24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi în care ar trebui să fiți cât mai restras şi discret în peisajul cotidian. Organismul vă este obosit şi se pot accentua afecţiunile legate de picioare şi aparat digestiv. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că foarte uşor se pot produce erori de diagnostic şi tratament. Odihniți-vă şi lăsați grijile deoparte.

Taur
Sunt posibile discuţii aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu de mult vă proteja şi vă susţinea în demersurile profesionale. Emotivitatea şi subiectivitatea sunt la cote înalte, de aceea fiți prudent. Evitați promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel.

Gemeni
Mare zarvă astăzi în relaţiile profesionale. Sunt posibile discuţii interesante cu un şef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activați sau vă doriți să activați. Atenţie, una se gândeşte, alta se spune şi alta se doreşte de la dumneavoastră. Vorbiți puţin, ascultați mai mult şi lăsați trasarea planurilor profesionale pentru altă zi.

Rac
Astăzi vă aflați într-o baie de idei, veşti, potenţiale relaţii şi posibilităţi de evoluţie. În orice caz, fiți atent la mesaje şi la semnele care sunt peste tot. Întâlnirile sunt importante, discuţiile care au loc merită să fie luate de bune, totuşi luați în calcul şi o marjă de răzgândire/reconfigurare în zilele următoare. Atenţie la imaginea publică!

Leu
Se pune problema banilor şi a bunurilor pe care le deţineți în comun cu alţii. Este nevoie să împărţiți tot ce aveți sau ce câştigați din colaborări, dacă doriți să aveți succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găsiți un echilibru între dorinţele dumneavoastră, putinţa de a câştiga mai mulţi bani şi relaţiile cu ceilalţi.

Fecioară
Partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii vă provoacă serios la discuţii nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulţumirile la cote mari şi de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să ascultaţi atent ce vă spun ceilalţi şi să vorbiți puţin, dar la obiect.

Balanţă
Aveți parte de multă agitaţie la serviciu. Cu greu puteți desluşi ce se petrece în acest segment de viaţă. Munciți corect, sunteți dornic de colaborare, însă ceilalţi parcă nu vă aud şi nu vă văd. Organismul vă este obosit şi se pot accentua afecţiuni deosebite ale picioarelor şi aparatului digestiv. Dozați-vă eforturile şi ocupați-vă strict de îndatoririle personale.

Scorpion
Persoana iubită şi copiii vă dau multe şi mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă veți constata că este de fapt un dialog al surzilor. Detaşați-vă de latura afectivă a vieţii dumneavoastră, deoarece confuzia şi subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine ocupați-vă de un hobby sau faceți ceva ce vă place.

Săgetător
Astăzi va trebui să stați de vorbă cu membrii familiei şi să vă ocupați de treburile gospodăreşti. Cu toate că discuţiile vor rămâne fără un final clar, totuşi reţineți ce vi se spune şi gândiți-vă în taină la subiectele abordate. Evitați deciziile majore sau planurile măreţe legate de lărgirea patrimoniului familial.

Capricorn
S-ar putea să plecați la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordați atenţie detaliilor, pentru că există iz de tensiuni şi neînţelegeri majore. Gândirea şi comunicarea vă sunt umbrite. Dacă studiați sau învățați pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, pe cât posibil, să le amânați pentru o altă perioadă mai favorabilă.

Vărsător
Preocupările legate de veniturile din munca desfăşurată zilnic ating astăzi cote mari. Sunteți nemulţumit, pentru că, de fapt, nu înţelegeți ce se petrece în sectorul financiar. Traversați o perioadă confuză, în care iluzia câştigurilor uşoare vă poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Munciți corect, însă aveți grijă şi dozați-vă eforturile.

Peşti
Foarte multe toane aveți astăzi. Ba aveți chef de tot şi toate, ba vă răzgândiți. Recomandabil este să vă canalizați energia către plimbări în aer liber, exerciţii fizice uşoare sau către hoinărit prin magazine, însă fără să cheltuiți prea mulţi bani. Relaţiile cu ceilalţi sunt deficitare. Relaxați-vă și detaşați-vă de problemele celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS