27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
După zile în șir în care ați experimentat tot felul de emoții la extreme și ați avut sentimentul că pedalați în gol, acum vă revine inima la loc și reușiți să priviți totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu vă aduce bucuria și optimismul pierdute, vă amintește că aveți puterea de a crea și, mai ales, vă amintește să iubiți.

Taur
Încă nu vă e foarte clară direcția pe care să o îmbrățișați inclusiv în plan amoros și creativ, însă ziua aceasta are o energie care vă poate revigora și vă poate schimba percepția asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a vă retrage în mediul familial sau a acorda atenție în special confortului din cămin.

Gemeni
Atenție la ideile, veștile, mesajele, inspirația primită astăzi. Luna în Leu activează zona mentalului și comunicării, inspirându-vă și aducându-vă idei originale, nonconformiste. Conversațiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care vă intră în viață sunt mană cerească.

Rac
Luna se află în Leu, activând zona banilor și a resurselor materiale. Puteți avea parte de surprize frumoase în acest segment de viață, prin apariția unor oportunități neașteptate de câștig și deschiderea unor culoare benefice în carieră. Fiți pregătit să faceți alegeri nonconformiste, atipice, bazându-vă pe inspirație și intuiție.

Leu
V-ați cam perpelit, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări și surprize care v-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să vă repliați, să vă amintiți de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou. Vă ridicați deasupra plângerilor și judecăților, plimbându-vă într-o lume a ideilor, posibilităților, dorințelor, creativității, încrederii.

Fecioară
Pe fondul agitației și a experiențelor copleșitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conține o energie care, fără să știți cum, vă ajută să vă echilibrați emoțional. Pot veni informații îmbucurătoare către dumneavoastră, puteți fi susținut din umbră sau pur și simplu perspectiva asupra prezentului devine mai luminoasă ca urmare a schimbării unor convingeri.

Balanţă
Deși în multe privințe vă simțiți legat de mâini și de picioare, iar nivelul de energie nu este cel mai ridicat, reușiți să vedeți partea plină a paharului cu mai multă ușurință. Luna în Leu activează zona prieteniilor și a relațiilor sociale, aspectele sunt frumoase, semn că vă puteți bucura de inspirație prin prieteni și de susținerea lor în legătură cu un proiect.

Scorpion
Se ivesc oportunități profesionale noi la orizont, așa că tot ce aveți de făcut este să le primiți și să le folosiți. Nu refuzați ceea ce apare, din principiu, ci luați în calcul orice posibilitate. E timpul să deveniți ceva mai flexibil în gândire și să dați drumul unor principii rigide sau unor așteptări care vă limitează.

Săgetător
Astăzi rezolvați ușor lucruri pentru care până acum ați depus mult efort în zadar. Aveți trecere în fața unor persoane oficiale, la instituții de stat, deci dacă aveți de rezolvat astfel de situații, această zi este numai bună. Apoi, e posibil să primiți o veste bună pe care nici nu mai sperați să o primiți sau nimeriți într-un context favorabil și norocos.

Capricorn
Contextul astral vă susține în toate chestiunile financiare, în ceea ce privește unele plăți, taxe, impozite sau împărțiri de bunuri/bani cu asociați/parteneri. Șansa pare să fie de partea dumneavoastră și, într-un fel sau altul, ieșiți în avantaj. În plus, beneficiați de favoruri, uși deschise, daruri și câștiguri facile.

Vărsător
Recunoașterea de care vă bucurați astăzi vă aduce un plus de imagine, credibilitate și oportunități de afirmare. Dacă reușiți să păstrați proporțiile și să nu vă umflați prea tare în pene, puteți să vă bucurați de succes în ceea ce privește un parteneriat nou, o asociere, o colaborare. Fiți deschis propunerilor primite și aveți încredere în ideile noi care vă vin.

Peşti
Zona muncii și a sănătății este energizată, astfel că vă puteți bucura de întorsături favorabile ale unor situații și de o creștere a vitalității cum n-ați mai simțit demult. Astăzi, creativitatea este la cote înalte și vă ajută să inovați sau să inventați ceva, să îmbunătățiți rezultatele în proiectele profesionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS