13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți în plină ascensiune profesională, iar această zi va fi mai plină că oricând. Chiar dacă ați obosit, nu abandonați acum traseul pe care ați pornit. Este un moment bun pentru a vă implica în proiecte colective, astfel munca pe care o veți depune va deveni mai uşoară şi mai plăcută.

Taur
Banii nu sunt o problemă, dar chiar şi aşa veştile bune continuă să apară şi în aceste zile. Aveți toate şansele să primiți o promovare care vă va schimba statutul, dar şi conturile bancare. Încercați să nu vă faceți prea multe iluzii totuşi, pentru că puteți trece oricând de la bine la rău fără să puteți face ceva în această privinţă.

Gemeni
Este o zi bună pentru a încerca să vă perfecţionați şi să vă îmbogăţiți cunoştinţele şi în alte domenii. Nu strică niciodată mai multe informaţii şi acest lucru vi se va demonstra în viitorul apropiat. Banii sunt suficienţi pentru nevoile personale, însă luptaţi pentru a câştiga mai mult.

Rac
Banii pot fi subiect de discuţie în familie, însă nu o duceți atât de rău precum vreți să pară. Chiar dacă ambiţiile sunt mari, trebuie să aveți grijă să nu îi neglijați pe cei dragi din dorinţa de a câştiga tot mai mult. Mulţumiți-vă cu ceea ce aveți şi încercați să le împăcați pe toate aşa cum ați reuşit şi până acum. Orice plan măreţ trebuie discutat cu partenerul.

Leu
Dacă sunteți implicat într-o afacere sau lucrați într-un grup, atunci trebuie să ştiți să vă respectaţi partenerii aşa cum o fac şi ei. Chiar dacă ştiți că ați muncit mai mult decât ei, nu puteți susține că fără ajutorul lor ați fi putut ajunge aici. Câştigați brusc mulţi bani de care ați face bine să vă bucuraţi împreună, nu doar de unul singur!

Fecioară
Nu duceți lipsă de bani şi vă descurcați destul de bine cu ceea ce câştigați, însă tot aveți nemulţumiri şi temeri. Chiar dacă unele dintre ele sunt justificate şi simţiți că nu aveți o anumită stabilitate profesională, e momentul să vă calmați şi să trăiți clipa fără să vă mai gândiți atât de mult la viitor.

Balanţă
Ţelurile sunt măreţe şi aveți de gând să profitaţi de orice oportunitate pentru a câştiga mai mulţi bani. Chiar dacă ați vrea să faceți multe, nu uitați că unele decizii nu trebuie să le luați singur. Consultați-vă cu partenerul de viaţă ori de câte ori apare şansa de a face o schimbare majoră pe plan profesional ori financiar.

Scorpion
Un eveniment neaşteptat vă va relaxa atât pe dumneavoastră, cât şi pe partener. Cum traversați zile mai lejere, ați putea să planificați diverse activităţi interactive, distractive şi inedite care ar putea să alunge monotonia din cuplu. Încercați alături de partener să socializaţi mai mult cu prietenii voştri comuni şi să ieşiţi mai des cu aceştia.

Săgetător
În ciuda eforturilor depuse de a câştiga mai mulţi bani, acest lucru nu se va întâmpla nici în aceste zile. Nu vă lăsați întors din drum de eşecurile pe care le trăiți, ci din contră, impulsionați-vă din ce în ce mai mult şi dați tot ce aveți mai bun. Cu o mai bună organizare şi mai multă implicare veți avea parte de succesul dorit peste câteva luni.

Capricorn
Timpul este prea scurt pentru a face tot ce doriți alături de familie, partener sau prieteni. Din fericire, aceştia vă înţeleg şi ştiu că acum este momentul dumneavoastră de care ați face bine să profitaţi la maximum. Uneori ați putea interpreta greşit înţelegerea pe care v-o oferă, acuzându-i că nu le pasă de ce faceți.

Vărsător
Se anunţă veşti bune pe plan profesional în aceste zile, mai ales dacă preluați iniţiativa mai des la locul de muncă. Faptul că veniți cu un suflu nou vă va propulsa şi veți obţine bile albe din partea superiorilor. Nu este prea departe o avansare, însă nu trebuie să vă concentrați doar pe venirea acelui moment chiar dacă vi-l doriți enorm.

Peşti
Încercați să păstrați apele limpezi la locul de muncă în această zi şi să nu vă certaţi cu şefii sau colegii chiar dacă aveți motive. Faptul că aveți dreptate nu vă dă dreptul să judecați sau să ridicați vocea la cei cu care discutaţi, altfel relaţiile profesionale ar putea fi în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS