17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin"Never let go" a compozitorului craiovean Vali Rotari, la preselecţia Eurovision 2017

„Never let go” a compozitorului craiovean Vali Rotari, la preselecţia Eurovision 2017

1798278_10153868248305298_1842595357_n Hellen_NeverLetGo
Compozitorul craiovean Vali Rotari, liderul formaţiei Foişorul de Foc (ex. magazinul de Muzică, Mircea Rusu Band şi Axa Project), alături de Hellen, au compus un superb cântec  de o sensibilitate rară care se intitulează „Never let go”, cu care participă la concursul internațional de muzică Eurovision 2017.
Povestea acestui cântec este simplă. Aceşti doi muzicieni s-au cunoscut la studiourile Black Box Music Production, în Bucureşti, acolo unde Vali îşi desfăşoară activitatea de producător muzical. După câteva sesiuni de înregistrări cei doi au realizat că împărtăşesc aceleaşi gusturi muzicale, aceleaşi trăiri şi în scurt timp s-a creat o coeziune indistructibilă. Au hotărât să lucreze împreună, şi să compuna ceea ce le place, ceea ce simt ca ar putea transmite marelui public meloman, şi să nu facă niciun compromis de la sinceriatea, emoţia şi bucuria care o simt, şi pe care dorec să o împărtăşească celorlalţi.
La scurt timp Hellen, o tânără constanţeancă, pe numele real Raluca Elena Țifrea, s-a integrat şi în proiectul Foişorul de Foc, alături de care a susţinut concerte în ţară şi a început să imprime pentru noul album al band-ului, care va apărea la sfârşitul anului.
„Pentru mine, muzica este sunetul sentimentelor şi al trăirilor fiecaruia dintre noi. Am ales sa concurez cu ceva care mă reprezinta 1000% şi să ofer oamenilor un altfel de peisaj, o altfel de viziune şi un sunet diferit. Vreau să mă duc acolo, să mă afirm. Avem o piesă în care am pus fiecare părticică din sufletul meu și din mine și din tot ceea ce reprezintă muzica pentru mine. Așteptări de la Eurovision, am. Ca oricare dintre cei 83 de concurenți, …îmi doresc să reprezint România la Kiev. Eu mă duc acolo să dau tot ce am și tot ce pot, și o să vedem rezultatele,” a spus Hellen.
Le urăm succes maxim şi ne bucurăm că avem un reprezentant craiovean la această etapă naţională, si de ce nu şi la Kiev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS