Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Aţi ajuns la capătul unui proiect la care aţi muncit mult, în care aţi investit enorm, dar iată că roadele se văd şi sunteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat. E meritul dumneavoastră, lăudaţi-vă cu munca făcută, dar dacă au mai participat şi alţii la acest succes, ar fi bine să scoateţi în evidenţă şi contribuţia lor, ca să fiţi sigur că vă vor ajuta şi altădată. V-aţi ascultat intuiţia, v-aţi urmat inima şi aţi atins cel mai bun nivel la care se putea ajunge. Puneţi punct şi sărbătoriţi!

Taur

Vă bucuraţi de popularitate oriunde aţi merge, sunteţi primit cu braţele deschise şi reală simpatie de toţi. Orice dialog se desfăşoară pe un ton politicos, amiabil, pozitiv, e o plăcere să intraţi în contact cu oricine. Aveţi norocul să întâlniți oameni veseli, tonici, tineri, puşi pe glume, şi pentru că vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă, e normal să vă comportaţi la fel. Iubirea e şi ea la cote maxime, ar fi bine să vă programaţi o întâlnire romantică cu persoana iubită la un film, la un ceai.

Gemeni

Vă apreciaţi doar dacă vă priviţi, un pic, prin ochii oamenilor care vă iubesc. Aţi avea mult de câştigat la capitolul încredere în propria persoană dacă cineva ar avea azi un cuvânt bun de spus, un compliment, o laudă bine meritată, pentru că vă ridică moralul şi vă ajută să vă iubiţi mai mult. Aflaţi cât de multe lucruri bune au unii de spus despre dumneavoastră, chiar dacă nu vă recunoaşteţi în unele descrieri.

Rac

Nu mai căutaţi nod în papură la orice. Încercați să vedeţi jumătatea plină a paharului, vedeţi ce aveţi, nu ce vă lipseşte, vedeţi ce sunteţi, nu ce n-aţi devenit încă. Aveţi încredere că viaţa vă oferă exact ce aveţi nevoie la momentul potrivit, deci nu vă mai plângeţi întruna că alţii au mai mult. Fiecare are ce e mai bun pentru el, deci fiţi sigur că şi dumneavoastră aveţi acum la dispoziţie resursele cele mai potrivite. Undeva, acolo sus, parcă cineva le programează perfect pe toate.

Leu

Nimeni nu vă întrece când vine vorba de creativitate. Pentru că vă vin idei extraordinare, puneţi-vă talentele la treabă, pentru că de aici pot apărea roade palpabile, bani, renume, o stabilitate mult dorită. Nu aşteptaţi să vă fure alţii ideile, sunt ale dumneavoastră şi ştiţi cel mai bine cum să le materializaţi în fapte. Scoateţi-vă din minte orice cuvinte limitative, gen nu pot, nu acum, nu eu, şi apucaţi-vă de treabă, pentru că acum sunteţi autorul propriei fericiri.

Fecioară

Aveţi o stare de bine de invidiat, vi se citesc pe chip mulţumirea, liniştea, fericirea. Cum să nu vă bucuraţi când vedeţi cu ochii dumneavoastră că lucrurile merg bine, că viaţa e frumoasă, că tot ce vine e minunat! Dacă aţi păstra această stare de încântare pe mai departe, fiţi sigur că toate ar merge strună, ca atare, impuneţi-vă o atitudine de viaţă optimistă, pentru că gândirea pozitivă poate fi motorul principal al tuturor lucrurilor bune care vor apărea.

Balanţă


Nu vă încăpăţânaţi s-o ţineţi pe a dumneavoastră, pentru că azi vin o mulţime de idei şi informaţii noi, pe care merită să le adoptaţi imediat. Fiţi flexibil, receptiv, deschis la orice, s-ar putea să primiţi nişte ponturi excelente, deşi ar putea fi un pic diferite de modul dumneavoastră de a gândi. Nu vă opuneţi noului, schimbării, pentru că tot ce apare acum în cale vă ajută să ajungeţi mult mai uşor la împlinirea unui vis. Lăsaţi-vă dus de val, spuneţi da alternativelor, chiar dacă nu v-aţi gândit la ele.

Scorpion

Când sunteţi sigur pe dumneavoastră, sunteţi mult mai puternic şi totul merge în direcţia bună. Această fantastică încredere pe care o aveţi în dumneavoastră, în propria valoare, vă susţine în orice aţi face, deci spuneţi întotdeauna da, pot, ştiu, sunt cel mai bun, pentru că această atitudine e sursa marilor succese. Vine spre dumneavoastră o abundenţă de idei şi de soluţii care vă va ajuta să treceţi peste toate uşor.

Săgetător

Sunteţi un munte de imaginaţie şi de creativitate, şi meritaţi să folosiţi din belşug aceste comori cu care sunteţi înzestrat. Sunteţi un creator prin excelenţă, ajunge doar să vă aşezaţi la masa de lucru şi din mâinile sau din mintea dumneavoastră pot ieşi minuni. Sunteţi inventiv, creativ, inspirat, deci puneţi la treabă aceste atuuri în slujba muncii pe care o prestaţi, pentru că o veţi face cu un simţ artistic de zile mari, ce poate atrage laude, admiraţie, complimente, renume, respect.

Capricorn

Se ştie că sunteţi o fire mai conservatoare, care în general se opune schimbării, dar prea e bun momentul acesta ca să-l lăsaţi să treacă! Nu vă cramponaţi de confort și lene când aveţi în faţa dumneavoastră un capitol complet nou ce se cere descoperit. E o provocare interesantă, totul e să acceptaţi că schimbarea e bună. Dacă refuzați, s-ar putea să rataţi o ocazie bună, ca atare spuneţi chiar acum, cu încredere: sunt gata să mă schimb!

Vărsător

Dacă vă puteţi adapta uşor la situaţiile care se ivesc într-o relaţie, daţi şanse maxime acelei relaţii să crească, deci trebuie să fiţi deschis la tot ce e necesar pentru o iubire împlinită. Iertarea poate fi una dintre acele resurse la care trebuie să apelaţi frecvent în amor, deci fiţi tolerant, nu puneţi la index orice fleac, nu treceţi în revistă doar ce nu merge sau ce n-aţi primit de la partener. Ștergeţi cu buretele ce nu merită păstrat în memorie, pentru că iubirea cere şi iertare.

Peşti

Treceţi printr-un mic hop, dar nu sunteţi singur în această provocare. Nu e uşor, uneori vă vine să renunţaţi şi să fugiţi, dar nu asta e atitudinea corectă. Considerați acest impas ca pe o oportunitate de a învăţa ceva nou, ca pe o nouă experienţă de viaţă ce vă ajută să vă dezvoltaţi şi să vă maturizaţi. După ce va trece, veţi descoperi cât de multe aţi învăţat, ca atare nu vă cramponaţi de acest punct critic, ci luaţi-l în piept, ca pe o şansă de a vă demonstra că puteţi.Comenteaza acum

Alte stiri

15 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Temperaţi-vă spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Actualitate

» Gorj: Două case, distruse de un incendiu puternic
» ISJ Dolj amână reînceperea cursurilor până miercuri
» Activitatea școlilor și universităților din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile
» MAI: Aproape 500 de persoane blocate pe căile rutiere au fost salvate pe parcursul nopţii
» Ministrul Educaţiei: Profesorii care nu au promovat concursul de directori, rămân temporar în aceste posturi
» Premierul Sorin Grindeanu a cerut demiterea şefului CNAIR
» Astăzi ortodocşii de rit vechi sărbătoresc Crăciunul
» Conducerea RATB a fost demisă
» Cod Galben de ger în toată ţara
» Drumuri închise din cauza viscolului şi zăpezii
» Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă şi pe Aeroportul Internaţional din Craiova
» Persoane date în urmărire, depistate de poliţişti
» Situaţia traficului rutier în ţară
» Alitalia renunţă la cursele efectuate în România, de la 1 februarie
» CFR Călători a anulat 56 de trenuri
» CNAIR: Două autostrăzi și 30 de sectoare de drumuri naționale, închise sâmbătă circulației rutiere
» George Ciamba, numit în funcția de secretar de stat la MAE
» Cod Galben de vânt în judeţele Dolj şi Mehedinţi
» Măsuri pentru susținerea mediului de afaceri și eliminarea unor inechități sociale
» Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ion
» Drumuri închise din cauza viscolului
» Salarii majorate pentru artiști și pentru administrația publică locală
» Atac armat pe Aeroportul Fort Lauderdale din Florida. Cinci persoane au fost ucise
» Un nou membru al Plenului Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor

Dolj

» Grupare de proxeneți trimisă în judecată
» Craioveni reținuți la cererea autorităților din Germania
» ANAF nu a putut emite certificate fiscale de la începutul anului
» De Bobotează, caii din Băileşti au fost botezaţi
» Școală inaugurată după opt ani de poticneli
» Precizare
» Piețarul-șef al Craiovei a demisionat a doua oară

Sport

» Fotbal / CS Universitatea Craiova a remizat cu Fortuna Dusseldorf, în primul amical din Malta
» Tenis / Novak Djokovic a câștigat turneul ATP de la Doha
» Fotbal / Costel Pantilimon, integralist la Watford în Cupa Angliei
» Fotbal / Real Madrid a dat de pământ cu Granada
» Olaru și Savciuk, învinse în finala de dublu la Shenzhen
» Fotbal / Alb-albaștrii au decolat într-un final spre Malta. Update: amicalul cu Fortuna Dusseldorf a fost „mutat“ la ora 20.00
» Olivian Surugiu: Voi rezilia contractul cu CS Universitatea Craiova
» Șoavă vrea pe podium cu Filiași

Sanatate

» Fondurile din străinătate, șansa la viață pentru pacienții cu TBC
» Un bebeluș de trei luni cu rujeolă a murit, altul e în stare gravă la SJU Craiova

Educatie

» Reclamații pe angajările din școli
» Directorii de școli, responsabili de deszăpezire

Magazin

» Ia te uită! – O poveste încâlcită
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Celebration, oraşul lui Disney, proiectat pentru a deveni „comunitatea viitorului“
» Bancul zilei

Opinii

» SUNTEM NEBUNI?!! DESPRE EVIDENŢE, RELATIVIZARE ŞI ŞUTURI ÎN FUND

Top