17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Deşi urmați numai căile juste pentru a duce la îndeplinire sarcinile asumate, alţii îşi bagă coada şi strică tot. Nu aveți nici o vină, ceilalţi sunt capul răutăţilor, dar reuşesc să vă ascundă atât de bine faptele necinstite, încât vina cade pe umerii dumneavoastră. Luptați pentru a demonstra adevărul, nu acceptați pedepse pe care nu le meritaţi, spuneți tot, cu argumente şi dovezi incontestabile.

Taur
Sunteți într-o pasă bună ce vă avantajează, mai tonic decât de obicei. Parcă ați fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că aveți în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ, jucând rol de „hei-rup“ în cazul unei situaţii în care dați semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite.

Gemeni
Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Arătaţi clar că e doar o ironie, şi nicidecum un atac la persoană, altfel vă puteți trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalaţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveți ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului

Rac
Lucrați pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva și cel mai bine ar fi să nu le combinați, să nu adunați mere cu pere, ci să vă apucați de unul din planuri, să-l duceți la îndeplinire, şi abia după aceea să vă gândiți la celălalt. Lucrând pe două fronturi riscați să le stricați pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea vă puteți concentra să faceți mai multe deodată.

Leu
Banii se adună greu, dar nu sunteți atât de dispus să-i scoateţi din portofel, ci vă informați foarte atent dacă e momentul unei investiţii acum sau nu. Căutaţi preţuri în mai multe părţi, aşteptaţi mai multe oferte, calculați fiecare bănuţ cu atenţie, pentru că nu vreți să dați banii la primul impuls. E o atitudine foarte bună, pentru că aşa nu riscați să faceți greşeli şi să regretaţi mai apoi.

Fecioară
În sfârşit apare soarele şi pe strada dumneavoastră, e o zi frumoasă, fără ca vreun nor să strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordați o atitudine copilărească, iar asta îl face pe partener să se simtă mai important și mai iubit.

Balanţă
Veştile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator, pentru că aveți şansa de a participa la o activitate colectivă alături de oameni pe care îi apreciați. Începeți ceva nou, ceva ce vă entuziasmează la maximum, de aceea vă apucați de treabă cu un chef fantastic, motivat de ambiţia celor din jur. Încercați să păstrați acest tonus cât mai mult timp de acum încolo.

Scorpion
Trebuie să vă eliberați de anturajul nefast în care nimeriți azi. Vă acaparează problemele, lipsurile, bolile, supărările și nu aveți deloc aceleaşi preocupări ca aceştia, de aceea e absolut necesar să vă rupeți de astfel de medii apăsătoare. Poate au nevoie de ajutor, aşa o fi, dar nu trebuie să preluați pe umeri toate necazurile acestora.

Săgetător
Este o perioadă bună în plan financiar, v-ați putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Vă permiteţi nişte cumpărături pe care vi le doriți de multă vreme, poate o investiţie în imaginea publică. Veți primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse ca bugetul să se îmbunătăţească simţitor.

Capricorn
Trebuie să vă aplecați asupra unor lucruri aparent mărunte, dar de care trebuia să vă ocupați. Nu le puteți amâna la nesfârşit, iar azi aveți starea necesară pentru a vă putea concentra eficient şi a şterge dintr-o lovitură mai multe puncte de pe ordinea de zi. Dacă le considerați neimportante şi azi, şi mâine, se vor acumula și vă vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri.

Vărsător
Aveți o discuţie prin intermediul căreia aflați o mulţime de informaţii mai puţin cunoscute, dar cel care vă face marile destăinuiri vă cere să păstrați secretul asupra celor aflate. Vă este foarte greu să nu mai spuneți la nimeni, mai ales că sunt ştiri cu un impact emoţional maxim. Practic, celălalt vă pasează tot greul acestui secret, eliberându-vă de povară, dar acum sunteți în cea mai dificilă postură.

Peşti
Nu vă aşteptați ca cei cu care vorbiți azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbiți despre vreme sau despre reţete culinare, descoperiți o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a face noi prieteni. Coborâți ştacheta discuţiilor pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretindeți să le ridicați la un nivel de elită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS