13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Inspire Cinema Craiova în săptămâna 13 - 19 ianuarie

Program Inspire Cinema Craiova în săptămâna 13 – 19 ianuarie

xXx: The Return of Xander Cage 3D – Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage Avanpremiera
Regia: D.J. Caruso
Cu: Vin Diesel, Deepika Padukone
Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durată: 107 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.7
Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.
Joi 20:30

Live by Night – Legea nopţii
Regia: Ben Affleck
Cu: Zoe Saldana, Scott Eastwood, Ben Affleck
Gen film: Crimă, Dramă
Durată: 128 minute
Rating: N15  IMDB: 7.3
„Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.
Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă.
Vineri până Joi 20:50

Jackie
Regia: Pablo Larraín
Cu: Peter Sarsgaard, Natalie Portman, John Hurt,John Carroll Lynch
Gen film: Biografic, Dramă
Durată: 100 minute
Rating: AP12  IMDB: 7.7
Filmul urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut „iubirea vieții sale”, dar a câștigat „dragostea unei întregi națiuni”.
Vineri până Joi 18:50

Assassin’s Creed 3D –  Codul Asasinului 3D
Regia: Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard,Jeremy Irons, Alicia Vikander, Adrien Ryans
Gen film: Acţiune, Aventuri, Istoric, SF
Durată: 116 minute
Rating: N15  IMDB: 6.5
Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.
Vineri pana Miercuri 18:10; 20:30
Joi 18:10

Collateral Beauty – A doua şansă
Regia: David Frankel
Cu: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley, Edward Norton
Gen film: Dramă
Durată: 97 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.5
Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.
Vineri până Joi 16:50

The Snow Queen (3D dublat) – Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă
Regia: Aleksey Tsitsilin
Cu: Ivan Okhlobystin, Nyusha Shurochkina
Gen film: Animaţie
Durată: 87 minute
Rating: AG  IMDB: 6.9
Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.
Vineri până Joi 12:15; 14:10

The Great Wall 3D – Marele zid
Regia: Zhang Yimou
Cu: Tian Jing, Pedro Pascal, Matt Damon
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Mister, Thriller
Durată: 104 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.2
Avându-l în distribuție pe superstarul internațional Matt Damon, și la direcția artistică pe unul din cei mai speciali stiliști vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forțe de elită care se luptă cu bravură pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume. Marele Zid îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe și Andy Lau.
Vineri până Joi 16:00

Why Him? – De ce el?
Regia: John Hamburg
Cu: Bryan Cranston, James Franco
Gen film: Comedie
Durată: 111 minute
Rating: N15  IMDB: 6.6
De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine.  Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul „fiu” este doar un pas.
Vineri până Joi 14:40

Sing 2D dublat – Hai să cântăm!
Regia: Garth Jennings
Cu: Matthew McConaughey, John C. Reilly, Jon Robert Hall, Scarlett Johansson, Nick Offerman
Gen film: Animaţie, Comedie, Muzical
Durată: 110 minute
Rating: AG  IMDB: 7.3
Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.
Vineri până Joi 12:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS