10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Deveniți conştient că ceva trebuie schimbat în stilul de viaţă şi în programul zilnic, iar acum e momentul potrivit pentru a iniţia aceste schimbări care vizează alimentaţia, programul de lucru, dar şi modul de gândire cu privire la viitor. Grijile repetate şi emoţiile neexprimate pot sta la baza unor afecţiuni sau a slăbiciunii organismului.

Taur
Contextul astral extrem de dinamic al acestei perioade pare să vă afecteze mai mult indirect, prin experienţele încurcate şi conflictele pe care le vedeți şi la care asistați, fiind implicaţi apropiaţi şi cunoştinţe. Prin urmare, e bine să rămâneți cât mai detaşat şi să jucați rolul de mediator acolo unde puteți.

Gemeni
Astăzi aveți tendinţa să puneți totul sub lupă, astfel că vedeți absolut toate scamele, atât în casă, cât şi în relaţiile cu cei apropiaţi sau în atitudinea lor. Emoţiile sunt intense, sensibilitatea crescută, deci tindeți să exagerați tot ce vedeți, în sensul criticii şi chiar autocriticii. Pe de altă parte, e şi un moment bun pentru a vă debarasa de orice obiect vechi, nefolosibil, din casă.

Rac
Aveți nevoie de multă prudenţă în reacţii, cuvinte rostite, decizii şi acţiuni. Contextul astral tensionat pe semne cardinale are o imensă forţă de propulsie, dar este şi generator de imprudenţă. Relaţiile, familia, căminul, condiţiile de locuit sunt vizate în mod special, aici e posibil deci să aibă loc destul de multe cutremure, cu rol de a vă muta pe o nouă direcţie.

Leu
Zona banilor primeşte influenţa Lunii, iar contextul este unul tensionat. Asta înseamnă că faceți eforturi în sensul depăşirii unui impas financiar şi găsiți căi profitabile de a vă vinde serviciile. Pe de altă parte, tendinţa spre pesimism este accentuată, precum şi tendinţa de a lua decizii emoţionale.

Fecioară
Încercați să vă gândiți bine înainte de a face unele angajamente. Este posibil ca o nouă propunere să apară astăzi în drumul dumneavoastră. Evenimentele neașteptate vă pot face să vă simțiți ca la o răscruce de drumuri, când de fapt sunteți pe drumul cel bun.

Balanţă
Nu e cea mai comodă perioadă a anului. Multe gânduri amestecate, stări oscilante, iar pe de altă parte, nevoia de a clarifica lucruri în viaţă şi de a radicaliza anumite situaţii care nu mai pot continua ca până acum. Ziua aceasta vă aduce mesaje şi conștientizări apropo de ceea ce e nevoie să faceți, însă pentru asta e nevoie să ascultaţi cu atenţie, pentru că mesajele vor veni pe căi neconvenţionale.

Scorpion
Vreți, nu vreți, sunteți pus în situaţia de a vedea detaliile unor relaţii, a atitudinii unor oameni din anturaj şi a recunoaşte o serie de erori de judecată, aşteptări şi proiecţii pe care le-ați făcut. Tot ce puteți face este să abordați cu încredere fiecare nouă situaţie şi să lăsați să plece ce e de plecat.

Săgetător
Convingerile personale se bat cap în cap cu cele întâlnite în rândul şefilor sau al unor persoane cu autoritate din sfera profesională. Sunteți nevoit să negociați. De fapt, aşa e cel mai avantajos să procedați, pentru a merge mai departe. Cu alte cuvinte, exprimaţi-vă opiniile fără a le anula şi critica pe ale celorlalţi.

Capricorn
E posibil să aveți de-a face cu instituţii de stat, să faceți drumuri şi demersuri pentru obţinerea unei aprobări sau a unui act. Căile ar putea părea încâlcite, dar dacă aveți răbdare, veți găsi soluţii cu ajutorul unor informaţii pe care abia urmează să le aflați pe căi neconvenţionale. În altă ordine de idei, e posibil să crească interesul pentru un anumit domeniu de activitate.

Vărsător
În această perioadă ies la suprafaţă tot felul de frici şi inhibiţii și sunt însoţite şi de o puternică motivaţie de a transforma ceva în interiorul dumneavoastră şi de a clarifica unele aspecte ale relaţiilor. În altă ordine de idei, multe convingeri se pot schimba, ceea ce poate crea confuzie, dar şi o posibilitate uriaşă de a căpăta o înţelegere mai înaltă asupra vieţii.

Peşti
Poate fi o zi dificilă în ceea ce priveşte relaţiile şi interacţiunile cu cei din jur. Aveți senzaţia că sunteți înţeles greşit, că cei din jur nu răspund adecvat semnalelor şi sentimentelor sau că nu sunteți adecvat în anumite situaţii şi contexte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS