsați nervii deoparte, nu apelați la agresivitate, ci doar la ambiție, pentru că așa veți putea obține poziția supremă în concurs. Aveți toate șansele să ieșiți primul în confruntarea de forțe, dacă țineți sub control agresivitatea verbală sau graba.

Rac
Nu vă lăsați influențat de cei mai tineri sau mai neexperimentați, care tratează cu multă superficialitate evenimentul ce se apropie cu pași repezi. Chiar dacă vă place să glumiți, nu ignorați eventualele riscuri sau probleme. Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, și, când vă veți confrunta cu adevărata față a lucrurilor, vă veți da seama cât de naiv ați fost.

Leu
Jucați-vă mai mult cu lucrurile serioase, pentru că nu chiar totul trebuie privit cu sobrietate. Sunt situații care ar merita o atitudine mai inocentă, mai jucăușă, pentru că nu tot ce se petrece acum în jur are o notă gravă. Cu simțul umorului și cu un dram de ironie sau autoironie în glas, ați putea trece mult mai ușor peste o chestiune care, altădată, v-ar fi scos din sărite, dar acum vă dați seama că nu merită să vă stricați buna dispoziție.

Fecioară
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit și neconstructiv în care lucrați. Aveți alături doar colegi negativiști, nepricepuți, nemulțumiți, plângăcioși, persoane care văd numai pericole la tot pasul. Ei vă trag permanent înapoi cu teama de a nu greși, cu refuzuri încăpățânate, cu critici mai mult sau mai puțin meritate.

Balanţă
Nu vă așteptați ca toată lumea să fie de acord cu dumneavoastră, deoarece ideile pe care le exprimați nu sunt ușor de acceptat, nici la îndemâna oricui. Poate sunteți mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care vă ascultă și nu pot înțelege clar ce spuneți. Nu vă lăsați însă doborât de refuzul sau dezinteresul celor prea învechiți ca să accepte noul, pentru că va veni o zi când toți vor considera absolut firești ideile dumneavoastră de acum.

Scorpion
Aveți ocazia să treceți printr-un loc de care vă leagă amintiri foarte plăcute și de care vă era dor. Poate e o călătorie peste hotare spre care vă îndreptați și care repetă un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ați visat mereu să-l refaceți cândva. Nu vă atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localități în care se află oameni dragi sau care v-au generat cu mult timp în urmă emoții și trăiri unice.

Săgetător
Visul cel mare prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce vă motivează la maximum! Trageți tare, faceți pași mari spre împlinirea lui și, cât timp depinde numai de eforturile personale, sunteți capabil de adevărate minuni. Aveți toate motivele de satisfacție când vedeți cum înaintează planurile. Trageți tare, pentru că merită eforturile, căci ținta cea mai înaltă este aproape!

Capricorn
Atmosfera este veselă pentru că există un motiv de sărbătorit, dar nu vă puteți integra acestei bune dispoziții. Sunteți cu gândul la cu totul alte probleme, deși nu ar merita să le acordați atâta atenție. Ceilalți vă invită să vă alăturați veseliei colective, dar faceți opinie separată, pentru că sunteți de părere că nu e momentul să vă distrați când aveți atâtea pe cap. Faceți un efort să terminați repede aceste chestiuni ca să mai rămână vreme și pentru divertisment alături de prieteni.

Vărsător
Aveți mare grijă la deciziile categorice pe care sunteți gata să le luați. S-ar putea să fie niște alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, vă vor pune într-o situație dificilă. Fiți prudent când spuneți da sau nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul dumneavoastră. Dacă e un refuz, făceți-l să nu sune ca o ușă trântită în nas.

Peşti
Aveți încredere în bunul mers al acțiunii în care sunteți implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le puteți compara oricând cu situații din trecut pe care le-ați depășit la fel de bine, pentru că au ceva în comun. Această raportare la modul în care ați rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructivă, pentru că vă arată că puteți, că orice problemă are o soluție, și ajunge doar să repetați rețetele de succes de odinioară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS