Horoscop

Autori


Berbec

Tendinţa de a evada în lumea ideilor sau a zonei spirituale se face cu ușurinţă remarcată, neavând prea multă răbdare pentru activităţile mondene. Acest lucru poate fi folosit cu succes doar pentru a filosofa. Totuși, nu încercaţi să ajustaţi realitatea la nevoile emoţionale, mai ales când vă impuneţi o limită greu de atins. Stabiliţi nişte priorități şi luaţi lucrurile pe rând.

Taur

Sunteţi provocat să nu mai luaţi lucrurile de bune şi să acordaţi mai multă atenţie zonei financiare, detaliile făcând diferenţa dintre un plan de afaceri pus la punct şi unul vag. În plus, fiţi atent cu cine sunteţi generos, existând destui care vor să profite. Este posibil să fiţi mai pretenţios în alegerea prietenilor intimi, alegându-i doar pe cei cu care împărtășiţi aceleaşi idealuri.

Gemeni

N-ar strica să vă amintiţi cât de bine stăpâniţi arta comunicării, mai ales în momentele în care nu credeţi că puteţi convinge persoanele din jur. Trebuie doar să nu vă limitaţi la viziuni de ansamblu și să câștigaţi încrederea potenţialilor parteneri prin proiecte clare, bine structurate. Prioritizați-vă interesele și fiţi atent la tendința de a deveni combativ când nu e cazul.

Rac

Predispoziția de a intra în dispute la locul de muncă, precum și prea puţină răbdare pentru a urma un program de rutină recomandă o concentrare a energiei mai degrabă spre proiecte individuale, în liniștea spațiului personal. Totuși, cum emoțiile par să dirijeze orice acțiune, ar fi indicat să vă faceţi timp pentru relaxare în mijlocul naturii sau pentru o activitate neconectantă.

Leu

Astăzi, ar fi ideal dacă aţi avea mai multă încredere în capacitatea de a fructifica propriile talente decât a căuta soluții riscante, despre care nu știţi prea multe detalii, în special în sectorul financiar. Chiar și interacțiunea cu persoana iubită vă provoacă la o anume maturitate a deciziilor, fără a încerca să evadaţi când lucrurile nu mai par a fi ceea ce sperați.

Fecioară

Respon-sabilitățile domestice ar putea fi percepute astăzi ca pe o povară, nefiind excluse tensiuni cu partenerul de cuplu și riposte rapide. Însă, dacă nu vă lăsaţi condus de emoții și nu căutaţi vinovați, aveţi șanse mari să găsiţi soluții originale pentru a vă degreva rapid și a vă bucura și de compania celor dragi. Calmul și armonia ar trebui să fie pe lista de priorităţi.

Balanţă


Exprimările vagi sau tendinţa de interiorizare ar putea să creeze dificultăţi la locul de muncă, neînțelegând ce au alţii cu dumneavoastră. Însă, de vină este doar un moment de slabă concentrare, în plus fiind destul de iritabil dacă sunteţi constrâns de diverse conjuncturi. Dacă vă mobilizaţi și totuși reușiţi să puneţi în ordine ideile, aveţi lucruri interesante cu care puteţi atrage atenția.

Scorpion

Astăzi ar fi recomandat să trasaţi nişte limite cât mai clare în ceea ce privește riscurile financiare pe care doriţi să vi le asumaţi, adoptând o atitudine pragmatică şi responsabilă. Tendințele impulsive ar trebui temperate, mai ales dacă sunt în joc atașamente emoţionale, astfel putând evita conflicte atât cu copiii, cât și cu persoana iubită, lăsând deciziile pentru zilele în care veţi fi obiectiv.

Săgetător

Cu Luna aflată în semnul dumneavoastră, aveţi parte de energie din plin, dar și de o emotivitate crescută, trecând prin diverse stări de dispoziție. Tocmai de aceea, ar fi indicat să nu vă inflamaţi din orice, iritând întreaga familie, mai ales când lucrurile nu merg în ritmul dorit. Oricum, tendința este de a exagera și de a lua decizii nu tocmai practice, aşa că mai bine încercaţi să treceţi mai uşor peste acest răstimp.

Capricorn

Turbulenţele de natură emoţională şi tendinţa de a vă închide vă pot face astăzi o companie mai puţin plăcută, însă acest răstimp are şi el rostul său. Analizaţi în linişte sentimentele care stau la baza acţiunilor, chiar dacă întâmpinaţi confuzie în definirea scopurilor. Apelaţi la cineva apropiat pentru a vă descărca sufletul sau sunteţi solicitat pentru asta, însă sinceritatea totală va fi o provocare.

Vărsător

Chiar dacă sunteţi activ printre prieteni, o doză de îndoială vă însoţeşte, fiind destul de selectiv în privinţa celor care vă stau alături şi vă susţin, dar şi cu planurile pe care le aveţi în vedere. Generozitatea ar putea fi uşor exploatată de cei care vă solicită ajutorul, demersurile financiare fiind de evitat, mai ales că de multe ori există motive nesincere sau cel puţin risc de confuzii.

Peşti

Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii privind cariera şi direcţia în viaţă în general. Cel mult, pentru a nu risipi energia cu tot felul de scenarii realiste sau nu, ar fi indicat să vă concentraţi pe câte un lucru, pe rând. Astfel, riscul de insatisfacţie scade, la fel şi consumul nervos. Până nu se limpezesc apele, e bine să vă lăsaţi, răbdător, purtat de curent.Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de miercuri, 25 ianuarie 2017

Actualitate

» Guvernul german introduce o taxă pe autostrăzi pentru automobiliştii străini
» Şeful comisiei de control: Bugetul SRI va fi cu 9,4% mai mic decât anul trecut
» Washington Post: Donald Trump ia în calcul redeschiderea închisorilor secrete ale CIA
» Hellvig: Suntem martori în aceste zile la o divizare în societatea românească, la atacuri fără precedent la adresa SRI
» Parchetul General a transmis CSM un punct de vedere critic cu privire la grațiere și modificarea codurilor penale
» Cameră: Ordonanțele privind achiziționarea “Cumințeniei Pământului”, respinse de comisie
» 28 de morţi în urma unui atentat comis de islamişti în Somalia
» DNA: Raportul MCV atrage atenţia asupra atacurilor puternice îndreptate împotriva magistraţilor şi a sistemului judiciar
» Atenţionare de călătorie în Ungaria. Trafic restricţionat pentru anumite autovehicule
» CSM – aviz negativ pe proiectele de OUG privind grațierea și modificarea Codurilor penale
» S-a prelungit cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plata creanţelor scadente
» UE prelungeşte cu trei luni a controalele la anumite frontiere din Spațiul Schengen
» MCV/România: Comisia Europeană recomandă punerea în aplicare în continuare a strategiei naționale anticorupție
» CFR Călători a încheiat anul trecut cu un profit de 33 de milioane de lei
» Iohannis: CEDO reprezintă un pilon central al Consiliului Europei

Local

» Pieton lovit de un şofer care nu şi-a curăţat gheaţa de pe parbriz
» Un şofer fără permis a făcut prăpăd în trafic
» Cad capete la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Măciuca
» Olt: Victima accidentului grav produs ieri la Grădinari este medic legist la Slatina
» Vâlcea: Suspecţi de furturi şi tâlhării, reţinuţi de poliţişti

Dolj

» Imobiliare în stil italian: Cum au fost păcăliți 11 craioveni de afaceristul Emilio
» Albanez condamnat la Craiova pentru mituirea a doi polițiști de frontieră
» Centura Craiova Sud a rezistat doar o lună
» Semafoare importante din Craiova, încă nefuncţionale
» Cartierul chinezesc – ori la bal, ori la spital
» Terenurile de sport din școlile craiovene, în paragină
» Întreruperi energie electrică de mâine
» IPJ Dolj şi-a prezentat bilanţul pe anul 2016
» Craiova: Concurs de scrisori de dragoste „Dragul meu… Draga mea”, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Gorj

» CEO, parte civilă în procesul directorului Daniel Antonie
» Disponibilizări colective la Întreprinderea de Drumuri şi Poduri Gorj
» Gorj: Educatoare anchetată pentru că ar fi furat lapte şi cornuri de la copii
» Gorj: Concurs pentru şefia Secţiei ORL din Spitalul Judeţean din Târgu Jiu
» 15 spaţii de joacă noi, în municipiul Târgu Jiu
» Anchete sociale pentru repartizarea de locuinţe sociale şi ANL

Sport

» Cantonament aproape perfect pentru trupa lui Mulțescu
» Șoavă, mulțumit de lot
» Podărenii vor în prima jumătate a clasamentului
» Stoican face treabă cu noii panduri
» Marius Toma: Clubul SCM Craiova trebuie restructurat
» Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorie și în cel de-al doilea amical al zilei
» Volei (m): Craiova – Galaţi, scor 1-3, în semifinalele Cupei României
» Fotbal / Ivan, omul meciului cu RZ Pelletz WAC
» Fotbal / Napoli a eliminat-o pe Fiorentina din Cupa Italiei

Bani & Afaceri

» „Eu ce plătesc la stat: impozit specific, pe profit sau pe venit?“

Educatie

» Elevii vor susține examenele naționale după noi cerințe
» Profesorii, în competiția pentru expertiza în management
» Școli și grădinițe din Craiova, în locații provizorii

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top