22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
E o zi în care cuvântul poate face şi desface relaţii, în funcţie de modul şi momentul în care e folosit. Negocierea, discuţiile deschise cu cărţile pe faţă pot aduce reconcilierea sau o ruptură într-o relaţie importantă, oficială. De asemenea, e posibil ca astăzi să intuiți şi să prevedeți direcţia în care se îndreaptă un parteneriat.

Taur
Luna în Balanţă activează zona muncii şi a obiceiurilor, a rutinei zilnice şi a sănătăţii. Astăzi, contextul astral vă sprijină să vedeți limpede o situaţie de la locul de muncă şi să găsiți soluţii de rezolvare avantajoase pentru toată lumea. Cooperarea e foarte importantă şi vă puteți ocupa cu spor şi coerență de sarcini.

Gemeni
Cuvintele vin mai uşor acum, vă puteți exprima opiniile mult mai coerent şi vă creşte cheful de vorbă şi de mişcare. Totuşi, atenţie la tendinţa de a fi indiscret. Luna aflată în Balanţă pe tot parcursul zilei aduce o oarecare pace şi armonie în relaţia sentimentală, dar şi o serie de conștientizări cu privire la calitatea unor oameni. Ideile inspirate nu trebuie ignorate.

Rac
Ziua de astăzi este numai bună pentru a fi petrecută aproape de oameni pe care îi preţuiți şi cu care vă simţiți bine. De altfel, puteți vedea cu luciditate ce vă bucură, ce nevoi aveți şi ce vă lipseşte cel mai mult acum pentru a vă simţi împlinit. Bazați-vă pe intuiţie în tot ce alegeți să faceți.

Leu
Este o zi agitată în care veți cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât dumneavoastră. S-ar putea ca unele conversaţii la care participați astăzi să fie un exerciţiu de răbdare. E necesar să luați în considerare şi punctul de vedere al celuilalt, pentru a vedea clar o anumită situaţie, şi să fiți dispus să primiți ceva nou: cunoştinţe, experienţe sau percepţii noi.

Fecioară
Luna se află astăzi în Balanţă şi activează zona banilor şi a acumulărilor materiale. Probabil că vor exista cheltuieli neprevăzute, mai ales în a doua parte a zilei, şi va fi nevoie să apelați la sprijinul cuiva pentru a face faţă. Totuşi, evitați să creați scenarii pesimiste legate de bani, întrucât beneficiați de protecţie.

Balanţă
Cu Luna în semnul natal, e bine să fiți foarte atent la nevoile personale, la ce simţiți cu adevărat să faceți, şi mai ales cu cine. Evitați compromisurile de orice fel şi alegeți compania oamenilor în prezenţa cărora vă simţiți în largul dumneavoastră. E o zi potrivită pentru a vă stabili nişte priorităţi şi a satisface câteva plăceri şi capricii.

Scorpion
Această zi creează contextul perfect pentru relaxare, meditaţie, introspecţie, odihnă. Sunteți mai degrabă într-un moment de acumulare de energie decât de consum, prin urmare evitați orice activitate care vă solicită prea mult, atât fizic, cât şi psihic. Fiți atent la mesajele pe care le primiți, cu privire la o traiectorie revizuită sau complet nouă, în carieră.

Săgetător
Ziua aceasta, cu tot cu experienţele, întâlnirile şi conversaţiile ei, vine să vă testeze încrederea, în multe forme. În primul rând, încrederea că aveți resursele necesare şi că acestea vin mereu la momentul potrivit, dacă nu vă faceți griji, mai ales cu privire la bani.

Capricorn
Vă gândiți foarte mult la proiectele şi afacerile aflate în derulare. Puteți să vă planificați întâlniri sau să purtați o discuţie cu cineva despre o oportunitate sau cu scopul de a vă clarifica o situaţie de la serviciu. În altă ordine de idei, simţiți nevoia să vă manifestați autoritatea, însă întrebarea este cum o faceți şi asupra cui.

Vărsător
Începeţi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu v-ar aştepta planuri prea urgente astăzi, vă puteţi mişca în ritmul propriu, fără să vă bată nimeni la cap. Visați cu ochii deschişi la un viitor mai senin, mai ales din punct de vedere relaţional. Dacă sunteți atent, o să vedeți nişte semne, o să primiți mesaje şi revelaţii, care vă ajută să înţelegeți care e următorul cel mai bun pas de făcut.

Peşti
Să primiți nu e întotdeauna simplu, mai ales dacă credeți că nu meritaţi. Numai că azi e posibil să fiți în situaţia de a apela la sprijinul cuiva sau pur şi simplu de a primi un dar sau o favoare făcută de cineva. Aşadar, nu vă sfiiți să primiți şi chiar să cereți când aveți nevoie, ce aveți nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS