17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu ați început anul tocmai în forţă, aşa că e posibil ca şi pe viitor să vă adaptați destul de greu volumului de muncă şi sarcinilor care vi se oferă. Sunteți reticent cu privire la responsabilităţile primite şi e posibil să nu dați randamentul scontat. Vă pregătiți totuşi pentru nişte schimbări importante la locul de muncă, aşa că n-ar strica să priviți situaţia puţin mai din afară. Veți vedea mai bine oportunităţile financiare pe care le aveți luna aceasta.

Taur
Vi se deschid orizonturile în plan profesional şi primiți contacte noi. E bine să profitați de influenţele pozitive ale acestui interval deoarece nu ştiți când vă veți mai întâlni cu ele în acest an. Sunteți atent la tot ce aveți de oferit, aşa că nu scăpați nimic din vedere. Întâlniri, deplasări în interes de serviciu, cunoaştere, afirmare – de toate sunt interesaţi. Evident, nu vă scapă nici latura financiară şi, dacă aveți ocazia să definitivați anumite contracte, acum e momentul potrivit.

Gemeni
Se anunță o perioadă dinamică şi plină de evenimente la locul de muncă. E necesar să fiți mai organizat ca oricând, mai ales pe plan financiar. Deşi vă e dificil să vă concentrați pe această latură, veți simţi diverse imbolduri de a face planuri, strategii şi de a vă gestiona cât mai inteligent bugetul. Nu vă cheltuiţi tot ce aveți, astfel s-ar putea să ajungeți la finalul lunii cu o situaţie materială destul de precară.

Rac
E necesar să vă pregătiți bine din punct de vedere psihic şi sufleteşte pentru a face faţă evenimentelor pe plan financiar şi profesional. Chiar dacă uneori simțiți că sunteți învăluit de stări şi emoţii puternice, încercați să vă temperați mai ales în faţa asociaţilor, a colegilor şi a partenerilor de afaceri. Asta vă face să păreți cu adevărat responsabil de propria persoană şi implicit capabil să gestionați proiecte importante. Veți avea numeroase beneficii pe plan economic dacă vă veți juca bine aşii din mânecă.

Leu
Lucurile par să fie ceva mai dificile în această perioadă. Dați dovadă de tenacitate şi profesionalism, însă de multe ori nu totul ţine de dumneavoastră. E necesar să vă înarmați cu răbdare deoarece vă aşteaptă zile ceva mai grele şi solicitante la locul de muncă. Planul amoros este pozitiv aspectat, vă consolidați relația actuală sau cunoașteți o persoană specială, în care vă puneți speranțe mari.

Fecioară
O perioadă în care simţiți nevoia să dați tot ce aveți mai bun la locul de muncă şi să dați dovadă de responsabilitate şi profesionalism. Sunteți decis să faceți anumite schimbări şi, dacă e nevoie, chiar să investiți mai mult timp decât vă cere programul pentru a vă vedea scopurile duse la îndeplinire. Din fericire, vă bucurați de suportul colegilor şi faceți tot posibilul să determinați toată echipa să lucreze la planurile dumneavoastră. Latura financiară ar putea fi inflențată benefic de eforturile din prezent.

Balanţă
Se pare că eforturile încep să dea roade şi vă simțiți mulţumit de modul în care merg lucrurile la locul de muncă. E necesar să vă stabiliţi nişte obiective pentru a le urmări cu tenacitate, altfel vă puteți pierde în marea de sarcini şi responsabilități pe care le aveți de dus la îndeplinire zilnic. Vă place să trăiți spontan, însă nu şi pe plan financiar. Acolo simțiți că aveți de lucrat, de plănuit şi de pus la cale strategii solide pentru a evolua din punct de vedere economic.

Scorpion
Vă doriți să evoluați, să experimentați şi să vă dezvoltați din punct de vedere financiar şi profesional. Aveți ocazia să faceți anumite contacte cu oameni importanţi din domeniul de activitate şi vă vine uşor să faceți o impresie bună în momentul de faţă. Căpătați cunoştinţe şi vă adaptați perfect la mersul lucrurilor. Reuşiți să aduceți nişte propuneri bune pe masa de lucru şi cu greu vă este refuzată orice tip de ofertă.

Săgetător
Sunteți determinat să faceți tot posibilul pentru a ţine situaţia sub control şi pentru a vă duce la îndeplinire scopurile pe care le aveți pe acest plan. Mare grijă să nu exagerați când vine vorba de achiziţii pentru casă, doar de dragul partenerului. E posibil să regretați deciziile în acest caz. Încercați să nu vă impuneți opiniile în fața partenerului deoarece e posibil să apară tensiuni și discuții în contradictoriu. De asemenea, vă veți simți atacați în amorul propriul din cauza acuzațiilor pe care persoana iubită le aduce în discuție.

Capricorn
Dacă aveți o anumită idee despre cum ar trebui să meargă lucrurile şi despre cum trebuie făcute, e bine să ţineți cont şi de părerea şi nevoile celorlalţi. Dacă nu vă străduiți să fiți pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul lor, e posibil ca şi cei mai apropiaţi colegi să vă întoarcă spatele. E posibil ca şi alţii să aibă idei bune, dar, atâta timp cât vă veți păstra ochelarii de cal, sunt şanse mari să ratați aceste oportunităţi.

Vărsător
Elementul cheie la locul de muncă va fi comunicarea. E un moment bun să respirați adânc, să trageți aer în piept şi să încercați să înţelegeți situaţia. Dacă vă încăpăţânați să vă impuneți punctul de vedere, e posibil ca atmosfera plăcută de lucru, la care aderați, să fie ruinată. De asemenea, încercați ca pe plan economic să fiți mai nechibzuit: nu vă va ajuta deloc să vă duceți la îndeplinire planurile cu privire la achiziţiile pe care le aveți de făcut. În plan afectiv, vă simțiți amorezat până peste cap de partener, dar totuși nu e cazul să vă pierdeți mințile.

Peşti
Chiar dacă nu vă vine uşor să depuneți eforturile necesare în proiectele la care lucrați, sunteți conştient că merită să investiți timp şi energie în ceea ce întreprindeți. Să nu renunţați la ideile şi concepţiile dumneavoastră doar pentru că unii şi alţii v-ar putea critica impulsurile. E drept că sunteți ceva mai sensibil la remarcile celor din jur, dar acesta nu este un motiv suficient ca să nu vă duceți planurile la îndeplinire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS