24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dialogurile cu şefii sunt tensionate. Posibil să fiți tras la răspundere pe teme profesionale mai vechi. Recomandabil este să vă pregătiți bine pentru orice confruntare oficială, deoarece aveți şanse mari să rezolvați totul în favoarea dumneavoastră. Însă, nu uitați că tot ceea ce se petrece în sfera socio-profesională vă propulsează, mai devreme sau mai târziu, pe cu totul alte coordonate de imagine publică şi chiar de lucru.

Taur
Demersurile socio-profesionale pot întâmpina dificultăţi. Fie că este vorba de sarcinile de lucru de la serviciu, fie că este vorba de relaţiile cu persoanele aflate în străinătate, parcă totul este răsturnat şi greu de înţeles. Stabiliți-vă clar priorităţile, dar nu vorbiți prea mult cu alţii despre asta. Este posibil ca şefii să vă facă reproşuri vizavi de prestaţia la serviciu, din ultima vreme.

Gemeni
Ziua este favorabilă achitării datoriilor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Posibilităţile de câştig de la şi prin alţii sunt, deocamdată, fluctuante. Se pare că trebuie să cheltuiți mai mult pe trebuinţele rudelor, partenerului de viaţă sau colaboratorilor profesionali. Rezumați-vă la strictul necesar şi nu-i lăsați pe alţii să profite de pe urma agoniselii făcute.

Rac
Este bine să nu puneți baza astăzi pe aspectele parteneriale care se vor vehicula. Posibil ca partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali să vă adreseze tot felul de reproşuri, mai mult sau mai puţin fondate. Important este să aveți în vedere faptul că schimbările necesare în aceste tipuri de relaţii sunt necesare şi stringente. Gândiți-vă pe îndelete ce persoane mai păstrați în jur.

Leu
Schimbările care se întrezăresc la serviciu vă vor impulsiona să vă gândiți serios la viitorul carierei profesionale. Bine ar fi să observați atent ce se petrece în sfera muncii, dar să lăsați luarea deciziilor sau acţionarea propriu-zisă pentru următoarele zile. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar trebui să vă feriți de provocările colegilor sau şefilor.

Fecioară
Minunat ar fi să vă ocupați de un hobby sau pur şi simplu să vă întâlniți cu prietenii la o şuetă. Gândurile vă zboară către mări şi ţări, fiind mai greu să vă concentrați pe treburile de la serviciu sau pe chestiuni personale serioase. După-amiază veți fi nevoit să rezolvați totuşi diverse sarcini de serviciu. Fiți prudent, întrucât, atât colegii, cât şi şefii se bazează doar pe dumneavoastră.

Balanţă
O zi bună pentru a discuta cu membrii familiei despre chestiuni băneşti, de genul achitarea unor facturi şi taxe care privesc toată familia. Este posibil să apară multe contraziceri în privinţa banilor şi bunurilor folosite şi administrate de toţi membrii familiei. Pentru că subiectivismul şi emotivitatea sunt accentuate, recomandabil este să nu puneți la suflet remarcile celorlalţi.

Scorpion
Tot ce ţine de comunicare, transmiterea informaţiilor, înţelegerea mesajelor celorlalţi este viciat. În funcţie de situaţie, cereți ajutorul unor persoane apropiate, de încredere mai ales dacă este vorba de un cadru oficial în care astăzi se vorbeşte sau se scrie mult. Posibil ca unele subiecte discutate în preajmă să vă dea de gândit, însă aşa şi trebuie.

Săgetător
Gândurile şi, în consecinţă, acţiunile sunt îndreptate către bugetul personal de venituri şi cheltuieli. La o primă analiză ați putea fi nemulţumit de situaţia financiară, însă aveți încredere şi răbdare că totul se desfăşoară normal. Totuşi ar fi bine să vă reevaluați necesităţile şi să reduceți zdravăn cheltuielile. În a doua parte a zilei vă veți simţi mult mai bine şi încrezător.

Capricorn
O zi în care sufletul parcurge o gamă variată de trăiri şi sentimente. Vă aflați în plin proces de transformare radicală vizavi de tot ce vă înconjoară şi de aceea reacţionați în felul acesta. Relaxați-vă şi rezervați-vă momente de meditaţie sau pentru a desfăşura activităţi plăcute. Spre seară veți reuşi să depăşiți momentele tensionate şi veți vedea totul cu alţi ochi.

Vărsător
Gândirea pozitivă, însoţirea cu oameni veseli şi optimişti, dialogurile cu terapeuţi sau specialişti în dezvoltare personală sunt cele mai potrivite acţiuni. Stările de spirit sunt fluctuante, existând riscul să vă afundați prea mult în detaliile neimportante şi neplăcute ale vieţii. Cu puţin efort, bunăvoinţă şi încredere că totul este posibil veți depăşi ziua cu brio.

Peşti
Încercaţi să păstraţi apele limpezi la locul de muncă în această zi, şi să nu vă certaţi cu şefii sau colegii chiar dacă aveţi motive. Faptul că aveţi dreptate nu vă dă dreptul să judecaţi sau să ridicaţi vocea la cei cu care discutaţi, altfel relaţiile profesionale ar putea fi în pericol. Cel mai probabil vă puteţi canaliza atenţia către altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS