Horoscop

Autori


Berbec

Dialogurile cu şefii sunt tensionate. Posibil să fiți tras la răspundere pe teme profesionale mai vechi. Recomandabil este să vă pregătiți bine pentru orice confruntare oficială, deoarece aveți şanse mari să rezolvați totul în favoarea dumneavoastră. Însă, nu uitați că tot ceea ce se petrece în sfera socio-profesională vă propulsează, mai devreme sau mai târziu, pe cu totul alte coordonate de imagine publică şi chiar de lucru.

Taur

Demersurile socio-profesionale pot întâmpina dificultăţi. Fie că este vorba de sarcinile de lucru de la serviciu, fie că este vorba de relaţiile cu persoanele aflate în străinătate, parcă totul este răsturnat şi greu de înţeles. Stabiliți-vă clar priorităţile, dar nu vorbiți prea mult cu alţii despre asta. Este posibil ca şefii să vă facă reproşuri vizavi de prestaţia la serviciu, din ultima vreme.

Gemeni

Ziua este favorabilă achitării datoriilor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Posibilităţile de câştig de la şi prin alţii sunt, deocamdată, fluctuante. Se pare că trebuie să cheltuiți mai mult pe trebuinţele rudelor, partenerului de viaţă sau colaboratorilor profesionali. Rezumați-vă la strictul necesar şi nu-i lăsați pe alţii să profite de pe urma agoniselii făcute.

Rac

Este bine să nu puneți baza astăzi pe aspectele parteneriale care se vor vehicula. Posibil ca partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali să vă adreseze tot felul de reproşuri, mai mult sau mai puţin fondate. Important este să aveți în vedere faptul că schimbările necesare în aceste tipuri de relaţii sunt necesare şi stringente. Gândiți-vă pe îndelete ce persoane mai păstrați în jur.

Leu

Schimbările care se întrezăresc la serviciu vă vor impulsiona să vă gândiți serios la viitorul carierei profesionale. Bine ar fi să observați atent ce se petrece în sfera muncii, dar să lăsați luarea deciziilor sau acţionarea propriu-zisă pentru următoarele zile. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar trebui să vă feriți de provocările colegilor sau şefilor.

Fecioară

Minunat ar fi să vă ocupați de un hobby sau pur şi simplu să vă întâlniți cu prietenii la o şuetă. Gândurile vă zboară către mări şi ţări, fiind mai greu să vă concentrați pe treburile de la serviciu sau pe chestiuni personale serioase. După-amiază veți fi nevoit să rezolvați totuşi diverse sarcini de serviciu. Fiți prudent, întrucât, atât colegii, cât şi şefii se bazează doar pe dumneavoastră.

Balanţă


O zi bună pentru a discuta cu membrii familiei despre chestiuni băneşti, de genul achitarea unor facturi şi taxe care privesc toată familia. Este posibil să apară multe contraziceri în privinţa banilor şi bunurilor folosite şi administrate de toţi membrii familiei. Pentru că subiectivismul şi emotivitatea sunt accentuate, recomandabil este să nu puneți la suflet remarcile celorlalţi.

Scorpion

Tot ce ţine de comunicare, transmiterea informaţiilor, înţelegerea mesajelor celorlalţi este viciat. În funcţie de situaţie, cereți ajutorul unor persoane apropiate, de încredere mai ales dacă este vorba de un cadru oficial în care astăzi se vorbeşte sau se scrie mult. Posibil ca unele subiecte discutate în preajmă să vă dea de gândit, însă aşa şi trebuie.

Săgetător

Gândurile şi, în consecinţă, acţiunile sunt îndreptate către bugetul personal de venituri şi cheltuieli. La o primă analiză ați putea fi nemulţumit de situaţia financiară, însă aveți încredere şi răbdare că totul se desfăşoară normal. Totuşi ar fi bine să vă reevaluați necesităţile şi să reduceți zdravăn cheltuielile. În a doua parte a zilei vă veți simţi mult mai bine şi încrezător.

Capricorn

O zi în care sufletul parcurge o gamă variată de trăiri şi sentimente. Vă aflați în plin proces de transformare radicală vizavi de tot ce vă înconjoară şi de aceea reacţionați în felul acesta. Relaxați-vă şi rezervați-vă momente de meditaţie sau pentru a desfăşura activităţi plăcute. Spre seară veți reuşi să depăşiți momentele tensionate şi veți vedea totul cu alţi ochi.

Vărsător

Gândirea pozitivă, însoţirea cu oameni veseli şi optimişti, dialogurile cu terapeuţi sau specialişti în dezvoltare personală sunt cele mai potrivite acţiuni. Stările de spirit sunt fluctuante, existând riscul să vă afundați prea mult în detaliile neimportante şi neplăcute ale vieţii. Cu puţin efort, bunăvoinţă şi încredere că totul este posibil veți depăşi ziua cu brio.

Peşti

Încercaţi să păstraţi apele limpezi la locul de muncă în această zi, şi să nu vă certaţi cu şefii sau colegii chiar dacă aveţi motive. Faptul că aveţi dreptate nu vă dă dreptul să judecaţi sau să ridicaţi vocea la cei cu care discutaţi, altfel relaţiile profesionale ar putea fi în pericol. Cel mai probabil vă puteţi canaliza atenţia către altceva.Comenteaza acum

Alte stiri

20 martie 2018

Horoscop

Berbec E o perioadă favorabilă în plan profesional, care vă motivează să munciţi cu elan şi hotărâre. Ar fi bine să aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, fiindcă riscaţi să ajungeţi la epuizare. Trebuie să vă menajaţi, să vă relaxaţi
15 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Temperaţi-vă spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile ...

Sumarul ediției de vineri, 27 ianuarie 2017

Actualitate

» Fermierii pot avea propriile abatoare
» Preşedinţia îl contrazice pe Grindeanu: Guvernul Cioloş a trimis proiectul de buget la CSAT cu trei zile înaintea şedinţei
» Proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII, în consultarea specialiștilor și practicienilor
» Guvern: Angajatorii pot încadra, în acest an, 5.500 de cetăţeni străini nou-admiși pe piața forței de muncă
» Merkel, discuţie cu Iohannis despre justiţie
» Ministerul Finanțelor propune un plafon în scădere la 2,5 miliarde lei pentru “Prima casă”, în 2017
» Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza blocajelor rutiere instituite de fermierii greci
» Ambasador SUA la ONU: Washingtonul va “nota” şi va lua măsuri contra ţărilor care nu oferă susţinere
» Guvernul amână adoptarea bugetului până marţi
» Iohannis a convocat CSAT pentru marţi pentru avizarea proiectului de buget
» Surse: Guvernul amână începerea şedinţei. Se aşteaptă acordul lui Iohannis pe bugetele instituţiilor de siguranţă naţională
» ONU reafirmă că tortura este ilegală însă evita să îl critice pe Trump pentru remarcile privind “utilitatea” ei
» Rujeola a mai facut o victimă în România
» Voiculescu: Din cele 5 vaccinuri obligatorii, exista, în decembrie, un stoc suficient pentru trei dintre ele
» Noul proiect de buget pe 2017, publicat de Ministerul Finanţelor. Şedinţa de guvern, amânată mai multe ore
» Ministerul Public dezminte: Nu există un protocol de colaborare SRI-DNA şi nici Coldea/Kovesi. Nu există echipe mixte SRI-DNA
» UE impune noi taxe pentru importurile de oțel din China
» Dosarul Liei Olguţa Vasilescu, întors la DNA
» Ministerul Finanţelor a tăiat la jumătate garanţiile de stat pentru programul Prima Maşină
» Bugetul SRI, tăiat cu 10%, banii pentru Cotroceni – reduși cu 15%
» Incendii masive de vegetație în Chile

Publireportaj

» CJ Gorj reabilitează şi extinde Biblioteca Judeţeană „Christian Tell“

Local

» Oficial, doar patru femei abuzate fizic
» Patru persoane în adăpostul pentru victimele violenței în familie
» Fuziune neașteptată între colegiile Agricol și Economic din Slatina
» Gripa a omorât primul pacient în Olt
» Patru companii sunt interesate să cumpere Oltchim
» Vâlcea: Protest spontan al grefierilor
» Olt: Cercetat după ce a prejudiciat statul cu 1,5 milioane de lei

Dolj

» Povestea unei femei abuzate timp de 13 ani
» Bărbat rănit grav într-un accident rutier la Teasc
» Craiovenii din Lăpuș au rămas în frig
» Întreruperi energie electrică de luni
» Noi proteste împotriva amnistiei şi graţierii anunţate duminică la Craiova, Bucureşti şi în alte 15 oraşe din ţară
» Craiova: Lucrările la conducta de agent termic din cartierul Lăpuş-Argeş s-au încheiat
» Craiova: Limita pentru pensionarii care vor primi abonamente RAT gratuite creşte de la 1000 lei la 1100 lei de la 1 februarie, respectiv la 1200 de lei de la 1 iulie
» Accident grav în localitatea Teasc
» Craiova: Prins conducând un autoturism neînmatriculat

Gorj

» Două centre pentru victimele violenţei domestice, la Târgu Jiu
» Recco, Roni şi Yukan’na vor primi brevete de salvatori montani
» Şef nou la Poliţia Municipiului Târgu Jiu

Mehedinţi

» Locuri de muncă vacante în Mehedinţi

Sport

» Dinamo – Craiova, derbiul suferindelor
» Cupa AJF Dolj se apropie de final
» CSO Filiași și ACS Podari, în teste
» „GP“ pregătește noi mutări la Craiova și Viitorul

Sanatate

» Aparat vital pentru Secția de Ginecologie, donat de compania Hella

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Povestea tristă a Transfăgărăşanului, „drumul dintre nori“

Top