15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se termină brusc o sursă de venit pe care v-ați bazat o perioadă. Bugetul poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveați suficient cât să vă simţiți în siguranţă, iar azi vă treziți în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ați luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeați.

Taur
Vă treziți ca dintr-un vis, descoperind că ați alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe minte şi inimă şi ați trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nici o legătură cu realitatea. E timpul să deschideți ochii şi urechile şi să acceptaţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie.

Gemeni
Sunteți un motor de creativitate, resursă pe care o veți dărui cu dragă inimă celor care au nevoie de dumneavoastră. Cine vă are prin preajmă, azi, are numai de câştigat, pentru că dați şi altora din ce aveți. Nimeni nu vă întrece în imaginaţie şi talent, pe care veți şti să le oferiți sub formă, de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu să le preţuiască.

Rac
Petreceți ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii, acelor gesturi plăcute pe care amândoi le aşteptaţi unul de la altul. Fiți mai generos în semne de afecţiune pentru că, la tot ceea ce aveți de oferit, s-ar putea să primiți dublu în schimb! Profitați de clipele minunate de care aveți parte, pentru că ele pot fi startul unei noi iubiri.

Leu
Sunteți un coleg de încredere, care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de dumneavoastră şi v-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le veți face faţă cu brio, demonstrând că sunteți bine pregătit, matur şi de toată isprava. Rezolvați un proiect dificil, atrăgând respectul şi admiraţia celor pentru care lucrați.

Fecioară
Opriți-vă un pic din iureşul evenimentelor care v-au cucerit şi ascultați cu atenţie! Multe informaţii utile vin acum pe diverse căi de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu vă vedeți capul de treburi, e greu de crezut că le veți şi recepta clar. Nici nu bănuiți sub ce formă ajunge la dumneavoastră un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete.

Balanţă
Când e în joc o acţiune pe care ați iniţiat-o şi ați dezvoltat-o, nu suportaţi să vină alţii să v-o critice, de aceea vă veți apăra munca şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile depuse, alţii consideră că nu ați ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, dar dumneavoastră sunteți convins că ați făcut tot ce era corect.

Scorpion
Nu ştiți cum să reacţionați la evenimentele acestei zile, deoarece conţine câte puţin din toate. Aveți şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, aveți şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Mai greu va fi dacă şi părerile celor din jur vor fi împărţite, pentru că unii vă vor influenţa într-un sens pozitiv, în timp ce alţii vă vor împinge în extrema cealaltă.

Săgetător
Ca să porniți un proiect nou la care visați şi în care veți investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberați locul, de aceea nu vă apucați de altceva cât timp mai aveți unele restanțe pe rol. Încercați să scăpați de datoriile vechi şi apoi veți fi complet liber pentru o nouă provocare. Nu dați randament într-un proiect nou dacă duceți deja un bagaj de treburi neterminate.

Capricorn
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care aveți o atracţie deosebită, dar totuşi nu le puteți duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegeți planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dați azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faceți o alegere acum. Nu renunţați la cel de-al doilea plan pentru că s-ar putea să vă ocupați şi de el dacă mai rămâne timp.

Vărsător
Tinerii şi vârstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus. Veți face parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi veți încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ați mai aflat ceva util.

Peşti
Rupeți-vă de urgenţă de acel obicei care ştiți că nu vă face bine, indiferent ce vă ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate astea vă fac un sclav și sunteți într-o fază a vieţii în care trebuie să aveți curajul să vă eliberați de tot ce vă ţine captiv. Într-un acces de furie, ați fi în stare să spuneți stop şi să aruncați pe fereastră sursa captivităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS