10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este indicat să acordați o atenţie deosebită felului în care vă exprimați, altfel riscaţi să daţi naştere unor interpretări eronate. Chiar dacă sunteți dornic de interacţiuni sociale, şansele de a fi obiectiv sunt reduse. E bine să rămâneţi cu picioarele pe pământ, iar cel mai bun sfătuitor este cineva din familie.

Taur
Deşi puteți visa cu ochii deschişi la viitor, e bine să apelați mai mult la raţiune decât la componenta emoţională atunci când vine vorba de administrarea bugetului. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să vă limitați doar la ceea se spune că este bine. Propuneţi-vă să îmbinați intuiţia cu pragmatismul.

Gemeni
Ar fi ideal să nu vă risipiți atenţia în prea multe direcţii, pentru a evita să lăsați impresia că de fapt nu vreți să vă implicați şi să vă asumați responsabilitatea. Concentrați-vă pe ceea ce considerați a fi esenţial şi spuneți deschis, dar raţional ce doriți.

Rac
Nu aveți energia şi nici răbdarea să duceți la bun sfârşit acţiuni de rutină, care nu vă stârnesc interesul, aşa că ar fi oportun să vă sfătuiţi cu o persoană care vă poate da o soluţie inspirată. Fiindcă ideile pot părea uneori lipsite de realism, dar şi insuficient înţelese, încercați să vedeți ce suport afectiv stă în spatele acestora.

Leu
Sunteţi atras de persoane misterioase, dar şi provocatoare din punct de vedere intelectual. Idealismul şi emotivitatea vă pot juca feste şi este bine să fiți în gardă, evitând să vă asumați angajamente în necunoştinţă de cauză.

Fecioară
Soluţiile tradiţionale recomandate nu par să vă fie astăzi pe plac, preferând să aveți mai multe planuri la dispoziţie. Totuşi, ceva riscă să rămână neclar, ascuns sau neînţeles în relaţiile parteneriale, aşa că ar fi indicat să nu luați decizii definitive. Mai întâi preocupați-vă să aflați exact ce aşteptări aveți, dar şi motivaţiile celorlalţi, apelând la raţiune, nu la sentimente.

Balanţă
Mai degrabă dornic de a cunoaşte oameni şi de a schimba idei decât să vă conformați responsabilităţilor cotidiene, astăzi va trebui să nu vă pierdeți doar în filosofii care nu au şi o aplicabilitate practică sau care nu sunt suficient de bine documentate. Speranţele pe care vi le faceți legate de locul de muncă ar trebui analizate cu atenţie, pentru a nu avea surprize.

Scorpion
Cum nici zona financiară şi nici cea afectivă nu sunt bine aspectate azi, ar fi indicat să nu luați decizii până nu se mai limpezesc apele. Chiar dacă veți fi motivat să exprimați mai uşor ceea ce aveți pe suflet, riscul de neînţelegere sau interpretare eronată există, aşa că păstrați-vă un plan de rezervă.

Săgetător
Socializare, dialoguri, subiecte şi oameni cât mai interesanţi vă captează astăzi atenţia, însă cu riscul de a fi distras de la problemele familiei. Căutați să dați dovadă de mai multă implicare în susţinerea legăturilor cu cei dragi, indiferent de contextul social. Atitudinea flexibilă, deschisă către comunicare vă va fi de un real ajutor.

Capricorn
Exprimarea care lasă loc de interpretări ar fi indicat să fie astăzi evitată în relaţia cu colegii, pentru a preîntâmpina situaţiile mai puţin plăcute. Căutați să luați pauze suficiente pentru relaxare, învăţând să ascultaţi răbdător şi alte opinii.

Vărsător
Nerăbdarea, dorinţa de diversitate, curiozitatea vă potenţează exprimarea creativităţii, dar şi dorinţa de socializare. Atenţia către sectorul financiar este importantă, pentru a vă feri de tentaţii speculative, dar şi de erori cauzate de credulitate. Un sfat de la cineva drag sigur vă va prinde bine.

Peşti
Vă simţiți oarecum neputincios atunci când vine vorba de împăcarea domeniului profesional cu atenţia ce trebuie acordată familiei. Important este să stați de vorbă cu cei dragi pentru a vă face cunoscute nevoile şi a găsi o soluţie raţională. Nesinceritatea şi fuga de realitate sunt cele mai mari capcane în care puteţi cădea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS