17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Meritaţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priviți spre cer şi să cereți ceea ce vreți să obţineţi. Ați putea primi azi un semn divin, care vă transmite că sunteți o persoană specială şi că cineva acolo sus vă iubeşte. Profitați de această senzaţie superbă că sunteți ocrotit și îndrăzniți să cereți mai mult.

Taur
Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să aveți suficient timp să analizați problema pe toate fețele. Primiți o veste neaşteptată, pe care o puneți imediat în practică. Dacă începeți să luaţi la bani mărunţi, descoperiți tot felul de puncte slabe, dar, dacă o luați ca atare, aşa cum pare la prima vedere, aveți mai multe de câştigat.

Gemeni
Timpul vă este profesor, este aliatul de bază, dar şi prieten, pentru că reuşiți să ţineți foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Vă aflați în faţa unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu vă grăbiți să luați decizii finale, nici să vă dați cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară.

Rac
Aveți o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă dumneavoastră. Influenţabil cum sunteți, de multe ori riscaţi să cădeți în capcană, pentru că acea persoană încearcă să vă convingă de unele lucruri de care nu sunteți sigur. Simţiți că este ceva în neregulă şi, mai devreme sau mai târziu, veți înţelege cine este şi ce intenţii are.

Leu
Fiți atent la toate semnalele care vin din diverse direcţii, pentru că ele pot fi răspunsul la întrebările majore în această perioadă. Uneori, îndrumarea nu vine sub forma unui indicator pe care scrie PE AICI, ci poate fi şi sub forma unei idei sclipitoare, a unei poveşti de viaţă împărtăşite de cineva, a unui exemplu demn de urmat, a unei informaţii apărute ca din senin.

Fecioară
Vă consumați energia pe fleacuri, dar vă place, deoarece e o atmosferă relaxantă, în care nu vi se cere nimic complicat sau dificil. Aveți o mulţime de lucruri mărunte de făcut, chestiuni banale de final de an. Poate descoperiți activităţi perfecte pentru o zi de odihnă, care merită toată atenţia.

Balanţă
Veți fi supus unor presiuni la muncă, pe care nu le puteți depăşi decât dacă vă adaptați şi faceți o schimbare. Dacă plecați la drum, înarmați-vă cu mult calm, pentru că vor fi deplasări încărcate de o oarecare stare de tensiune. Ori apare ceva pe parcurs şi vă strică toată plăcerea călătoriei, ori nu găsiți la destinaţie ceea ce ați fi sperat.

Scorpion
Veştile care sosesc de la o oarecare distanţă de casă vă îngrijorează, aşa încât ați fi în stare să urcați în primul tren ca să ajungeți acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu vă puteți linişti şi vă pare rău că nu aveți soluţii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar şi prin telefon.

Săgetător
Aveți puterea de a spune lumii clar şi răspicat ce doriți cel mai mult. Nu mai ţineți ascuns, pentru că uneori lucrurile devin realitate doar dacă le transpuneți în cuvinte, în afirmaţii, în declaraţii de credinţă. Veți depăşi uşor dificultăţile de la muncă, dar cu condiţia să credeţi în dumneavoastră şi să nu vă mai puneţi singuri obstacole.

Capricorn
Începeți să vă îndoiți că planul la care munciți cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor dumneavoastră. Nu vă luați după orice dispută care se naşte, ci ascultați mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb.

Vărsător
Mediul în care altădată vă simţeați foarte bine, în care comunicați extrem de uşor şi unde erați primit cu braţele deschise, brusc nu mai e la fel de prietenos. Parcă ați fi printre străini, nu printre prieteni sau rude, pentru că aveți senzaţia că la tot ce le spuneți, ei resping orice părere, contrazic permanent şi refuză ideile dumneavoastră.

Peşti
Nimeriți într-un mediu ostil în care nu aveți nici o plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propuneți, aveți parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare, adunaţi-vă forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea. Nu aveți norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, ci descoperiți în jur rivali gata să vă strice toate planurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS