14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Schimbările de situaţie din segmentul muncii şi al imaginii publice sunt răscolitoare şi total neaşteptate. Controlați-vă reacţiile, evitați să vă prezentați opiniile şi fiți atent la ce spun ceilalţi. Veți descoperi şi înţelege multe aspecte printre rânduri.

Taur
Ziua vă aduce o mare deschidere mentală şi posibilitatea de a aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale şi spirituale. Este nevoie de prudenţă pentru că există riscul suprasolicitării nervoase şi de aici pot apărea discuţii contradictorii cu ceilalţi. Creionați planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung.

Gemeni
Aspectele financiare comune cu alţii reprezintă un subiect important astăzi. Este vorba despre achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiţii. Apar posibilități noi de a vă îmbunătăţi veniturile şi de a opera schimbările necesare în atitudinea faţă de bani, bunuri şi implicaţiile lor.

Rac
Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt şanse de a discuta, de a negocia poziţia în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial. Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuţii, iar luarea deciziilor lăsați-o peste câteva zile. Este posibil să apară răsturnări de situaţie, să vă răzgândiți, pentru că există detalii importante pe care le veți afla mai târziu.

Leu
Dozați-vă eforturile pentru că energia înconjurătoare vă predispune la oboseală, acţiuni haotice şi confuzie mentală. La locul de muncă începe o etapă nouă, care presupune, pe lângă responsabilităţi noi, şi reluarea unora vechi. Descoperiți ce a rămas nefinalizat sau ce trebuie reluat de la capăt.

Fecioară
Relaţiile amoroase încep un nou capitol, dar poate fi vorba mai mult de revigorarea unei relaţii vechi, respectiv de a vă implica într-o relaţie cu cineva observat şi dorit în trecut. Se recomandă prudenţă, pentru că este rost de autoamăgire, confuzie mentală şi decizii proaste.

Balanţă
Zi importantă la capitolul relaţii familiale şi casă! Se conturează o etapă nouă vizavi de ambientul familial, schimbări definitive, lămurirea unor conflicte vechi. Au succes trasarea planurilor domestice şi dialogurile cu membrii familiei pe teme patrimoniale. Primiți ajutor substanţial din partea rudelor şi a prietenilor apropiaţi.

Scorpion
Foarte importante sunt relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat! Ceva se schimbă definitiv, atât în mentalitatea faţă de acest segment relaţional, cât şi în relaţii propriu-zis. Ar fi bine să renunțaţi la unele persoane care v-au necăjit prea mult. Sunt şanse bune de a vedea clar cine vă este loial şi cine mai puţin sau deloc.

Săgetător
Se conturează o nouă etapă financiară. Cumva este vorba despre rezolvarea unor aspecte vechi, de genul primirea unor sume de bani restante, a unor obiecte împrumutate cuiva sau rediscutarea condiţiilor de muncă şi a salarizării aferente. Totuşi, ar fi bine să vă gândiți şi la un alt loc de muncă, chiar într-un domeniu cu totul nou.

Capricorn
Se deschide o etapă nouă de viaţă, în care personalitatea şi relaţiile cu ceilalţi vor fi diferite faţă de ce a fost până acum. Rezervați momente de linişte, de singurătate, şi creionați planuri noi, în toate domeniile vieţii. Revizuiți-vă planurile vechi, descoperiți punctele slabe şi pe cele tari din felul de a fi şi operați modificările necesare.

Vărsător
Aveți nevoie de multă linişte şi de retragere din forfota cotidiană, pentru că energia zilei vă predispune la visare, interiorizare şi somnolenţă. Se pot accentua unele probleme de sănătate, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă veți depăşi totul cu bine. Îngrijiți-vă pe îndelete şi ţineți cont de semnalele organismului.

Peşti
Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura de acum încolo, astfel că unele persoane din acest anturaj vor dispărea definitiv. Sunt momente bune pentru a afla secrete păstrate multă vreme privitoare la acţiunile comune cu unii prieteni şi de a înţelege adevăratele lor intenţii. Evitați să vorbiți despre dumneavoastră şi fiți atent la tot ce se petrece în jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS